Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Si durere si placere in sexul anal din 1 apr 2011 10:47 de jasp
Am eu o idee mai buna
Mai intai face 1 psihoterapie comunicativa pe tema sexului anal.si inalturati orice inhibitie si alt factor.ca sa ti relaxezi mintea intai apoi trupul si cu ceva straduita sa iti relaxezi sfincterul anal (deoarece unul are ...
Re: Re: Re: Re: copii astia.. din 1 apr 2011 00:10 de Machiavelli
Sunt persoane ce au internet si mai au si cativa neuroni.Important este sa stii "ce si cum" :ok:
Re: Re: Re: copii astia.. din 31 mar 2011 23:44 de dorinda
Daca n-ai creier, degeaba ai internet. Trebuie sa stii ce si cum sa cauti.
Re: Re: Re: Re: Surpriza online pentru prietenul m din 31 mar 2011 23:40 de Machiavelli
Nu e chiar asa...Acea fata mai mult decat un show erotic in care sa isi arate sanii sau pasarica nu are ce face.Bineinteles astea le-ar putea face ascultand o melodie de streaptease sau ceva mai romantica.
Cat despre Dorinda asa este ea uneori,mai ...
Re: Re: Re: Re: Surpriza online pentru prietenul m din 31 mar 2011 20:37 de dorinda
"Fata" cica are vreo 49 de ani, iar ideea ei era invechita. Poate pe la Iasi se poarta, dar in lumea moderna, nu.
Data viitoare cand mai ai de gand sa scrii ceva la adresa mea, te sfatuiesc sa tii cuvintele pentru tine.
Re: Re: Re: Surpriza online pentru prietenul meu din 31 mar 2011 20:30 de jasp
Tu chiar trebuie sa 'luminezi 'pe fiecare ? aduci asa repede realismul in fata.:` lasa fata..sa se exprime.are nevoie de idei nu de comentarii
Re: Re: Doi studenti fac sex pe acoperisul univers din 31 mar 2011 19:08 de baby
parerea mea....e regizata(!)
Re: Doi studenti fac sex pe acoperisul universitat din 31 mar 2011 19:03 de dorinda
Daca n-au avut unde sa faca sex sau aveau nevoie de senzatii tari...sunt tineri, trebuie sa experimenteze.
Re: Schimbarea relatiei din 31 mar 2011 13:53 de dorinda
Mie mi se pare ca sunteti prea mici pentru asta. Chiar daca sunteti impreuna de mai bine de un an. Nu mai puteti sa asteptati? Ea are totusi 15 ani...organismul ei inca nu e pregatit pentru asa ceva din cauza schimbarilor hormonale.
Daca va ...
Re: Re: Re: Re: singura si insarcinata din 31 mar 2011 12:02 de k
Te consideri barbat? nene daca era la 20 de ani la 25, mai puteai spune ca nu esti pregatit, dar cand aproape ai 30 si spui asta inseamna ca esti om slab. Plus de asta tu te comporti ca si el, daca fata vrea sa pastreze copilul la fel faci si tu, ...
Schimbarea relatiei din 31 mar 2011 08:55 de pacoste1234
Salut,
Sa va spun povestea mea mai intai si dupaia intrebarea.
Sunt cu o fata de un an jumate si ne intelegem super bine, nu dau mai multe detalii deoarece relatie merge foarte frumos.
Eu nu i-am spus niciodata ca vreau sa trecem la pasul urmator ...
Re: nu pot!nu vreau! din 31 mar 2011 00:25 de simosimina
e biiiiiiineee dimineata...numai ca trebuie sa te trezesti mai devreme ca altfel..nu ai timp de restul:)))
Re: #Mi se rupe.. din 31 mar 2011 00:21 de simosimina
hahaha foarte tare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru din 30 mar 2011 17:04 de DoILookSexy
Da este ec unei drepte, stiu si eu asta... insa eu am de demonstrat aceasta ecuatie !
Si ca un indiciu, profesoara ne-a spus ca A si B se afla pe dreapta !
Nici eu nu am inteles prea bine, de-aia as dori putin ajutor :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru tem din 30 mar 2011 01:18 de ExoticDream
Aceea ESTE ecuatia unei drepte! Nu am inteles cine sunt punctele A si B si ce trebuie sa demonstrezi!
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: singura si insarcinata din 29 mar 2011 21:28 de andr3
eu zic k sunt de vina aman2 nu doar ea... si el... evident ca nu as vrea copil cu oricine dar eu nici nu prea ma incurc cu oricine
Re: problema cu penisu din 29 mar 2011 20:46 de DoILookSexy
NU ai nimic, stai calm...
#Mi se rupe.. din 29 mar 2011 19:33 de DaNNY_DiViNO
ATENTIE: Interzis minorilor!
Orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare!
06:30 Trezirea.
Deschizi pe jumatate ochi, clipesti des, te intinzi, iti simti vezica plina si matul greu, renunti la intins si te dai jos din pat usor nu cumva ...
Re: Re: Re: Re: Nu inteleg ce vrea defapt prietenu din 29 mar 2011 14:05 de Arayas
Am lipsit ceva vreme dar cretinismele de aici sunt vesnice.
Fata draga, stai linistita. Nu ai facut nimic gresit, exceptand faptul ca ii mai acorzi atentie cretinului.
Nu ai nici o vina si nu trebuie sa-ti pui viata pe tava oricarui om pe care ...
Re: Mai sunt virgina??De ce nu ma crede?? din 29 mar 2011 08:37 de Incepator
Daca ti-ai pus deja aceasta intrebare, e clar ca ai inceput viata sexuala cu cine nu trebuie.
Imi pare rau pentru tine...sincer:flowers: .
Pagina 108 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |