Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Intrebari despre ata!

din 17 sep 2003 00:14 de Danutzel

Ata se rupe la un contact sexual, sau la masturbare. Te doare? Se poate sa nu se rupa , sau trebuie sa se rupa? In cazul in care nu se rupe trebuie consultat un medic ?:wacko:

Re: Nu pot s-o fac

din 16 sep 2003 18:08 de plic

Oricine ar avea o astfel de intrebare trebuie sa dea mai multe detalii. De exemplu as intreba daca inainte a trece la actul sexual in sine exista un preludiu si cum se desfasoara acesta.

Re: nashpa de ashpa...

din 16 sep 2003 17:10 de Ssorin

cea mai mare problema in cazurile de genul asta este ca te astepti intotdeauna de la o intalnire cu o tipa prea mult. multor oameni li se intampla sa greseassca otcmai in momentul cand ar fi dorit sa fie la maximum de potential. Gandeste-te, ...

Re: Circumcizie

din 16 sep 2003 00:20 de Iop

Cum anume ai scapat de fimoza fara circumcizie ? Nu a raspuns nimeni pana acum la intrebarea cu pretu.M-ar interesa si pe mine. Dupa operatie ziceti ca pleci acasa ..... cu penisu bandajat sau ... nu ?

Infectie vaginala

din 15 sep 2003 18:02 de karmina

Am fost diagnosticata cu vaginita(flora abundenta cocobacilara - rezultat al analizei secretiei vaginale). Tratemtul care mi s-a prescris a fost Myoheal 1 comp/ zi .Dup incheierea tratamentului simptomele bolii au reaparut: scurgere galbui-cenusie cu ...

Re: Re: Re: masturbarea

din 15 sep 2003 13:29 de YLoveCamelia

ce am cu omul ? simplu...nimic. sincer iti spun ca nu ma intereseaza c varsta are , intreaba evident ptr el ( se intelege in mod normal din postul lui) nu ca sa i spuna unui coleg :wacko: nu am intentionat sa spun asta din reply ul meu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..Amanta

din 15 sep 2003 13:17 de vorbaretzu

Da, Deli, trebuie sa ma maturizez... ai dreptate... :rolleyes: ... inca mai cred in relatii pentru totdeauna... fara amante, orgii si alte sobolaneli slaninice... (noteaz-o si pe asta pentru carte!!! :lol: )

Re: Re: Re: Re: Re: ..Amanta

din 15 sep 2003 12:44 de Delia

Nu vad de ce asociezi amantele cu orgiile. Aici vorbim de amante nu de curve de sosea. Si-apai chestia cu slanina... ce sa-ti mai zic... e o chestie pe care cu siguranta numai tu o intelegi. In nici un caz nu am intrat pe site-ul asta sa gasesc ...

Re: Re: Re: Re: ..Amanta

din 15 sep 2003 12:09 de vorbaretzu

Trebuie sa recunosc, draga Deli (cu "a") ca ai o imaginatie f. bogata. Deci tie ti se pare ca ideea de amanta este respingatoare doar pentru o sotie de 45 de ani, grasa, cu trei copii si inselata de sot. Spre surprinderea ta sunt M si ...

Re: help for me

din 14 sep 2003 23:34 de ankke

in primul rand trebuie sa incerci sa nu mai fii atat de complexat..ce are daca ai 26 de ani si nu ai avut nici o relatie? poate ai asteptat persoana potrivita, dar ea inca nu a aparut...oricum timp ai destul..fii mai indraznet si ai incredere in ...

Re: Toamna se numara... bobocii

din 14 sep 2003 15:12 de sorin

cred ca in primul rand ar trebui sa-i invetze despre igiena si mai dupa aia despre sex. insashi titulatura de 'ed sexuala' il poate face pe copil, prin intrebarile pe care si le pune, sa-si decaleze intrarea in viatza sexuala(macar prin ...

Re: Re: Nu pot s-o fac

din 14 sep 2003 00:11 de Nora

Camelia, intamplarea face sa-ti citesc raspunsurile. Draga mea nu te mai chinui, raspunsurile tale nu valoreaza doi bani.Nu e obligatoriu sa-ti spui parerea, mai intai informeaza-te si apoi scrie.ok?! mai invata cate ceva! spor la treaba! ciao

din 13 sep 2003 22:28 de DarkAngel

NU cred ca este bine sa se predea aceasta materie elevilor de 7 ani pt ca nu ar intelege totzi altii ar intelege gresit si cine stie ce ar incerca sa faca eu cred ca ar fi bine sa se predea de prin clasa a-4-a si ca o materie optionala si cine ...

din 13 sep 2003 21:16 de camelia

Roxy: Intr-o astfel de situatie , trebuie sa ai rabdare draga mea...Este normal ca doare putin, dar daca vrei cu adevarat sa o faci , ai sa reusesti!!

din 13 sep 2003 17:35 de sorin

Pai depinde f mult si de structura ta fizica, dar si de felul in care te exciti in timpul actului sexual. Depinde de tipul de relatie pe care il ai cu prietenul tau. Trebuie sa incercati sa vb f sincer unul cu altul, despre fanteziile ...

Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d

din 12 sep 2003 23:02 de YLoveCamelia

mai cine tea prostit asa tare ? cine ti a spus ca daca ai ata esti virgin ? ata nu este facuta sa se rupa ci sa sustina partea frontala a preputului ! in mod normal ea trebuie sa ramana asa cum este ! asa ca nu mai pune botul la fraierii ...

din 12 sep 2003 22:22 de qqq

este necesar pentru ca exista parinti si parinti .copii prind doar imagini , franturi de informatii pe care trebuie ca cineva sa-i ajute sa le inteleaga .cum a zis si Alex1 nu e vorba de kama sutra sau altceva de genul asta . de ce e ...

Toamna se numara... bobocii

din 12 sep 2003 19:47 de Alex1

Mie nu mi se pare o prostie! pai noi (romanii) suntem in top cu povestile cu barza. Sa nu-ti inchipui ca o sa inceapa cu "actul sexual". Educatie sexuala nu se refera doar la treaba asta. Micutzii trebuie sa-si descopere propria identitate ...

Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d

din 12 sep 2003 17:29 de LatinSexyGuy

De ce tii neaparat sa iti rupi ata ... sa stii ca nu trebuie sa iti rupi ata ca sa nu mai fii virgin ...sunt si barbati care au ata intreaga ... ai putea apela la un medic pt a scapa de ata daca tot vrei asta!!!

Re: help for me

din 12 sep 2003 15:24 de Zappa

Tu esti prea sincer si prea cuminte.Nu ai "vrajeala" in tine.Fetele in general vor un tip mai impulsiv(un stalp in casnicie,nu?)Trebuie sa iesi din carapace.wacko:.La inceput multi te vor privi ciudat,pentru ca vei fi altfel de cum te stiu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1053 din 1098
«   1 ... 1050   1051   1052   1053   1054   1055   1056 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare