Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi

din 10 iul 2003 10:15 de vorbaretzu

exista spray paralizant pentru ... urs !!! peste 200 000... numai ca trebuie sa dai cu atentie ca intro incinta inchisa pica toti inclusiv tu... Si problema e apoi care se trezeste primul...

Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate !

din 10 iul 2003 02:19 de camelia

Draga mea, daca asta este parerea ta despre mine, nu am sa te contrazic, te l-as sa gindesti ceea ce vrei tu, dar in privinta ""scoala vietii"" ...sint multe de spus...

Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate !

din 9 iul 2003 14:18 de CarmenT

Cami! Trebuie sa-ti spun ca esti o persoana la fel de draguta si de placuta ca o migrena in miez de vara. Sint oameni care idealizeaza sexul, tu, in schimb il tehnicizezi. Teoretic la stii pe toate, super-bine, dar nu stiu cit la suta pui in ...

Re: ce sa fac???

din 9 iul 2003 10:55 de Isis

E foarte greu ca un om caruia i-ai inselat increderea sa-ti mai raspunda la fel ca inainte. Chiar daca te va ierta, cu siguranta nu va uita ceea ce ai facut. Intotdeauna va exista un semn de intrebare in ceea ce te priveste indiferent de ...

din 9 iul 2003 00:40 de anubis

Din cate am observat ai primit de la mai multi colegi de forum sfatul sa-i accepti conditiile...acum eu nu zic ca nu esti vinovat....esti si inca intr-o masura maxima, daca pot sa ma exprim asa.Cu toate astea insa, nu cred ca un astfel de compromis ...

Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 8 iul 2003 06:33 de MADALIN

Cred, ca, satul, tau, este, cat, se, poate, de, corect. Tot, ceea, ce, trebuie, sa, faca, este, sa-si, schimbe, viata, din, radacini. Intrebarea, mea: Este, capabil, un, asemenea, personaj, de, o, astfel, de, schimbare ? P.S. Incearca, sa faci ...

Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 8 iul 2003 06:00 de cristi

mai, dute, mai si in, puii meiiiiiiiiiiiii

Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 8 iul 2003 02:05 de nemesis

Cred, ca, satul, tau, este, cat, se, poate, de, corect. Tot, ceea, ce, trebuie, sa, faca, este, sa-si, schimbe, viata, din, radacini. Intrebarea, mea: Este, capabil, un, asemenea, personaj, de, o, astfel, de, schimbare ? P.S. Incearca, sa faci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 7 iul 2003 20:26 de mareurs

Apetitu creste odata ciu pivitul!... :o

Re: Re: ce sa fac???

din 7 iul 2003 19:43 de CarmenT

Cum adica ce sa faci?!? Pai e clar ca trebuie sa te conformezi pretentiilor ei ca defapt nici n-ai alta optiune. Iti dai seama, daca iti da papucii ce mai faci? Te inseli tu pe tine?

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 7 iul 2003 15:02 de TendrePoison

Frumos. Multumesc.

Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 7 iul 2003 14:43 de CarmenT

Infidelitate este tot ceea ce ii displace partenerului, tot ceea ce il face sa se simta nesigur, frustrat sau doar trist. Ceea ce il raneste este insa cruzime. Infidelitate este sa privesti alte femei goale. Atita vreme cit ai o prietena. Care are si ...

din 7 iul 2003 12:20 de ursuletu

Sunt de acord cu ea.Ai inselat-o, trebuie sa platesti un pret, nu crezi???Trebuie sa-ti rascumperi intr-un fel increderea, si respectul ei. Si sincer, nu cred ca este chiar atat de tragic, sa fi la dispozitia ei.Asta daca iti doresti sa fi cu ea. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DE CE??????

din 6 iul 2003 07:35 de anubis

Osiris draga, trebuie oare sa-ti amintesc ca scopul discutiilor de pe forum este altul decat evidentierea personala?Ai putea sa dai un semn de maturitate si sa incerci sa raspunzi unor probleme reale care se ridica aici...te asigur ca marea ...

Re: e oare posibil....

din 6 iul 2003 05:28 de camelia

Iti dau un sfat, nu stiu daca ai sa-l consideri bun, dar nu trebuie sa ajungi asa departe, ca sa ai faci rau, trateaz-o cu indiferenta, si uita tot ce sa intimplat!! Daca ea te trateaza in felul acesta, este o idioata, imi pare rau sa folesesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE FELATIA?

din 5 iul 2003 19:46 de osiris1394

welcome back, Nemesis... :D :ninja:

Re: Re: IAR OF

din 5 iul 2003 03:27 de cristi

Dar ce importanta are ce virsta are ea, dupa raspunsul ,pe care tu l-ai dat, se vede ca nici tu, nu esti prea departe!

Re: Re: Re: care e solutia pentru lipsa de chef?

din 5 iul 2003 03:23 de pysykutza

parerea mea e ca totul se poate rezolva comunicand cu sotul tau si impartasindu-i dorintele tale si el va intelege ca pentru a avea parte de cat mai multe nopti de neuitat trebuie sa tina cont si de placerile tale... succes!:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE FELATIA?

din 5 iul 2003 03:15 de nemesis

Ei acum... Camelia, darga! Stii foarte bine, ca daca spui ceva de "gramatica" si mai faci si afirmatii aluzive, in legatiura cu inteligenta, atunci trezesti dracusorul din mine... :lol: ! Hai sa vedem: 1. "De ce te bagi tu ...

Re: IAR OF

din 5 iul 2003 01:23 de NONAME000

Doamneeeeeeeeee ce intrebare? ce poti sa faci? eu chiar sunt curioasa ce varsta ai de pui asemenea intrebare. Daca te iubeste si el - marfa....daca nu..soarta; iti reorientezi prioritatile. trebuie sa ne conformam cand ceva nu e pe placul ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1066 din 1098
«   1 ... 1063   1064   1065   1066   1067   1068   1069 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare