Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Eu mi-am spus parerea... din 23 iun 2003 21:27 de Pulifrici
Copilito draga, taci din gura, ca fata are dreptate ce spune. Eu n-o sa-mi iau nevasta muista nici intr-o mie de ani. Daca o fi fata desteapta si m-o pacali asa cum vad ca a facut tipa asta cu barbatu-sau, bravo ei. Dar s-o vad eu cu organu' in ...
Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 23 iun 2003 21:04 de Obelix
In sfarsit o reactie, nemesis! Hai, ca de la o vreme ai pus cartea de sexologie in raftul ei si stai numai cu lacatul si foarfeca in mana! E greu de suportat cand te ia altul in balon, nu?
Dr. SeXpert trebuie sa gaseasca de urgenta pe cineva care ...
Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 23 iun 2003 20:43 de camelia
Nu ma pot abtine, trebuie sa iti spun, ca mi-a placut mesajul tau!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudat din 23 iun 2003 20:12 de osiris1394
nemesis,
nu citesc reviste pseudostintifice si fantasmagorice.
+ nu le cunosti si nu le-ai auzit pe toate. B)
eu am spus ceva mai devreme: am vazut si auzit declaratii ale astronautilor (unele reportaje ) si nu am auzit aceste lucruri la a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va din 23 iun 2003 19:52 de nemesis
:D:lol::D
Stiu ca Sputnik nu tine de NASA... Era doar un exemplu, un inlocuitor pentru: "de la inceputuri"! Puteam sa aleg la fel de bine Laika, Armstrong, etc.
Daca este neoficial atunci este subiect pentru ziarul ...
Re: virgina sau prostituata~ din 23 iun 2003 18:50 de nemesis
R: O virgina !!!
Re: virgina sau prostituata~ din 23 iun 2003 17:05 de xander
Ce-mi doresc?......Pai niciodata nu se implineste ce-mi doresc.Atunci cand ma voi indragosti iarashi,nu stiu ce va fi....o virgina sau o prostituata.Totul tzine de destin ,daca pot baza pe el.Totushi as prefera una cu experientza ...
Re: virgina sau prostituata~ din 23 iun 2003 16:12 de ursuletu
Nu pot sa cred ce aud (sau ce citesc)!!!!!:wacko::wacko: Sa preferi o prostituata, in locul unei virgine????? Doar pt ca stie meserie...? Meseria se invata, omule, si eu prefer sa o invete cu mine, si sa o practice cu mine.O sa poti trai toata ...
nemesis mai tare ca Sharon Stone! din 22 iun 2003 20:59 de Pazvante
Bravo, nemesis, acum am inteles eu de cat de departe vii tu... Te laudai singur cu IQ-ul! Si ce nivel ridicat! Cu 7 puncte mai mult ca Sharon Stone! La mai mare!
Virgina sau prostituata? din 22 iun 2003 03:57 de cristi
Stiu doua cazuri:
1: Un prieten a zis ca nu se insoara decit cu o virgina!!
2:Stiu o fata care este virgina si are 34 de ani!
Treaba cu virginatatea este ceva ce ne-a ramas de pe vremuri..o prostie, zic eu!" Ma salvez pentru sotul meu"..ce-a mai ...
Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere! din 22 iun 2003 03:39 de cristi
Nu trebuie sa iti ceri scuze la nimeni, se intimpla...si fiacare la rindul lor ar trebui sa inteleaga!!
Re: Re: Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dup din 22 iun 2003 03:10 de camelia
ceva din raspunsul tau mi-a atras atentia, dar mai dezamagit cind ai spus ca nu iti place sa bagi botul la savarina!!atunci care este natura....??
Re: Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 21 iun 2003 23:23 de Pitic
DE CE?
O "floare" care miroase numai a sapun, deodorant si parfum nu mai are nici un pic de naturalete. Pana nu-i adulmeci mirosul ala inconfundabil nu stii nimic. Eu nu-mi bag botul la savarina, asa ca nu tin sa fie sterilizata.
Re: Re: Re: Re: am o intrebare din 21 iun 2003 19:20 de xander
tehnica ...muls??:unsure::rolleyes::unsure:
Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere! din 21 iun 2003 19:18 de xander
vezi tu 0siris.....se intampla shi la case mai mari.:ninja:
Okiverzi ,daca -ti merge bine in relatzie n-o face .:x
Re: Re: Re: am o intrebare din 21 iun 2003 14:01 de Nice
Am mai ràspuns odatà la aceastà intrebare,si asa cum am mai spus,pe internet se gàsesc o groazà de sit-uri de specialitate.Totul constà in cateva exercitii de màrire a penisului pe care le aplici in ...
Re: Re: Re: am o intrebare din 21 iun 2003 14:00 de Nice
Am mai ràspuns odatà la aceastà intrebare,si asa cum am mai spus,pe internet se gàsesc o groazà de sit-uri de specialitate.Totul constà in cateva exercitii de màrire a penisului pe care le aplici in ...
Re: Re: Re: Sex de intretinere! din 21 iun 2003 12:19 de osiris1394
Daca se ajunge la "sex de intretinere", atunci e trist ...:blink:
e ca si cum ai face un sport "de intretinere", in lipsa de altceva ...o activitate necesara si care trebuie realizata, ceva mecanic...
:wacko::wacko:
:ninja:
Re: amant..sau amanta? din 21 iun 2003 03:04 de cristi
Adica ce vrei sa spui una, sau mai multe?/ Cind ai o sotie acasa, pentru ce iti trebuie mai multe femei?? daca iti plac femeile atit de mult, si nu poti sa stai numai cu una, nu te casatorii, ramai burlac!!
Re: Re: Sex de intretinere! din 21 iun 2003 03:01 de cristi
Aici trebuie sa spun ca sint de acord cu tine! Din moment ce ai femeie acasa atunci , ce nevoie iti mai trebuie de combinatii aiurea??]
Pagina 1072 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
70 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |