Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barba din 28 aug 2003 08:58 de vorbaretzu
Nu prea e un raspuns de moderator, Nemesis...
Parerea mea e ca te iei in gura cu prea multi idioti pe aici. Stiu ca e tentant dar esti moderator si trebuie sa aplanezi conflictele nu sa le aprinzi mai tare.
Iar voi, ceilalti, care spuneti ca ...
Re: penis mai mare? din 28 aug 2003 00:00 de robert23
:blink::blink::blink:cu lungimea stai bine..eventual poate nu te`ai "miscat" bine,sau au facut misto alea de tine..oricum un lucru e cert:nu ai un penis mic!totul este sa fie tare si jucaus..fii si tu mai increzator in tine ca nu esti ...
Re: penis mai mare? din 28 aug 2003 00:00 de robert23
:blink::blink::blink:cu lungimea stai bine..eventual poate nu te`ai "miscat" bine,sau au facut misto alea de tine..oricum un lucru e cert:nu ai un penis mic!totul este sa fie tare si jucaus..fii si tu mai increzator in tine ca nu esti ...
Re: Sex-Shop din 27 aug 2003 16:58 de LatinSexyGuy
Eu unu` as intra intr-un sex-shop ca nu trebuie sa iti fie rusine pt ca pentru asta au fost facute ... sa intre oamenii, sa isi cumpere jucarii sexuale sau ce doresc ei ... singura problema pt care nu intru este pt ca sunt convins ca nu mi-as putea ...
sfaturi pentru gay, va rog ! din 27 aug 2003 13:37 de John Doe
Nu cred ca e de ajuns sa nu ai increderein femei ca sa fii guy...trebuie sa simti ca si cum ai fi...adica sa te atraga barbatii nu femeile...nici eu nu am incredere in ele...dar nu sunt guy...
Sfatul meu meu este ca daca nu ati avut sex pana acu(ma ...
Sfaturi pentru gay, va rog ! din 27 aug 2003 09:35 de eros
Salut!
Suntem doi tineri gay de 20, respectiv 24 de ani din bucuresti. La inceput am avut amandoi partenera dar ne-am dat seama ca femeile nu sunt pentru noi pentru ca nu poti avvea incredere in ele. Eu il iubesc multpe prietenul meu si stiu ca nu ...
Re: Re: Dezamagire.. din 26 aug 2003 18:39 de robert23
Multumesc ptr sfat,acum incep sa imi recapat increderea in mine si sa ma comport normal..
Re: Sex-Shop din 26 aug 2003 18:25 de robert23
Parerea mea este ca multi nu isi permit si in plus foarte multi dintre noi nu au timp sa isi mai indeplineasca fanteziile sexuale.De aceea trebuie sa profiti de viata cat esti tanar caci altfel vei regreta mai tarziu.Eu unul as intra intr-un sex-shop ...
Re: "Pozitia 69"hmmm din 26 aug 2003 17:37 de LatinSexyGuy
O femeie buna trebuie sa stie sa faca 70 de lucruri ... cartofi prajiti si 69
:p:p:p:):):D:D
Re: contraceptia de urgenta din 26 aug 2003 17:20 de nemesis
Ok!
Nu prea am timp dar o sa incerc sa-ti raspund, ca sa nu fiu iarasi acuzat ca fug la biblioteca...:D:lol:
In ordine:
Numele pastilelor si clasificari:
Levonorgestrel - sau Postinor- Trebuie luata in termen de 48 de ore de la contactul ...
...de "guma"...!?!? ohhhh DA!! din 26 aug 2003 03:18 de johndoe
hehe sigur ca da...cu o operatie de genul asta se fac sani perfecti si buze senzuale...de ce nu? Daca as fi fost femeie...si mias fi permis sigur as fi facut operatia asta...si apropo...daca omul trebuie lasat asa cum e..de ce se vopseste?de ce se ...
my answer din 26 aug 2003 03:13 de johndoe
Ideea e ca ata nu se rupe usor si nu tre sa se rupa...dar mai presus de asta nu tre sa te doara cand faci sex..s-ar putea sa fie o boala venerica..de cand patesti asta?
Cat despre faptul ca vrei se scapi de ea cred ca trebuie sa te adresezi unui ...
Re: Re: Cum decurge un avort? din 25 aug 2003 00:27 de axxa
cred ca aspiratia este rezultatul minuirii aspiratorului (in stare de functionare),care,produce vacum.
Re: Re: Re: Re: Probleme GRAVE !!! din 24 aug 2003 16:46 de nemesis
Pai noi nu prea putem ignora problema de genul: "iar daca nu iti comvin", "si sper ca mi inteles" sau magistralul "Te-am inteles, la fel, ca la rindul meu, unde a batut apropoul tau"...
:D:lol::D:lol::D:lol:
Re: Dezamagire.. din 24 aug 2003 16:28 de nemesis
Nu este chiar normal, sa ejaculezi, in mai putin de un minut! Ceea ce ai tu, se numeste "ejaculatio praecox" adica ejaculare precoce. Cum poti scapa de ea si de unde vine?
Presupun ca ai 23 de ani (robert23) si presupun ca "in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 aug 2003 15:36 de nemesis
Este incredibil, modul in care cei cretini, se aduna si se aplauda reciproc...
I.P.S.(ADICA EU) Misiunea mea este sa mentin ordinea pe acest site si... sa fiu asa cum sunt!
:) din 24 aug 2003 14:52 de Angel
Sa Iti Uiti Penisu Acasa :p
:) din 24 aug 2003 14:50 de Angel
Sa Iti Uiti Penisu Acasa :p
Re: Cum decurge un avort? din 24 aug 2003 11:59 de SENIORITA
In primul rand trebuie sa stii cat de periculos este un avort ...in functie de organism ...de cum s-a format fatul...
se poate face prin aspiratie ...sau prin vacuum ....ambele sunt foarte dureroase...si pierzi foarte mult sange...
in afara de ...
Re: intrebare....... din 23 aug 2003 13:21 de DarkAngel
Care ii intrebarea totusi si daca nu ai pus nici o intrebare cu ii raspunzi...
Pagina 1056 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |