Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: "Prima data": ce varianta preferati?

din 3 apr 2004 02:06 de levi82

Daca este vorba de "a face dragoste" chiar nu conteaza varsta, conteaza doar primirea si mai ales daruirea palcerii. Intradevar, fetele mai experimentate m-ar putea intimida deoarece as fi frustrat de faptul ca trebuie sa-i ofer ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premaritala

din 3 apr 2004 01:21 de zoOm

Haicanammaiplansdemultmaiemotionatprofund.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va atrag?

din 2 apr 2004 22:12 de copilita

dragostea.. un om care te iubeshte nu face ceva fiindca ii ceri asta,(respectiv, asha l-ai 'imblanzit', dresat) ci face fiindca simte ca tu ai nevoie de lucrul respectiv... cred ca asta ar fi reteta...

Re: Romania ... take it or leave it

din 2 apr 2004 20:29 de sabba

Super Infector! Stiu foarte multa lume care prefera sa faca niste munci mizerabile:spalat vase, ingrijit batrani,etc, pentru niste bani! Apoi vin in tara si sunt mari "artisti", plini de fite si talente si-ti povestesc ce inseamna ...

Re: unde e punctul G ?

din 2 apr 2004 16:07 de nemesis

Pe forum a mai fost dezbatut subiectul... iata ce am raspuns atunci: ""Punctul G"!!! Pentru inceput, trebuie sa-ti spun ca o sa trec peste povestile pline de incertitudini legate de existenta sau non-existenta sa... Presupunem ...

Re: Re: Re: Just belive

din 2 apr 2004 11:34 de ExoticDream

Nu toata lumea e capabila sa aplice "retete de uitare", ele nu sunt universale si depind foarte mult de: 1.sensibilitatea si caracterul persoanei care sufera 2.intensitatea iubirii pe care o simte 3.analizarea atenta a situatiei si ...

Re: Re: Re: Inca o intrebare

din 2 apr 2004 11:21 de ExoticDream

Intr-adevar,sentimentele sunt poate singurul lucru cu adevarat frumos care ne este dat sa-l traim,toate celelalte(cele "lumesti" gen cariera,bani,case,relatii etc)pot fi suficiente multora in zilele naostre,dar nu si celor care mai au ...

Re: Re: Just belive

din 2 apr 2004 09:31 de Infector

Fratele meu, eu ti-am mai spus asta candva : "cel mai bine e sa lucrezi singur". Intotdeauna cei de langa tine vor cautat sa te sape , din 100 de prieteni numai unu iti e poate ca un frate in rest nu trebuie sa ai incredere in nimeni, ...

Romania ... take it or leave it

din 2 apr 2004 09:22 de Infector

Romania chiar daca are ceva mai multe probleme dcat alte state nu este chiar Iadul pe Pamant.Toate tarile se confrunta cu diferite necazuri, au si ei gropi, boschetari, drogati ... diferenta e ca le ascund prea bine.Cheia aici este "vanzarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va atra

din 2 apr 2004 00:31 de Aluka

Nu,asta nu este nici pe departe o motivatie! Si nu este vorba de "rezistenta"!Relatia pica din prima,la argumentul asta "forte"!

Re: Re: Re: Just belive

din 1 apr 2004 16:48 de ExoticDream

Unde au disparut moderatorii, chiar nimeni nu observa ca unele posturi n-au legatura cu subiectul?Daca citesti cu atentie,ai sa vezi ca bascalia gen Andreea Marin nu-si are rostul acolo unde cineva are o problema si asteapta un sfat de la cei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "teleno

din 1 apr 2004 16:02 de ExoticDream

Desi ma repet si poate ma bate lumea pe aici, trebuie sa-ti spun din nou ca ai mare dreptate.Legea evolutiei functioneaza,dar e si ajutata de numerosi reprezentanti ai speciei care,spre a nu-si complica existenta inutil,prefera sa calce pe ...

Re: Inca o intrebare

din 1 apr 2004 07:50 de Teo

Vorbeste cu ea, spune-i ca ai vazut-o cu prietenul tau...urmareste-i reactille si judeca problema pe loc, cu mintea si cu sufletul, nu mai face scenarii inainte, oricum nu o sa simti sau actionezi cum iti imaginezi acum... poate cand s-a sarutat ...

Re: Re: Re: chiar nu mai cred

din 31 mar 2004 23:31 de Taqua

Mai, poate imi explicati si mie cand aveti timp semnificatia conceptului de „dragoste adevarata“ ca eu nu pricep. Si nu mai demoralizati baiatul...are ghinion intr-adevar, dar speranta moare ultima...Daca prima a ...

Re: Re: Re: Ce barbati va atrag?

din 31 mar 2004 21:15 de FireSoul

O fiinta puternica e una care e sigura pe ea(shi are motive!), dar care nu e increzuta; stie sa-si stapaneasca sentimentele daca e cazul, dar fara a aborda atitudinea de persoana "rece". Bineinteles, fiecare om are slabiciunile ...

Re: Re: Re: Re: Re: postinor --> efecte adverse

din 31 mar 2004 19:54 de andrada

Sangerare e atunci cand Ai luat medicamentul dupa ce spermatozoidul a ajuns la ovul. Iar cand nu este sangerare inseamna ca pastila sia facut efectul (la fel ca si atunci cand existra sangerare). Sangereara in cantitati mari ... asemenea unui ...

Re: Re: am si eu o problema ..sau cred ca ii o pro

din 31 mar 2004 18:24 de sabba

Imi place foarte mult serialul "Totul despre Sex"! Una din tipe era total nemultumita de relatia pe care o avea si tot comenta ca aia nu e bine, ca ailalta nu e bine! Celelalte nu intelegeau: Bai, dar arata super, se poarta cu tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va atrag?

din 31 mar 2004 18:15 de sabba

Tocmai asta-i farmecul, ca pentru tipii astia nu exista o reteta! Sunt mai rau ca nisipurile miscatoare!;) Deci....trebuie sa fii amatoare de "sport extrem" pentru a rezista in jocul asta!:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va atrag?

din 31 mar 2004 18:12 de ExoticDream

Ai cumva o reteta prin care se poate "imblanzi" un asemenea barbat puternic? Trebuie sa existe o cale...

Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premaritala

din 31 mar 2004 11:38 de FireSoul

Asta spuneam shi yo! Ca nu as face un copil pt a avea vre-un sprijin. Cat despre "are gura mea shi ochii lui" mi se pare o aberatie

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1000 din 1098
«   1 ... 997   998   999   1000   1001   1002   1003 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare