Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
de cand ejaculeaza tipu? din 16 iul 2003 22:32 de MariaK
intrebarea mea e simpla si vreau si eu un sfat...se poate ca inainte de penetrare deci in timpul in care inca se "joaca" cei doi se poate ca tipu sa ejaculezecate un pic de sperma?!...care logic fara folosirea prezervativului sa ajunga unde ...
Aspectul fizic al fetelor din 16 iul 2003 13:02 de D3R
Iata ce se scria pe un forum de it. Sa-mi spuneti parerea voastra.
O intrebare care ma framanta de multa vreme si sunt curios sa aflu si parerile voastre.
La ce ma refer? E usor... in primul rand la aspectul fizic... multe fete de 12-16 ani ...
Re: Lesbianism din 16 iul 2003 05:58 de camelia
Imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta, dar draga mea esti dezgustatoare!!
Re: ce vor barbatii??? din 16 iul 2003 05:50 de camelia
Totusi,dupa multe experiente,si dupa multe incercari am ajuns la concluzia ca nu inteleg foarte clar ce ar dori un barbat de la o femeie:rolleyes:.[/quote
Draga mea , au fost atitea intrebari si raspunsuri la intrebare asta!!
Trebuie sa ...
Re: Circumcizie din 16 iul 2003 05:47 de camelia
Da ????
Circumcizie din 16 iul 2003 03:59 de Guest
Hi!
(!)Trebuie neaparat sa imi fac circumcizie.
Am o boala numita fimoza si stiu ca se rezolva numai prin cirumcizie.
Intrebari:
Unde trebuie sa ma duc ?Medicul de familie sau direct la un spital ?
Imi este frica sa nu iasa bine , ar ...
Re: The french kiss din 15 iul 2003 10:58 de Nicku17
hai ca-ti spun eu cum e cu sarutul frantuzesc,e sumplu de tot:tot ce trebuie sa faci e sa-i sugi limba partenerului,smecheria e ca ambii parteneri tre sa faca asta in acelasi timp
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 iul 2003 09:12 de TendrePoison
aaaaa, il criticam pe madalin cum se poate mai aspru, dar cand apare unul care ii da in cap de-a binelea, de ce sa nu-i dam si noi lui? pana la urma ceea ce face nemesis este mult mai urat si vulgar decat ce debiteaza chestia aia cu nume de om, nu? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce din 15 iul 2003 02:59 de camelia
da zburda mai onanistule! cine te tine in zgarda? vezi sa nu dai cu capul in gard ! de atata alergatura! ametesti baiete si de asta dai rateuri pe forum!mai ai de invatat tincule! vezi si tu ca P.S.se poate intelege ;prost scris sau cu I. in fata se ...
Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i really n din 15 iul 2003 01:33 de anubis
Vad ca ai intrat pe forum la foarte putin timp dupa mine si tot asa de repede mi-ai si raspuns....asa ca iti raspund si eu din nou in speranta ca vei citi replica mea inainte sa parasesti site-ul.Sunt de acord cu tine ca decat 10 care sa nu-ti ...
Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i really need din 15 iul 2003 01:24 de YLoveCamelia
ok..e de la rush..:p ideea insa ai inteles o cred..si anume ca mi e foarte facil sa mi fac prietena. pe langa cele cateva admiratoare pe care deja le am ..insa nu mi trebuie 10 fara nimic deosebit,special in ele...ci doar 1 dar asa cum este ...
Re: Re: Re: Sini mari sau mici? din 15 iul 2003 00:16 de jinxi
Mari, mici sani sa fie si sa-i aiba cine trebuie !!
:ninja:
Re: Re: Sini mari sau mici? din 14 iul 2003 16:22 de nemesis
Eu cred ca armonie trebuie sa existe intre cele doua suflete, pentru ca armonia formelor sa prinda..."culoare". Altfel, ai de-a face cu instincte, cu preferinte de genul: "mie imi plac sanii mari ca ai pe ce pune mana"...
Re: Re: Dezvirginarea diminetzii din 14 iul 2003 16:17 de ursuletu
Ce-i asa complicat??? Chiar trebuie sa ti se explice si asta? O sa iti fac eu o schita odata, dar acum nu am timp...
Fata este fericita, pt ca a fost dezvirginata intr-un mod si cadru ideal. Eu o inteleg, si sincer ma bucur pt ea. Din pacate ...
Re: Re: Dezvirginarea diminetzii din 14 iul 2003 16:16 de ursuletu
Ce-i asa complicat??? Chiar trebuie sa ti se explice si asta? O sa iti fac eu o schita odata, dar acum nu am timp...
Fata este fericita, pt ca a fost dezvirginata intr-un mod si cadru ideal. Eu o inteleg, si sincer ma bucur pt ea. Din pacate ...
Re: Re: un sfat ceva pls ? i really need it... din 14 iul 2003 01:47 de YLoveCamelia
hmm :> ):( don t agree with ya` man..decat ca pana la urma o voi lasa deoparte...probabil asa va fi.:heart:
Re: Re: Re: Intrebari si curiozitati despre penis din 14 iul 2003 01:38 de camelia
Cum le stii tu batrinule pe toate:rolleyes::D
Re: Re: Intrebari si curiozitati despre penis din 14 iul 2003 01:20 de batranul
acum depinde si de unde a masurat-o! oricum nu conteaza cantitatea de carne, ci trebuie sa fie mica si jucausa! asa vor fetele ! adica cat mai activa!
Re: Re: Prima data din 13 iul 2003 02:14 de sorinache
sa zicem ca el te-a penetrat cu nasul ca altfel nu-mi explic sangele de pe urechile lui,dar cel de pe fata ta?ca doar nu ti-a scos amigdalele,nu?daca ma insel,astept sa ma corectezi!:p
Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete... din 12 iul 2003 16:22 de CarmenT
Femeile se masturbeaza pentru ca le face placere. Pentru ca in viata asta pe toate trebuie sa le incerci, si mici si mari, si cu striatii, si cu vibratii.
Pagina 1064 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |