Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Bordelul din 2 sep 2003 17:08 de muaddib
"normal" nu mi se pare, insa mi se pare "REAL". Adica daca ai prietena/nevasta, nu ai motiv, insa daca nu ai, atunci nevoile fiziologice printre care se numara si sexul trebuie satisfacute.
Discutia asta despre tarfe de ...
Re: MUZICA SI SEXU" din 2 sep 2003 16:23 de muaddib
Bun subiect. De fapt eu tot spun ca problema cu viata noastra e ca nu are coloana sonora. Deci trebuie sa adaugam noi pt feeling. Sa revenim la "muzica de pat". Depinde de dispozitia de moment. Prietenei mele ii place in general muzica ...
Re: Tehnici de agatzat din 1 sep 2003 00:42 de muaddib
Uite aici niste replici de agatat. Sincer sa fiu nu prea le-am incercat. Spune-mi care are mai mare succes. Hai noroc!
> Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o
> data ?
>
> Imi dai si mie o poza, ca ...
Re: Re: Re: Bordelul din 31 aug 2003 22:31 de anonim
in primul rind, ar trebui sa fi barbat, atunci ai intelege de ce barbatii se duc la curve. cu-i pasa ca aia suge pula la inca 100 de barbati? si nici nu trebuie sa puna gura pe tine, cel putin la anal si normal. si ca vor sau nu sa ofere placere ...
Re: masturbarea din 31 aug 2003 07:47 de nico5xII51
Nu iti face probleme atata timp cat faci si sex,masturbarea e un masaj benefic,singura problema este sa nu ejaculezi prea des.
Re: de ce nu am fost eu primul? din 31 aug 2003 01:33 de MoDjO
Aceeasi problema o am si eu . Sunt cu o fata de 7 luni si o iubesc mult dar ma tot bate gandul rau ca a avut pe altcineva in viata ei inaintea mea.. L-a iubit mult , chiar mai mult decat pe mine si mi-a recunoscut. Acum ea zice ca ma iubeste ...
Re: Re: In general,fetele au orgasm cand primesc s din 30 aug 2003 17:58 de Teo
Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o din 30 aug 2003 17:48 de Teo
Da, dar foarte rar, pt. ca sunt f pretentioasa. Iubitul meu trebuie sa ma cunoasca ff bine, ca sa stie sa ma aduca la orgasm prin cunnilingus.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le pla din 30 aug 2003 13:21 de rOsEbUd
parerea mea este ca depinde si de parteneri dar si de relatia pe care o au acestia...eu vad 2 feluri de relatii:cele bazate mai mult pe sex si cele bazate pe prietenie, dragoste si sex, unde sexul oral este important..cand iubesti o persoana iubesti ...
Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 30 aug 2003 00:46 de nemesis
Oare de ce am o sumbra presimtire ca dupaprimul contact sexual, o sa va schimbati orientarea?:D:/
Oricum! Felicitari, pentru ca v-ati gasit unul pe celalalt, in acesta societate obscura si reticenta la astfel de cazuri!
Pentru sfaturi... ...
Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 29 aug 2003 17:36 de DarkAngel
Pai ar trebui sa va facetzi niste analize sa vedetzi ca totul ii ok... si cu niste lubrifiantzi sau prezervativ in cazul in care nu vati facut analizele...
Re: Sunt dezolata din 29 aug 2003 17:23 de DarkAngel
Din cate zici tu eu intelg ca va iubitzi foarte mult si el tine la tine si este adevarat ca sexul va poate schimba relatzia dar nu trebe sa va despartzitzi sau sa vi-o stricati daca tine-ti unu la altu si va intelegetzi si ai spus ca ati fost ...
Re: Scurgeri Vaginale din 29 aug 2003 14:20 de Teo
Nu stiu sigur, dar cred ca medicul de familie ar putea sa-i dea trimitere catre un cabinet ginecologic. Ceea ce ar insemna ca e gratuit. Cel mai probabil nu e nimic grav, dar un doctor tot trebuie consultat.
Re: Sex de intretinere! din 29 aug 2003 12:35 de GICU
Draga mea , daca ai incredere in ea, poti sa o faci linistita, ca picanterie sau sex intretinere cum vrei sa-i spui, oricum sexul in grup este altceva care trebuie incercat- depinde de gusturi dar incercarea moarte nu are- ...
Re: Bordelul din 29 aug 2003 03:13 de nico5xII51
Da,am fost odata,cu un prieten care avea o cunostinta printe fete.Eu am rugat acea fata sa imi recomande una mai tanara si mai "proaspata".Am intalnit o fata simpatica si a fostOK.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca mi-a cerut ...
Re: Bordelul din 29 aug 2003 03:13 de nico5xII51
Da,am fost odata,cu un prieten care avea o cunostinta printe fete.Eu am rugat acea fata sa imi recomande una mai tanara si mai "proaspata".Am intalnit o fata simpatica si a fostOK.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca mi-a cerut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de intreti din 29 aug 2003 02:26 de nico5xII51
Sunt dezolata din 29 aug 2003 01:10 de Lori
Buna.sunt destul de dezorientata...simt ca nu mai stiu ce sa cred.In viata mea la un moment dat a aparut un baiat care mi-a devenit cel mai bun prieten.Timp de doi ani de zile am fost ca doi frati,nu exista zi sa nu iesim impreuna sau macar sa vorbim ...
Re: Circumcizie din 28 aug 2003 13:14 de tgal
Ce dezinformati sunt unii.
Mai, mergeti la medicul de familie, cereti un biletel de trimitere la urologie, fiindca problema voastra e legata de penisul vostru, cu care faceti si alte lucruri nu numai sex, mergeti la urologie, unde va consultati cu ...
Re: Re: penis mai mare? din 28 aug 2003 12:13 de bebe
merci mult prieteni
Pagina 1055 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |