Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Eu mi-am spus parerea...

din 23 iun 2003 21:27 de Pulifrici

Copilito draga, taci din gura, ca fata are dreptate ce spune. Eu n-o sa-mi iau nevasta muista nici intr-o mie de ani. Daca o fi fata desteapta si m-o pacali asa cum vad ca a facut tipa asta cu barbatu-sau, bravo ei. Dar s-o vad eu cu organu' in ...

Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 23 iun 2003 21:04 de Obelix

In sfarsit o reactie, nemesis! Hai, ca de la o vreme ai pus cartea de sexologie in raftul ei si stai numai cu lacatul si foarfeca in mana! E greu de suportat cand te ia altul in balon, nu? Dr. SeXpert trebuie sa gaseasca de urgenta pe cineva care ...

Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia"

din 23 iun 2003 20:43 de camelia

Nu ma pot abtine, trebuie sa iti spun, ca mi-a placut mesajul tau!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudat

din 23 iun 2003 20:12 de osiris1394

nemesis, nu citesc reviste pseudostintifice si fantasmagorice. + nu le cunosti si nu le-ai auzit pe toate. B) eu am spus ceva mai devreme: am vazut si auzit declaratii ale astronautilor (unele reportaje ) si nu am auzit aceste lucruri la a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va

din 23 iun 2003 19:52 de nemesis

:D:lol::D Stiu ca Sputnik nu tine de NASA... Era doar un exemplu, un inlocuitor pentru: "de la inceputuri"! Puteam sa aleg la fel de bine Laika, Armstrong, etc. Daca este neoficial atunci este subiect pentru ziarul ...

Re: virgina sau prostituata~

din 23 iun 2003 18:50 de nemesis

R: O virgina !!!

din 23 iun 2003 17:05 de xander

Ce-mi doresc?......Pai niciodata nu se implineste ce-mi doresc.Atunci cand ma voi indragosti iarashi,nu stiu ce va fi....o virgina sau o prostituata.Totul tzine de destin ,daca pot baza pe el.Totushi as prefera una cu experientza ...

din 23 iun 2003 16:12 de ursuletu

Nu pot sa cred ce aud (sau ce citesc)!!!!!:wacko::wacko: Sa preferi o prostituata, in locul unei virgine????? Doar pt ca stie meserie...? Meseria se invata, omule, si eu prefer sa o invete cu mine, si sa o practice cu mine.O sa poti trai toata ...

nemesis mai tare ca Sharon Stone!

din 22 iun 2003 20:59 de Pazvante

Bravo, nemesis, acum am inteles eu de cat de departe vii tu... Te laudai singur cu IQ-ul! Si ce nivel ridicat! Cu 7 puncte mai mult ca Sharon Stone! La mai mare!

Virgina sau prostituata?

din 22 iun 2003 03:57 de cristi

Stiu doua cazuri: 1: Un prieten a zis ca nu se insoara decit cu o virgina!! 2:Stiu o fata care este virgina si are 34 de ani! Treaba cu virginatatea este ceva ce ne-a ramas de pe vremuri..o prostie, zic eu!" Ma salvez pentru sotul meu"..ce-a mai ...

Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere!

din 22 iun 2003 03:39 de cristi

Nu trebuie sa iti ceri scuze la nimeni, se intimpla...si fiacare la rindul lor ar trebui sa inteleaga!!

Re: Re: Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dup

din 22 iun 2003 03:10 de camelia

ceva din raspunsul tau mi-a atras atentia, dar mai dezamagit cind ai spus ca nu iti place sa bagi botul la savarina!!atunci care este natura....??

Re: Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 21 iun 2003 23:23 de Pitic

DE CE? O "floare" care miroase numai a sapun, deodorant si parfum nu mai are nici un pic de naturalete. Pana nu-i adulmeci mirosul ala inconfundabil nu stii nimic. Eu nu-mi bag botul la savarina, asa ca nu tin sa fie sterilizata.

Re: Re: Re: Re: am o intrebare

din 21 iun 2003 19:20 de xander

tehnica ...muls??:unsure::rolleyes::unsure:

Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 19:18 de xander

vezi tu 0siris.....se intampla shi la case mai mari.:ninja: Okiverzi ,daca -ti merge bine in relatzie n-o face .:x

Re: Re: Re: am o intrebare

din 21 iun 2003 14:01 de Nice

Am mai ràspuns odatà la aceastà intrebare,si asa cum am mai spus,pe internet se gàsesc o groazà de sit-uri de specialitate.Totul constà in cateva exercitii de màrire a penisului pe care le aplici in ...

Re: Re: Re: am o intrebare

din 21 iun 2003 14:00 de Nice

Am mai ràspuns odatà la aceastà intrebare,si asa cum am mai spus,pe internet se gàsesc o groazà de sit-uri de specialitate.Totul constà in cateva exercitii de màrire a penisului pe care le aplici in ...

Re: Re: Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 12:19 de osiris1394

Daca se ajunge la "sex de intretinere", atunci e trist ...:blink: e ca si cum ai face un sport "de intretinere", in lipsa de altceva ...o activitate necesara si care trebuie realizata, ceva mecanic... :wacko::wacko: :ninja:

Re: amant..sau amanta?

din 21 iun 2003 03:04 de cristi

Adica ce vrei sa spui una, sau mai multe?/ Cind ai o sotie acasa, pentru ce iti trebuie mai multe femei?? daca iti plac femeile atit de mult, si nu poti sa stai numai cu una, nu te casatorii, ramai burlac!!

Re: Re: Sex de intretinere!

din 21 iun 2003 03:01 de cristi

Aici trebuie sa spun ca sint de acord cu tine! Din moment ce ai femeie acasa atunci , ce nevoie iti mai trebuie de combinatii aiurea??]

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1072 din 1098
«   1 ... 1069   1070   1071   1072   1073   1074   1075 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare