Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vre din 3 apr 2011 15:11 de dorinda
Draga, daca sunt botezata in religia ortodoxa, asta nu inseamna ca trebuie sa impartasesc toate ideile pe care le promoveaza biserica. Nu sunt o persoana religioasa si nici nu voi fi vreodata. In cazul in care n-ai remarcat, religia mai mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau s din 3 apr 2011 14:49 de Pasaroi_Cuminte
WTF ????????????????
Nu stiu ce fel de confesiune religioasa ai tu , dar [b] Dumnezeul Adevarat(Sfanta Treime)[/b] este impotriva crimei.
Faci cumva parte dintr-o secta sau ordin arhiconic care crede in erezii? :unsure:
Nu stiu cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau sa fa din 3 apr 2011 14:36 de dorinda
De unde stim noi ce planuri are Dumnezeu pentru un om? Poate trebuie ca ala sa moara ucis pentru ca intr-o viata anterioara a omorat si el pe cineva. Si cu avorturile este la fel: pentru unele persoane este o experienta necesara. Nu este totul ...
Re: Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie din 3 apr 2011 14:25 de dorinda
Crema costa in jur de 70 lei, o gasesti la farmacie, dar cand te dai cu ea, trebuie sa-ti faci masaj pana intra in piele si ca sa stimulezi circulatia. Nu trece din senin, trebuie sa te dai o perioada ca sa se vada ceva si sa respecti ...
Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg motivu din 3 apr 2011 14:15 de vale009
Si nu am scris pe forum pentru a fi criticata. Realizez si eu ce am facut si ce este gresit, nu trebuie sa mi se repete si iar sa mi se repete. Am cerut niste sfaturi ce as putea sa fac si le multumesc mult celor care mi-au dat aceste sfaturi :). Si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau sa fac av din 3 apr 2011 13:21 de oanaaa
stiu ca este legal dar totusi asta nu inseamna k nu este o crima...nu judec femeile care avorteaza pentru ca e o sarcina cu probleme pt ea sau pt bebe sau femeile care deja au o varsta si nu mai pot avea un copil...dar cele care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau sa fac avort din 3 apr 2011 10:45 de dorinda
Avortul este legal tocmai pentru faptul ca fiecare femeie are dreptul sa aleaga ce considera ca este cel mai bine pentru ea. Nu trebuie condamnate femeile care fac avort si nici cele care nu fac. Pana la urma nu traieste nimeni in locul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 apr 2011 07:52 de dorinda
Lasa omul sa fie optimist. De unde stii tu ca nu poate multumi o femeie cu ceea ce are? Sau tu crezi ca nu se poate decat cu una de peste 20 cm?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 2 apr 2011 23:08 de grig
eu am gasit asta:
http://www.norm-uk.org/phimosis_clinical_guidelines.html
iar asta descrie ce si cum despre solutia lor:
http://www.netdoctor.co.uk/skin_hair/eczema_corticosteroids_003762.htm
Mai e si operatia aia plastica care pare sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2011 22:34 de DaNNY_DiViNO
Imi sustin parerea. Cu cat nu te stresezi mult, cu atat mai bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 2 apr 2011 22:15 de robert_adrian
Tot ce iti trebuie este CURAJ,incearca sa fi pesimist pana la primu act sexual,(dar controleazati emotile)daca esti optimist si dai cumva gres,atunci vei claca.Caderea de la extaz la agonie este cel mai urat sentiment.
Re: De ce iubesc numai tiganii ? din 2 apr 2011 16:58 de dorinda
Esti sigura ca vrei sa faci parte din familia unuia? Sa stii ca nu toate-s roz la ei. Multi dintre ei se ocupa cu tot felul de lucruri ilegale iar femeile sunt tratate ceva mai bine decat niste servitoare. Gandeste-te si la aspectele negative, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare c din 2 apr 2011 16:02 de ursaru
Pai tu crezi ca,colegii tai au penisuri de 20cm+ toti?Revino`ti omule,intra linistit la dus,relaxat,glume si rautati au existat si vor exista inttodeauna,dar asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi sportul.;) Succes!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 2 apr 2011 13:22 de ingerul
Nu ai de ce sa-ti faci probleme , atat timp cat nu te jeneaza in timpul actului :ok:
Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg motivu din 2 apr 2011 12:00 de roxanel
adica el poate iesi cu prietenii si tu nu? "face bot" cand ii zici? pai nu am inteles!!! el are voie si tu nu?? el poate sa iti faca tie observatie, dar tu nu ii poti face lui? eu zic sa pui nitel piciorul in prag, sa vb serios cu el, vezi ce are ...
Re: Noi vorbim, noi nu gandim din 2 apr 2011 04:07 de Bozgoru
orice "zdreantza"..."hahalera".. "panarama"... daca a fost in 2005.. va fi si in 2006.. ce e asa greu de inteles... unii nu vor sa inteleaga.. SAU POATE NU POT SA INTELEAGA... si daca stau bine sa ma gandesc... si acele ...
Re: Re: Re: Nu vreau sa fac avort din 2 apr 2011 03:57 de Bozgoru
va cacati toti pe voi.. habar n-aveti ce kkt inseamna sa fiti criminali.. astia care gandesc asa ca tine va meritati soarta patetica si incuiata..
Re: Re: Re: Re: ce parere avetzi? din 2 apr 2011 03:28 de dorinda
Pentru ce ai nevoie de asa ceva? Vei sti mereu ca ai facut sex, apoi operatie ca sa fii virgina iar. Partea proasta este ca nu vei sti cat te ajuta asta decat dupa ce ai dat banii pe operatie, care nu este ieftina (in jur de 1000 euro) si s-ar ...
Re: Re: Re: Doi studenti fac sex pe acoperisul uni din 2 apr 2011 03:19 de Bozgoru
n-am fantezii in public.. ca imi moare la intrare.. eu sunt pudic:D
Re: Noi vorbim, noi nu gandim din 2 apr 2011 02:25 de ExoticDream
Si postul tau ar fi amuzant daca nu ar ascunde cateva alunecari (voite sau nu) printre idei.
Da, asa este, INSA nu trebuie sa cazi in toate greselile posibile ca sa ajungi sa te declari o persoana experimentata; o doza de inteligenta peste ...
Pagina 106 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |