Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Lume nebuna.....

din 8 apr 2011 07:56 de Rolando

Asa..si daca sunt din prahova ce?Cine mai e si tudy asta de trebuie eu sa-l stiu?Sau eu trebuie sa cunosc toata prahova?:unsure:

Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 7 apr 2011 22:34 de PunkStyle

Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 7 apr 2011 22:09 de PunkStyle

nu am sa te anchetez dupa varsta,DOAMNE...

Re: Re: Re: Re: Re: FIXISM

din 7 apr 2011 17:49 de stylish

Cred ca de aici vine problema femeilor, pentru ca nu reusim sa ne bucuram niciodata de ziua de azi. Tot timpul ne trebuie confirmarea zilei de maine. si cred ca din acest punct de vedere avem cu toatele ochelari de cal ... toate acele trairi pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!!

din 7 apr 2011 00:10 de dorinda

Alegi alt oras. Stii, aici sunt multi studenti care trag tare in primul an si pleaca cu bursa in alte tari, dar cei de care stiu eu pleaca doar pentru un semestru si trebuie sa se intoarca pentru sesiune. Alt kkt!

Re: #E bine sa fii barbat!

din 6 apr 2011 21:41 de ExoticDream

Sindromul premenstrual si cele cateva zile de dupa nu afecteaza toata populatia feminina. In plus, suntem strong si facem fata acestei situatii, spre deosebire de voi, care n-aveti nici un stres. Ei incearca, dar depinde de noi sa-i punem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 14:34 de dorinda

Mai fata, anticonceptionalele se iau 21 de zile consecutiv, cu pauza de 7 zile, nu cum le iei tu! Te mai miri de ce iti vine de 2 ori pe luna. Pai daca le iei aiurea! Hotaraste-te, ori renunti la ele, ori le iei calumea, ca asa iti nenorocesti ...

Re: Se merita sa tii ambitii intr-o prietenie?

din 6 apr 2011 14:25 de dorinda

Nu te supara, dar traducerea unde este? Asta e limbaj de mess, unde scrii o linie si gata, nu e chiar asa greu de citit acolo, dar sa scrii astfel pe un forum unde ai intrat pentru ca ai nevoie de un sfat, nu mi se pare frumos din partea ta. Da ...

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 14:24 de Elena1

mai exact sa iti zic..am facut cu prezervativ..dar am niste dubii ca sar fi putut sparge si atunci nu am bagat de seama sa ma uit.nu e prima oara cand iau pastile.le-am inceput de mai de mult.dar nu le iau tot timpu.daca o faca 1 sau de 2 ori pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #M

din 6 apr 2011 14:19 de DaNNY_DiViNO

1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ? 2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ? 3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ? 4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ? 5. ...

Re: Labar?

din 6 apr 2011 14:16 de dorinda

Nu era mai ieftin sa-ti cumperi un poster? Asa, mai trebuie sa scoti si gagica in oras....

Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 14:12 de DaNNY_DiViNO

Poti sa ti le bagi undeva, anticonceptionalele ca sa aiba efect trebuie sa le iei din prima zi a ciclului nu dupa o saptamana. Ce ai facut tu e egal cu zero, in schimb poti sa te astepti la cateva reactii adverse urate. Crezi ca anticonceptionalele ...

#E bine sa fii barbat!

din 6 apr 2011 14:03 de DaNNY_DiViNO

1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata luna. 2.- Mecanicii nu te fac prost. 3.- Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi. 4.- Nu esti furat la coafor. 5.- Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza. 6.- La interviu pentru un job ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 apr 2011 04:27 de dorinda

Asta a fost toata aventura cu doctorii? Draga, ai scapat ieftin! Cand ei dau gres, e timpul sa treci pe medicina naturista. E mai ieftina si mai eficienta in multe cazuri. Iar despre (fosta) prietena: ia-o usor, vezi unde ajungeti. Trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infectie la rinich

din 6 apr 2011 02:12 de dorinda

Hmm...nu chiar. Dar am vazut asemenea persoane si starea lor de a doua zi si nici macar nu-mi doresc sa incerc asa ceva.

Re: Re: Re: Re: Bubite albe in jurul capului penis

din 6 apr 2011 02:06 de Machiavelli

Te superi daca te bag in ma'ta cu tot cu hipersutis papulilaris analis al tau?%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infectie la rinichi...

din 6 apr 2011 02:04 de Machiavelli

Stii sa bei asa cum trebuie,pana la epuizare?:love:

Re: De ce urina este galbena?

din 6 apr 2011 01:30 de Machiavelli

Deja mi'am dat seama cat iti dai in cap :wacko::wacko::wacko: Intrebarile astea i le poti pune si parintilor tai.Ei te-au nascut si ei trebuie sa suporte asemenea specimene.Nu noi. Da-i drumul de aici :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tarziu

din 6 apr 2011 01:24 de Machiavelli

Bravo man...Putine persoane stie sa piarda si sa fie constienti de faptul ca trebuie sa o ia de la capat. Respect ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2011 21:29 de xonder994

Ma in primul rand incearca sa vorbesti fara tz si q in loc de u.Nu de alta,da` unii te-ar putea lua drept analfabet.Stii ca nu exista ``dreq`` si ``tinetzi`` in limba romana.Si acuma,sincer ba omule:Nu te futi cu o fata(in cazu` meu)timp de 40 de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 104 din 1098
«   1 ... 101   102   103   104   105   106   107 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare