Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Am si eu o problema :( din 29 iun 2003 00:55 de adeline
Simte-te confortabil!Pune mana barbateste pe lama!O poti face si in baie ,daca ai sange!:lol:
Re: adica euu... din 28 iun 2003 22:44 de xander
fa ce doreshti,numai nu asculta parerea lui laurentzie!!!!Nu vad nimic rau in a fi ortodox,dar viatza de zi cu zi trebuie traita,chiar daca unneori,avem probleme chiar shi fara raspuns.
Re: adica euu... din 28 iun 2003 22:43 de xander
fa ce doreshti,numai nu asculta parerea lui laurentzie!!!!Nu vad nimic rau in a fi ortodox,dar viatza de zi cu zi trebuie traita,chiar daca unneori,avem probleme chiar shi fara raspuns.
Re: Am si eu o problema :( din 28 iun 2003 17:48 de camelia
Asa se intimpla la inceputul vietii sexala, dar nu iti face griji, cu timpul ata se va rupe si durerea se va duce!
Re: Am si eu o problema :( din 28 iun 2003 11:51 de Isis
Daca esti la inceputul vietii sexuale, mai asteapta... Daca nu, ar trebui sa mergi la un medic sa te ajute pt a scapa de ata si implicit de durere.
Ata - o problema inconfortabila din 28 iun 2003 05:28 de belea
Am si eu o problema, din pakate nu am gasit inca ajutor
Problema mea este ata, care nu ma lasa sa fac ce trebuie fara durere makar de s-ar rupe :(
E foarte incofortabil
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE FELATIA? din 27 iun 2003 23:34 de camelia
De acum inainte, nu mai vrreau sa aud cuvinte despre gramatica!!
Si pentru a da niste raspunsuri, nu trebuie sa copiez numic de nici unde!!
Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 27 iun 2003 20:50 de Isis
Da, Cristi... daca eu am fost atat de tampita incat nu am fost in stare sa contribui cu un raspuns, e si normal ca trebuia sa-si raspunda camelia singura la intrebare... nu ?! Ca doar noi doua suntem pe aici... alti utilizatori sunt ...
Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 27 iun 2003 17:28 de cristi
Dupa parerea mea, cred ca esti destul de inteligenta, nu trebuie sa o demonstrzi, dar adevarul este daca Isis nu a stiut sa contribuie cu un raspuns, mi sa parut destul de normal ca sa il dai!! Felicitari!! Esti buna!!
Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 27 iun 2003 16:56 de camelia
Nu dragul meu, nu vreau sa impresionez pe nimeni, doar ca mi sa cerut sa fiu mai explicita, de cineva, care de fapt nu a inteles ceea ce vreu sa spun!!
Nu imi trebuie sa-mi dovedesc inteligenta pe aceste pagine de sex!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 16:07 de camelia
Deci inca o data imi dai dreptate, ca dai raspunsuri la misto!! Cit in privinta rumegarii , nu cred ca este indicat sa vorbesti asa, am trecut de clasele 1-4 mult timp in urma, dar nu am sa iti dau explicatii tie, pentru ca nu am nici un ...
Re: SEX ANAL din 27 iun 2003 15:24 de batranul
da e o experienta placuta dar trebuie sa fi trecut prin toate si apoi sa faci si asta! implica multa concentrare si altele...........
Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !! din 27 iun 2003 15:16 de vorbaretzu
Pai "hai" poate sa insemne si: hai sa bem ceva...
Nu sunt chiar direct. Ca sa ajung sa spun acest hai trebuie sa ajungem amandoi in acea stare speciala...
ps: chestia asta o fac cu o singura persoana...
ce credeati, ca ma duc la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 10:52 de nemesis
Raspund la misto, "cate o data" ? Pai nu numai "o data" raspund la misto ci de mai multe ori...
Hai sa fim seriosi... de ce as face misto de tine ca habar nu ai de lucruri care se invata in clasele 1-4...?
Draga Camelia, ...
Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 27 iun 2003 10:41 de nemesis
Hai sa vedem...
"La inceput a fost cuvantul...". Consider acesta fraza intelepta intr-un anumit fel. De ce? Pai, comunicarea cu partenerul trebuie sa existe si in acest "domeniu"... Exemplu: "iti place mai mult ...
Re: Re: Re: relatia la distanta! din 27 iun 2003 09:13 de vorbaretzu
La mine, ca si in alte cazuri, a fost invers. Femeile au nevoie de prezenta fizica, nu suporta abstractizarile...
Re: Re: relatia la distanta! din 27 iun 2003 05:07 de batranul
te contrazic! de obicei barbatii! ei sunt cei care nu rezista! pentru ca relatia sa dureze sentimentele trebuie sa fie maxime!
Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 26 iun 2003 17:16 de camelia
Vai , vai deviem de la o situatie, si ajungem din nou sa vorbim despre Nemesis!! Eu cred ca baiatul este destul de mare si poate sa-si raspunda singur la intrebari, nu cred ca este necesar de un avocat aici!!
Ca sa -ti explic inca o data, nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ? din 26 iun 2003 16:47 de osiris1394
...chiar te-as sfatui sa iti cumperi o arma de foc ( pacat ca legislatia nu iti permite asta ... inca :lol: ). doar daca esti magistrat sau "ales al poporului" ( in cazul tau "aleasa" ) . faci parte din aceasta categorie ? ...
Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 26 iun 2003 16:33 de osiris1394
noname000, imi placi ...raspunzi coerent si cu bun simt.
:ninja:
Pagina 1069 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
71 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |