Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: arta seductiei din 2 iul 2003 02:19 de copilita
:p O sa fiu un pic rea, dar ma voi scuza invocand ora 'cruda' la care-ti scriu...
sa propui o tema care sa merite raspuns, sa ai o problema reala, etc...
Re: arta seductiei din 2 iul 2003 02:15 de pysykutza
v-am scris voua sexpertilor sperand ca ma ve-ti ajuta cu sfaturile voastre intelepte dar....nimic!
De ce?
Ce trebuie sa fac ca sa primesc un raspuns , un sfat bun pe acest forum?
Va rog ajutati-ma!!!:(:(:(:(:(:(:(:(
Re: Re: Re: chiuretaj din 2 iul 2003 02:14 de copilita
Are nevoie si de un sfat pe saptamana viitoare, luna viitoare, nu pe azi doar. Maine face un test, vede ca totul e in ordine, shi peste cateva ore, fara protectie, risca din nou. Trebuie
"mustruluita", shi educata atat cat se poate... ...
Re: Re: chiuretaj din 2 iul 2003 02:02 de camelia
Aici nu sintem sa judecam pe nimeni, cit de inconstiente unele persoane pot fi, fata a avut nevoie de un sfat , la care trebuie sa intelegi , ca poate nu are acesi mentalitate ca a ta..
Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 2 iul 2003 01:50 de camelia
Cind ai o casnicie nefericita, trebuie sa uiti de rutina, de obisnuinta si tot ce cade intr-un cuplu..
Sa ai o casnicie, numai pentru ca a devenit o obisnuinta, nu este suficient...Eu nu accept asa ceva..Mergi mai departe si inca iti poti reface ...
Re: chiuretaj din 2 iul 2003 01:50 de copilita
:( pur si simplu nu pot intele CUM puteti fi atat de inconstiente?! Nici n-ai iesit bine din spital, ca deja ai luat-o de la capat... ii ATAT de greu sa luati o pastila zilnic, sa folositi un prezervtiv?! De ce trebuie sa se ajunga in situatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 iul 2003 01:02 de batranul
nu stiu ce vrei! eu nu m-am dat intelept si n-are nici o legatura numele cu restul! cat despre senilitate.... vrei sa-mi faci testul ? ai un aparat de masura pt asta?
Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 2 iul 2003 00:21 de copilita
:huh: Exista rutina, bineinteles... si daca nu, ishi face loc. Insa chiar nu cred ca asta e solutia prin care rutina dispare. Intr-o viata implinita simti nevoia de echilibrare shi sustinere, care prin definitie ii o completare cu o alta ...
Re: chiuretaj din 1 iul 2003 02:57 de camelia
In primul rind cind faci un chiuretaj, nu ar trebuie sa faci dragoste, pentru o luna..
La intrebarea ta, am un raspuns, nu-ti fie teama ca nu ti-a venit ciclul, este foarte posibil, ca dupa chiuretaj sa ai o dereglare, in privinta singerarii, ...
Re: IAR OF din 1 iul 2003 01:47 de cristi
Cind iubesti pe cineva, te la-si dusa de sentimente, si ai sa intelegi ceea ce trebuie sa faci!!
Tantra again din 30 iun 2003 15:03 de serban
da am vorbit serios dar pt asta trebuie gaita un cadru sa ne cunoastem nu?:p
Re: Re: despre tantra din 30 iun 2003 13:38 de Dyavolita
):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iun 2003 11:13 de Isis
Batrane (cum iti place sa-ti spui), trebuie sa-ti spun ca batranetea nu inseamna neaparat intelepciune ci, in anumite cazuri, mai degraba senilitate... B)
Re: despre tantra din 30 iun 2003 03:48 de batranul
da suna frumos! vrei gigel sa mananci o poiana?
- ce-i aia poiana?
- o cicolata!
- da sigur!
asa si tu mai baiete !
pai la astia trebuie sa spui din strart ce si cum , ca nu inteleg!
te rog daca intradevar sti despre ce este vorba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 iun 2003 20:50 de MADALIN
NU ITI IA NIMENI DREPTUL SA TE DAI CU PAREREA DAR CUM TI-AM MAI SPUS ESTI O PROASTA , NU AI UN PIC DE INTELIGENTA IN TINE, CIT DESPRE ERORILE TELE, SA TE UITE PE PAGINE SI AI SA LE OBSERVI TU SINGURA!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 iun 2003 20:47 de Isis
Faci parte din categoria aceea mizera de barbati care au impresia ca simplul fapt ca s-au nascut cu sex masculin le da dreptul la tot si ca femeile trebuie sa fie supuse si alte tampenii asemanatoare.
Iar in ceea ce priveste sfaturile mele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste din 29 iun 2003 20:31 de MADALIN
[CENZURAT DE nemesis]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o f din 29 iun 2003 13:15 de Isis
]
Madalin (sau cum te-oi fi numind), in primul rand trebuie sa te atentionez ca iti lipsesc cu desavarsire cei sapte ani de acasa... Pacat ca nu ne putem intoarce in timp ca unii chiar ar avea nevoie...
In al doilea rand, daca cei de aici vor ...
Re: Re: Re: Am si eu o problema :( din 29 iun 2003 12:52 de Isis
Ce sa mai astepti, adeline ? Ziua armatei ? Sau ce ? :x
I-am spus omului sa mai astepte pt ca ata ar trebui sa se rupa singura (asta daca e la inceputul vietii sexuale). N-am zis sa stea pe bara...
Dar... e greu, adeline, nu ? :D
Re: Re: Am si eu o problema :( din 29 iun 2003 00:57 de adeline
Draga Isis,eu am trecut binisor de inceputul vietii sexuale!Dupa parerea ta trebuie sa mai astept?:lol:
Pagina 1068 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |