Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: un sfat ceva pls ? i really need it... din 12 iul 2003 12:16 de anubis
Sunt absolut convins ca nu este dragoste ceea ce simti tu...cu toate ca te cred ca tu esti convins ca este.Mai tarziu, cand vei iubi cu adevarat, vei vedea ca ceea ce simti acum nu a fost decat un fel de moft.Pentru a iubi cu adevarat, trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dup din 12 iul 2003 01:09 de ALUNGATA
:x:x:lol::lol:(!)(!)(!)
Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 12 iul 2003 00:49 de sorinache
daca tot vorbeai pe aici de mai multi la care le-ai facut asta,vezi sa nu se umple saculetul de la atatia,ca o sa intre unul si o sa dea peste,ca laptele dat in foc.parerea mea este ca trebuie totusi sa mai pui stopitoarea pe ea.sa nu-ti mai spun ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete... din 12 iul 2003 00:46 de mihaela
hai sa-mi dau shi eu cu parerea, daca tot am intrat pe forum...
are sabbah dreptate din punctula sta de vedere
dar
stimulii vin si de pe scoartza cerebrala shi doar gandul la ceva...te poate excita (valabil pt toate glandele... sau tu de ce ...
Re: Re: sperma inghitita din 12 iul 2003 00:31 de mihaela
hm... mda
am ami citit ceva explicatzii filosofice de-ale tale
teorie teorie
sincer
mie mi-a venit sa vars dupa ce am inghitzit :x
shi de ce am facut-o?
pentru placerea lui
atat
nu ca m-ar fi excitat
la gust ce sa zic... bai baietzi, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu sexu vin si grijile din 11 iul 2003 20:25 de camelia
Isis:
Merci, pentru a aprecia unele din raspunsurile, pe care crezi ca le d-au bune, dar ce zici sa lasa aceasta discutie aici, nu isi are rostul, sa mearga mai departe..
Sfatul tau a fost foarte bun...
Re: Re: anal...doare...de ce? din 11 iul 2003 19:05 de chynez
Re: Primul sarut din 11 iul 2003 17:45 de anubis
Faptul ca inca nu ai sarutat pe cineva la 15 ani nu este o problema....acest lucru se intampla odata si odata, iar atunci cand o vei face nu ti se va mai parea ceva atat de infricosator...Rusine nu are de ce sa iti fie...sarutul nu trebuie privit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: arta seductiei din 11 iul 2003 15:39 de pysykutza
m-am saturat de toate certurile astea!!!!:(:(
De ce trebuie sa fiti asa de rautaciosi??? Va rog sa va certati in alta parte....Nu o faceti pe subiectul meu...plsssss!
Re: anal...doare...de ce? din 11 iul 2003 11:10 de ovidiuvz
Inainte de introducere el trebuie sa se unga cu o alifie foarte grasa (metoda clasica,fara dureri).Dupa introducere el trebuie sa faca citeva miscari line .Dupa aceste miscari de acomodare totul poate decurge normal .Bineinteles spre deosebire de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu? din 11 iul 2003 11:05 de osiris1394
esti o persoana nesigura si exagerezi.
nu imi spune ca nu ai aruncat o privire, pe strada, unui alt barbat...:blink: (never/ ever? )
iar de la a privi o persoana goala intr-o revista... pana la infidelitate, hmmm,, este o distanta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DE CE?????? din 11 iul 2003 10:18 de osiris1394
bla, bla, bla ...:wacko:
p.s. acum ai fost observat. esti multumit ? :p
apropo ...ia-ti galetusa, lopatica si masinutele si la joaca cu tine !
:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu sexu vin si grijile din 11 iul 2003 09:38 de Isis
Camelia, trebuie sa recunosc faptul ca uneori dai niste raspunsuri excelente... Insa, in alte cazuri (ca si acum) esti departe de adevar... Nu e cazul sa alarmezi un om, care si asa este ingrijorat, pentru o... exceptie ! I-am recomandat si eu ...
Re: Primul sarut din 11 iul 2003 03:01 de camelia
Draga mea , nu trebuie sa te consideri proasta. La virsta de 15 ani ai atitea lucruri de facut si de gindit,,,nu este necesar sa te saruti la virsta asta, o sa ai suficient timp pentru asa ceva..
Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 11 iul 2003 01:08 de valio
Igiena corporala este foarte importanta...cum poti sa stai asa fara sa te speli dupa un act sexual?
Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateasca din 10 iul 2003 20:39 de Segal
Cati sau Silvia Dumitru sau cum te numesti dupa ce indicatii dai, propui sa il mai insele inca o data pe sotz si sa nu ii spuna mintindu-l in continuare, e majora si trebuie sa raspunda pentru faptele sale, nu stiu daca esti maritata dar iti doresc ...
Re: Re: Re: Re: care e solutia pentru lipsa de che din 10 iul 2003 19:41 de CarmenT
Un lucru e clar: daca vrei sa ramii in relatia aceasta trebuie sa faci sex! Si daca tot trebuie de ce sa nu incerci sa savurezi. Si ce daca este prea des? Si ce daca este prea de lunga durata? Vorba romanului: "Bine ca este!". Si, defapt, ...
Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 10 iul 2003 12:35 de Vip3r
Nu mai ramane nimic de facut decat sa te felicit.....nici eu nu as fi putut sa fac un comentariu asa de reusit...:)...Ai felicitarile mele.
Si sunt total de acord cu tine....:D
Re: Sini mari sau mici? din 10 iul 2003 10:24 de vorbaretzu
Nu poti separa sanii de restul corpului. Cum zicea cineva aici trebuie sa fie in armonie cu restul corpului. Nu marimea e problema ci naturaletea si frumusetea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi din 10 iul 2003 10:16 de vorbaretzu
exista spray paralizant pentru ... urs !!! peste 200 000... numai ca trebuie sa dai cu atentie ca intr-o incinta inchisa pica toti inclusiv tu...
Si problema e apoi care se trezeste primul...
Pagina 1065 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |