Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 5 iul 2003 00:02 de NONAME000

de obicei ....bajetii "de cartier" nu au in cap decat hip hop si figuri; nu e nimik de capul lor (repet -de obicei) .Iar acest gen de pers nu prea stiu ce inseamna sa se poarte frumos si civilizat cu o fata (si nu numai), nu stiu ...

Re: Re: Re: Ani-lingus...

din 4 iul 2003 19:35 de Tori

Draga pare-se ca n-ai avut parte de sex anal si nu stii ca fetelor le place sa li se faca ani-lingus.Si nu era vorba sa te penetreze pe tine cineva stai linistit ca nici o tpa nu o sa-ti ceara ceva de genul!!:p

Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 4 iul 2003 13:50 de Inexistent

Nu e de mirare. In situatie putin asemanatoare sunt si eu. Si vreti sa va spun de ce? Pentru ca sunt de la tara !!! Asta e motivul. Cei de la tara sunt evitati. In Romania "taran" este echivalent cu "prost". Si nu as avea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis

din 4 iul 2003 03:36 de batranul

pasiunea naste iubire! da i-mi place cum gandesti! daca vrei cu adevarat , POTI! felicitari si succes!

Re: Re: Re: SEX ANAL

din 4 iul 2003 03:34 de Me-262

Parerea mea din experientza este ca sexul anal este foarte placut. A poseda o femeie asa este potential incredibil pentru un barbat. In afara de placerea fizica datorita geometriei zonei, partea psihica este de asemenea foarte puternica. Rabdare si ...

Re: Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul

din 3 iul 2003 22:49 de Alinache

Si daca nu te trezesti chiar la timp si descoperi ca deja ai si un copil pentru ca atunci cand l-ai nascut totul mergea perfect intre tine si el. Atunci cum iei decizia? Iti refaci viata, te mai gandesti?

Re: Re: arta seductiei

din 3 iul 2003 22:21 de cristi

Nemesis,foarte inteligent,...Tu chiar ca le stii pe toate, esti foarte bine dotat!!

Re: Imaginea conteaza?!!

din 3 iul 2003 22:10 de cristi

Daca viata ta sexula, este in perfecta ordine, de ce stai sa te gindesti, ceea ce se poate intimpla la mare, cu prietenii tai?? Nu trebuie sa te simti jenat, este ceva normal, daca nu iti place cum arati in bikini, poarte altceva, la care nu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 3 iul 2003 22:02 de camelia

nu stii multe lucruri despre mine, de exemplu ca sunt casatorita de 9 ani si ca in 11 ani de viata sexuala nu am ramas insarcinata absolut niciodata. acum s-a intamplat ceva si dat fiind ca nu imi pot permite un copil acum a trebuit sa recurg la ...

Re: la ce varsta pot face sex?

din 3 iul 2003 21:05 de camelia

Ai sa iti incepi viata sexuala, atunci cind ai sa fii pregatita. Nimeni nu iti poate da o ""cifra"", ori iti poate recomanda, cind trebuie sa incepi! Cred ca 14 ani este o virsta foarte frageda...16 nu ma pot pronunta!! Ai ...

Re: arta seductiei

din 3 iul 2003 20:56 de nemesis

Atunci cand ti se pare ca "indrazneste" (in termenii lui) mai mult, INCURAJAZA-L !!! Cum? Da-i de inteles ca ceea ce a facut, ti-a placut ! E simplu! Ca fata trebuie ca stii cum se face asta... Timiditatea lui vine din neincrederea pe ...

Re: la ce varsta pot face sex?

din 3 iul 2003 20:39 de nemesis

Sex...? De la 14 ani (sau chiar mai repede) "poti" oricand... Dragoste...? Mai trebuie sa cresti...

Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 3 iul 2003 01:25 de skumpikul

Re: PENTRU NEMESIS!!

din 2 iul 2003 15:30 de nemesis

Tu altceva mai bun de facut nu ai? Trebuie neaparat sa ne arati cat de deficent esti luandu-te de moderator ? Esti chiar patetic! Timpul folosit pentru injurii poate ca il puteai folosi mai constructiv, dand un raspuns inteligent unei probleme de ...

Re: Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul

din 2 iul 2003 13:00 de vorbaretzu

de acord, dar finalitatea acestei vieti nu este in p[...] sau in p[...]. Trebuie sa fie ceva care ii face pe oameni mai fericiti decat animalele... sa fie sexul?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis

din 2 iul 2003 06:09 de MADALIN

PISICUTA FRUMOASA, DECI TU VREI SA SPUI CA TRECI PESTE MARI SI TARI , CA SA-TI APERI DRAGOSTE TA CURATA PENTRU IUBITEL, DAR CHIAR ESTI ATIT DE BATUTU IN CAP, SA CREZI ASA CEVA?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 2 iul 2003 04:19 de pysykutza

Atata timp cat nu te-ai protejat riscul exista chiar daca ai facut-o inainte de ciclu. Cel mai bine ar fi sa-ti faci un test de sarcina sau sa mergi din nou la ginecolog. Noi nu putem sti care e riscul ca tu sa fi ramas insarcinata. Tu ai nevoie de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distant

din 2 iul 2003 04:07 de pysykutza

Si eu cred ca o relatie la distanta poate reusi sa supravietuiasca tuturor indoielilor, poate supravietui in ciuda distantei dar asta doar daca exista iubire in sensul adevarat al cuvantului, multa incredere si multa sinceritate. Trebuie sa iti ...

Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 2 iul 2003 02:31 de camelia

De ce nu o lasi pe ea sa descopere ceea ce are de facut in viitor?

Re: Re: arta seductiei

din 2 iul 2003 02:23 de batranul

ar trebui sa cauti un prilej unde sa fiti numai voi doi si poate ii este frica sa faca el primul pas, tu trebuie sa-l incurajezi , sa-i inspiri incredere , sa simta ca tu vrei , cauta sa-i transmiti asta!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1067 din 1098
«   1 ... 1064   1065   1066   1067   1068   1069   1070 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare