Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sint romanii cei mai nefericiti de pe planeta?

din 13 apr 2004 15:54 de Alinutzzza

Adevarul e ca romanii sunt urati pt. ca pe barbatii din Romania ii intereseaza EXTREM de putin infatisarea, si mai ales,inainte de asta,IGIENA!!!Ex:Adica, bai omule, sa te duci sa joci baschet o ora in sir si apoi sa vii a doua zi cu acelasi ...

Re: Re: Re: Re: Sint romanii cei mai nefericiti de

din 13 apr 2004 13:09 de Infector

Daaaa, mie-mi spui ...

Re: Re: Re: Sint romanii cei mai nefericiti de pe

din 13 apr 2004 13:07 de ExoticDream

N-am spus ca EU vreau baietzei frumusei,pur si simplu constatam ca modelul asta cam lipseste pe la noi!E adevarat,aspectul fizic nu PREA conteaza pt mine,apreciez in primul rand inteligenta si caracterul persoanei si abia apoi ma uit cum ...

din 13 apr 2004 11:53 de ExoticDream

Am remarcat si eu chestia asta cum ca romancele sunt mult mai frumusele decat...romanii!Ma frapa sa vad zilnic pe strada fete extrem de dragute si aranjate la brat cu tipi pe a caror fatza insipida nu citeai absolut nimic (asta pe langa faptul ca ...

din 12 apr 2004 20:16 de Infector

Mie mi-o placut o vorba a lui Aurel Tamas : "Romancele sunt cele mai frumoase (bune) femei dar si romanii sunt barbati adevarati ... pentru ca stau romancele cu ei" Daca eram asa haladiti nu stateau asa femei frumoase cu noi ...

Sint romanii cei mai nefericiti de pe planeta?

din 12 apr 2004 16:46 de Planorista

Sub acest titlu a aparut pe www.perlentaucher.de, la rubrica Magazin - Scrisori din Valachia un articol despre noi si ale noastre. Am incercat sa traduc cit de acurat imi sta in putere doua fragmente referitoare la imaginea noastra in ochii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2

din 12 apr 2004 14:46 de sabba

Lasa naibii prospectu' ala!:D:D:D Dupa mine trebuia sa te iei draga, nu dupa unu' si dupa altu'!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2

din 12 apr 2004 11:23 de Aluka

Asa imi trebuie....,daca ma iau dupa unul si dupa altul..! Trebuia sa citesc prospectu'..!;):D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: sex oral

din 12 apr 2004 01:17 de Aluka

Auzi...bai Infector...? Tu ai texte..?:D:D:D P.S. Sabba shtie..!Raspunde-i tu Sabba..!:D:D:D:D:D:

Re: Re: Re: sex oral

din 10 apr 2004 13:26 de Infector

Uite am gasit o chestie ce v-ar putea ajuta.E pentru ea ... de citit si retinut. PERFECT BLOW-JOB Cum se face un blow job perfect? Raspunsul la aceasta intrebare variaza de la un barbat la altul, dar au fost cativa care au scris adevarul ...

Re: Re: Re: Re: Re: o mica rana

din 10 apr 2004 08:57 de Aluka

Trebuie sa mergi la dentist cu prietena ta...!Trebuie ca e ceva acolo care iti provoaca atatea si atatea neajunsuri..!:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt &q

din 8 apr 2004 16:14 de ExoticDream

Intr-adevar, exista o zicala de felul asta, dar nu-i denatura sensul: cand spui "poli opusi" te referi eventual la indivizi cu personalitati complementare, adica de exemplu un soarece de biblioteca si o petrecareata, o traditionalista si ...

prietena mea...

din 8 apr 2004 02:52 de inuendo

Marfa...ma tenteaza...da-mi mesaj si discutam...dar trebuie sa vad poza...si eu o sa dau poza normal....dar...de ce esti tu dispus sa o faci? asta nu inteleg...tu intelegi? Ma rog e treaba voastra...poate ne intalnim si vorbim prin romana la un ...

Re: o poveste

din 7 apr 2004 17:40 de Labush

io il urasc pe andrei gheorghe ,dar are dreptate maharajahul : care e problema? tu ce vrei de fapt? ceea ce ai facut e e simplu: ai facut cum ai simtit si bravo plus ai mai adus pe lume inca un barbat,adica dintr-un pusti ai facut un ins ...

Re: o poveste

din 6 apr 2004 23:26 de princess

Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti faci un jurnal pentru copilariile astea?:p

Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 6 apr 2004 22:41 de copilita

neghiobi, inensibili, proshti, deshtepti, profitori, exista tot ce vrei... orice om vrei, exista...trebuie doar sa shtii ce vrei, sa shtii sa obtii ce vrei, shi sa te fereshti de ce-ti repugna prin definitie... nu tre' s afacem nici ...

O poveste de dragoste....

din 6 apr 2004 21:55 de INOkE

Am si eu o poveste de dragoste. Am iubit odata un baiat...L-am cunoscut in scoala. de aceeasi varsta cu mine. a fost un flirt copilaresc.apoi din greseala..ne-am combinat...primul meu sarut.A fost primul meu prieten.Cand ma intalneam cu el, nu mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femei

din 6 apr 2004 19:36 de ExoticDream

Nu incerca sa-l convingi pe cel care o viata intreaga a avut dimineata tot ce a visat noaptea ca averea nu valoreaza nimic fara iubire,va rade.Singura sansa este sa se convinga singur,candva,in viata reala,desi...nu i-o doresc.In unele tari arabe ...

Ajutor!!! Fimus-circumcizie?

din 6 apr 2004 13:38 de betonel

Am si eu o problema...daca inlatur pielita de pe capul penisului si il ating ma doare foarte tare...de ce?e normal sa fie asa?si pielita pot sa o inlatur doar cand penisul nu se afla in erectie la dimensiuni mici...si daca fac dragoste si mi se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!

din 5 apr 2004 23:46 de Swann

Infector, incepi sa imi devii simpatic. ExoticDream, tu ai avut o experienta nefericita si esti tentata sa arunci vina asupra tuturor baietilor. Chiar daca vei fi inselata inca de vreo 100 de ori si tot nu trebuie sa faci lucrul acesta. As putea ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 998 din 1098
«   1 ... 995   996   997   998   999   1000   1001 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare