Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: PROVOCARE!!!!!!!

din 5 apr 2011 20:53 de dorinda

Geniule!:~*

Re: Re: Re: PROVOCARE!!!!!!!

din 5 apr 2011 20:50 de Rolando

Pai cam asta e standardul acestor teste de inteligenta!Nu stiu ce i se pare asa ciudat lui "girls2"! Acest test este unu usurel,cu toate ca ne aburesc ei acolo cu urmatoarea fraza "Este un chestionar tip grilă bazat pe 24 de enunţuri ce trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu probleme

din 5 apr 2011 15:51 de Vlad_Dorin

La asta m-am gandit prima data, dar dupa am presupus ca totul ar trebui sa fie ok, sa nu mai fie asa greu de penetrat.

Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapi

din 5 apr 2011 13:47 de nickname

Sauna nu te ajuta sa slabesti, iti da doar iluzia ca slabesti. Prin sauna transpiri (elimini apa din organism) apa pe care o inlocuiesti imediat cum iesi din sauna. Daca vrei sa slabesti Apuca-te de un regim dar nu regim cum vezi prin toate revistele ...

Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tarziu

din 5 apr 2011 00:22 de kaka92

daca nu merge nu merge asta este , miam dat seama azi ca insist degeaba ...asa ca cel mai bine este sa o las draq in pace ca mai sunt destule ... desi era super fata ...nu pot so oblig mersii de comentarii ( la toti ) , ma ajutat sa ma calmez ...

Re: Re: Re: Dezvirginare cu probleme

din 4 apr 2011 22:57 de dorinda

In ceea ce priveste femeile, placerea nu vine dintr-o data, trebuie sa treaca ceva timp. Si foloseste lubrifiant, uneori nu este suficient cel de la prezervativ si ce mai "produce" ea. A.....nu folosi prezervative cu striatii ca o s-o doara de ...

Re: Insarcinata dupa petting AJUTOR !

din 4 apr 2011 22:37 de DaNNY_DiViNO

nu ramane-n plm gravida, de cate ori trebuie sa va zicem ca NU are cum sa ramana gravida daca nu a fost penetrata si nu s-a ejacutat inauntru! da, ii intarzie. si? sa astepte. asa se intampla cand se excita, se elibereaza hormoni nemaivazuti, se ...

Re: Re: Sex pentru prima oara

din 4 apr 2011 22:13 de Moonless

si referitor la problema asta? trebuie sa-mi fac griji?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 apr 2011 21:47 de Rolando

O nelamurire am si eu.Cum poate ajunge cineva sa faca poze la acatiste?Eu stiu ca alea sunt secrete,doar preotul le citeste.Sa zicem ca a fost un preot care nu isi face treaba cum trebuie si asa s-au putut fotografia acatistele. Dar te-ai gandit si ...

Re: Re: Re: Gata cu virginitatea ?

din 4 apr 2011 01:44 de Machiavelli

Nu esti informata cum trebuie.Omul te poate lasa cu burta la gura chiar daca ejaculeaza in orice alta parte in afara de prezervativ PUS DE LA BUN INCEPUT.Suntem in sec.XXI unde trebuie sa avem grija de noi mai mult ca oricine :ok:

Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tarziu

din 4 apr 2011 01:13 de Machiavelli

Stii vorba aia cum ca:"cu rusinea mori de foame".In cazul tau vei murii de p*la sculata :( Omule iti ramane doar sa clarifici situatia si oricat de cruda ar fii rezolvarea trebuie sa o accepti ca atare :ok: Bafta!

din 3 apr 2011 23:34 de Rolando

Dar cum e cazul lui vale009...asta e o greseala ...(ma abtin).Sta cu unu de doua luni.Acesta ii zice ca ea mai are pe altu,ea se culca cu el,ca dupa gandirea ei asa ii dovedeste ca nu mai are pe altu!(de parca nu putea sa o faca si cu "iubitul" si cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kilogramele in

din 3 apr 2011 23:01 de dorinda

Nu-i frumos! Trebuie sa-ti faci timp macar sa stai la masa si sa ai o dieta echilibrata, ca daca nu ma insel, din cauza asta tot slabesti.

Re: Re: Re: Re: ce parere avetzi?

din 3 apr 2011 22:52 de Rolando

Din postul asta imi dau seama ca regreti enorm ce ai facut!Si cu ce te ajuta pe tine aceasta operatie?Vrei sa-l pacalesti pe urmatorul ca esti "noua"?:blink:Asta e...ai facut-o cu cine nu trebuia,accepta situatia in care esti!Nu ai ce mai face!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multa gel

din 3 apr 2011 20:35 de Rolando

Normal ca cel cu care se combina!Eu doar mi-am spus pareea.Si ca mine gandesc mai multi!Poate ca am o gandire invechita....dar asta e!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multa gelozie

din 3 apr 2011 20:32 de dorinda

Da ce, tie trebuie sa-ti convina sau cel cu care se combina fata?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu in

din 3 apr 2011 20:28 de vale009

Nu e mereu adevarat :P In fine, tu crezi ce vrei

Re: Re: Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu intele

din 3 apr 2011 20:04 de Rolando

Sa iti spun si parerea mea in legatura cu o viitoare relatie.Mie nu mi-ar conveni sa iubesc pe una pe care altul inaintea mea a folosit-o doar pt sex!Cum ai inceput asa trebuie sa continui!

din 3 apr 2011 17:39 de dorinda

Unii sunt in contact cu divinitatea, altii nu. Nu compara oamenii cu animalele, ele nu fac rau pentru ca sunt rele, ci pentru ca se apara sau ca sa se hraneasca. Ca omul sa ajunga o bestie, ca altfel nu-i pot spune, trebuie sa treaca prin mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 3 apr 2011 17:01 de Pasaroi_Cuminte

Biserica nu promoveza idei, Biserica este ocarmuitorul principiilor crestine.Biserica apara principiile crestine, doar atat face. Fii mai explicita, la ce anume te referi ? Este foarte bine sa ai propriile idei si fiecare este liber sa-si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 105 din 1098
«   1 ... 102   103   104   105   106   107   108 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare