Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Toamna se numara... bobocii

din 12 sep 2003 13:53 de nemesis

...si iata-ne trecuti de pragul toamnei. Frunzele cad molcome din copaci, sub cerul, tot mai des, cenusiu. Este timpul, ca cei mici sa-si ocupe la randul lor, locurile in bancile prafuite, rupte, magalite si scartaitoare ale scolilor... Nimic nou ...

Re: Re: Re: ..Amanta

din 12 sep 2003 11:40 de Delia

Mai vorbaretule cu "tz" In primul rand explica expresia "a o arde cu trei" pentru ca de ieri caut in DEX si n-o gasesc. :p In al doilea rand eu ii raspundeam fetei la intrebarea ei existentiala "cum trebuie sa fie o ...

Re: Re: Love on the internet

din 11 sep 2003 11:28 de LatinSexyGuy

Parerea ta o impartasesc si eu ... intradevar suntem prea ocupati si prea dezgustati de baruri si discoteci incat preferam sa ne petrecem timpu` liber pe internet ... unde distractia e variata!!!

Re: Love on the internet

din 10 sep 2003 23:15 de Zappa

In ziua de azi cand toata lumea este atat de grabita si nervoasa,cred ca cuvantul scris ramane de baza.Nu toata lumea agreeaza barurile si discotecile,si atunci ce-i de facut?Unde sa-ti intilnesti jumatatea? :heart::love::heart:Omul nu poate trai ...

Re: ..Amanta

din 10 sep 2003 11:00 de Delia

Distreaza-te, simte-te bine dar nu te indragosti. Nu-i pune intrebari dificile si nu avea pretentii de nici un fel (asa cum sigur face nevasta-sa). Razi, fi vesela si optimista permanent, nu icruntata si nemultumita ca aia de acasa. FARA ...

Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 9 sep 2003 01:37 de ea

Ea are 25 , eu 30 si sunt in aceeasi situatie cu ea .Poate va este greu sa credeti ca o fata frumoasa poate ramane virgina pana la varsta asta si totusi sunt si asemenea " ciudatenii". De ce n-am facut-o ? N-am simtit ca trebuie sa fac ...

Re: Re: Re: Re: ajutor!!

din 8 sep 2003 16:53 de Doggy

bah frateto trebuie sa fie ceva pui de zmeu...lasa tu chestiile astea...si nu te mai da mare.. nu toti incep viata sexuala cand rama de 3 cm li se scoala... fiecare incepe cand simte..Normal ca nu-ti baga nimeni in traista da nu trebuie sa te ...

Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

din 8 sep 2003 16:39 de Doggy

da...asa e ...cu lingurita...si tot cate putin..ca sa nu se sature :) Ma mir ca gandesti ca mine..:,..si cat despre nemesis...nu sunt el.. salz:)

Re: Re: In general,fetele au orgasm cand primesc s

din 8 sep 2003 14:06 de nemesis

Da...! Trebuie sa te concentrezi foarte mult ca sa si orgasm... Trebuie sa urmezi calea Zen!!! :D:lol::D:lol: Si nu uitati: "Let the force be with you!!!" :D:lol::D:lol:

Re: Pozitii

din 8 sep 2003 13:40 de nemesis

...si cand te-ai trezit era dimineata...? :ninja: Nu exista o pozitie preferata, pentru ca "ea" sa aiba orgasm! Orgasmul ei depinde de foarte multi factori: ce se intampla in ziua respectiva, modul in care o atingi, ritmul ...

Re: Pozitii

din 8 sep 2003 04:09 de Buna

Pozitii

din 8 sep 2003 04:04 de Satanistu

Buna. Am fost nu de mult la o petrece de ziua unei tipe. Acolo am dat peste o multime de oameni. Ochii mei erau indreptati catre o tipa pe nume Andreea am incercat sa ma bag in seama cu ea pe motiv de o cunoaste mai bine. Dupa vreo 2 ore de vorba ...

Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

din 7 sep 2003 23:36 de batranul

SINCER I-MI PLACE PUNCTUL TAU DE VEDERE! E ORIGINAL SI GANDESTI SUPER PT. VARSTA TA! TOATA LUMEA TINDE LA MAI BINE! SI MAI BINE!NU? E CORECT! SI SATURATIA VINE DE LA OBISNUINTA! INTOTDEAUNA INTR-O RELATIE TREBUIE CA LA FIECARE INTALNIRE SA VI CU CEVA ...

din 5 sep 2003 12:42 de squirrel

copii, vad ca majoritatea concetatenilor mei sunt incuiati, cu ochelari de cal si traiesc inca in evul mediu!!! eu cred ca fiecare ar trebui sa faca ce doreste, sa-si ia propriile decizii si sa fie gata sa plateasca pentru ele! daca vrei virgin(a) ...

Monstrii????

din 4 sep 2003 01:26 de INTerZIS

Am spus ca dragostea nu iarta in mesajul de mai inainte si am fost corect, sa dovedit a fi mai mult decat adevarat.Nu trebuie sa te feresti de DRAGOSTE ci de urmarile ei.Nimic nu este perfect asa ca nici DRAGOSTEA, o ai...n-o mai ai...clar, nu toate ...

Re: De ce nu???

din 4 sep 2003 01:09 de YLoveCamelia

barbatii trebuie sa fie mereu atat de circumspecti fiindca femeia e in genere parshiva in relatia cu barbatii. mi se pare absolut normal reticenta lui fata de ceea ce faci tu..inseamna ca stie ce pot femeile...bv lui ! ______________ ...

De ce nu???

din 4 sep 2003 00:58 de ENIGMA

Sunt de acord cu INTerZIS,eu sunt fata despre care e vorba numai ca barbatul asta de 36 de ani imi da numai dureri de cap pt ca desi ma iubeste foarte mult nu are incredere in mine din nici un punct de vedere.De ce trebuie ca barbatii sa fie mereu ...

Re: Dragostea exista?

din 3 sep 2003 09:23 de vorbaretzu

Mai baiatule, in general astia de varsta ta sunt cam papagali (stai linistit - si eu am fost asa). Adica nu stiu sa vorbeasca cu o fata si nu pot oferi ceea ce cauta o fata... Priveste in jurul tau, la prietenii tai si la tine... despre ce ...

salz : ce parere avetzi de volentza domestica?

din 3 sep 2003 05:57 de ajuravle

ca sa lovesti persoana iubita trebuie sa nu o iubesti de al bun inceput... eu 1 nu as putea nici in 1000 de ani sa imi lovesc persoana iubita...

Re: Re: Bordelul

din 3 sep 2003 03:15 de YLoveCamelia

hai ca dai in sf prea tare...poate ptr salarul tau sau pensia lu taicatu o coarda de lux costa cat castigi pe an...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1054 din 1098
«   1 ... 1051   1052   1053   1054   1055   1056   1057 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare