Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: amant..sau amanta?

din 21 iun 2003 02:00 de batranul

atentie! casatoria poate fi o afacere sau un contract sim de ce nu o comventie ! poate fi orice ! depinde de la caz la caz ! cum vrei asa e! dar nu are legatura cu amantii sau amantele! pe langa faptul ca in casnicie intervine monotonia, indiferent ...

Re: sexul oral este o arta?

din 20 iun 2003 23:57 de nemesis

Este o arta! Unele fete nu stiu cum sa faca asta, chiar daca li se explica... Isi folosesc pe langa buze, limba si esofag si alte parti... dinti, masele etc. Da, cred ca este o arta, ce te poate face sa ajungi "in haven" !!!

Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 20 iun 2003 23:53 de nemesis

Imi este sila, de fetele ca tine... :x

Re: Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 20 iun 2003 22:03 de Pulifrici

Lasa ca mie imi plac mai mult alea nespalate si stufoase. Parca te fac mai salbatic. Iti vine sa le pedepsesti. (Bineinteles, limbile sunt excluse din start):p

din 20 iun 2003 20:17 de xander

Gusturile nu se discuta,dar sper sa n-am vreodata de a aface cu una ca tine.Pasarici curatte la orice coltz de strada!,.....sau nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mi

din 20 iun 2003 00:55 de batranul

din 19 iun 2003 20:44 de OkiVerzi

Mai fato cu tot respectul, dar imi dai impresia de o persoana putin cam imputzita sincer. Cum draq sa nu te speli mey?????Apa e din belsug dar ma rog gusturile nu se discuta! Iar la capitolul cunilingus post sex mi se pare ca nu esti tu de ...

Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 19 iun 2003 17:50 de Gigliola

Nu prea credeam ca o sa mi se raspunda atat de mult. Si daca sunteti atatia care va pronuntati pentru igiena, eu o sa va spun ca mie imi place nespus sa nu ma spal, sa stau transpirata si cu toate pe mine. Ma simt din nou excitata. Si nimic nu ...

Re: intre doua varste!

din 19 iun 2003 17:40 de camelia

Dupa parerea mea, trebuie sa te comformezi cu o singura persoana!! Stii ca , ce este mult strica!!]

Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 19 iun 2003 17:04 de cristi

Daca tu nu ai inteles de ce trebuie sa te speli dupa un act sexual, iti spun eu acum: PENTRU IGIENA DRAAG MEA!! Asta este mult mai important, decit sa stai s sa pierzi timpul degeaba in pat, sau sa te duci la culcare!!

Re: amant..sau amanta?

din 19 iun 2003 17:01 de cristi

Este perfect normal, sa ai doua - trei femei, cred ca toti dintre noi am avut aceasta experienta, dar cind esti casatorit trebuie sa aspiri serizitate!!

din 19 iun 2003 15:48 de nostriel

asta e problema la baieti, pentru ei conteaza mult fizicul si de aceea le parasesc mai usor, pe cand o fata il paraseste mai usor daca nu simte nimic pentru el. si cine iubeste numai aspectul, nu iubeste cu adevarat, dar si cine isi lasa corpul sa ...

Re: Re: amant..sau amanta?

din 19 iun 2003 15:36 de Miky24

da bine dar sunt barbati care dupa ce sau casatorit se simnt neglijati de sotie...si atunci..binenteles..sar in bratele alteea..si nu mai pun problema ..daca sotia s-a ingrasat putin.....pt ca a fi casatorit nu inseamna...a te vedea...in timpul liber ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: amant..sau amanta?

din 19 iun 2003 15:22 de nostriel

stii ca mai exista sate inapoiate prin maramures (pe langa Borsa) in care continua vechile traditii in care femeia nu are nimic de comentat in fata barbatului. si e crescuta in spiritul; ca faci maxim 12 clase daca esti femeie, dupa care TREBUIE sa ...

Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 19 iun 2003 15:11 de OkiVerzi

Daca stai sa te gandesti bine chiar nu trebuie sa te speli, e suficient sa te lingi ...si cainii fac la fel, dar daca am evoluat totusi la statutul de bipezi ar trebui totusi sa dam dovada ca avem putin creier si nu suntem animale. BINEINTELES CA ...

din 19 iun 2003 15:07 de nostriel

nu cred ca trebuie ca e dornic sa iubeasca mai multe persoane, eu cel putin o sa fac tot posibilul sa nu se ajunga vreodata ca ea sa se simta neiubita sau sa inceteze sa ma iubeasca, in fine zic eu acum asa ca mai sunt exact 30 zile pana ma ...

Re: Re: amant..sau amanta?

din 19 iun 2003 15:03 de nostriel

la fel cred ca daca iubesti pe cineva, si te iubeste la randul ei, gasiti diversitate toata viata, nu trebuie sa umbli cu altcineva, si e valabil la ambele sexe. daca ai tendinte de a face ceva care stii ca poate rani atat pe tine cat si pe el, ...

Re: Re: Ani-lingus...

din 19 iun 2003 15:01 de OkiVerzi

Nu prea sunt de acord cu chestia asta. Parerea mea e ca tine de respectul de sine iar ani-lingus mi se pare deja ca decad moral desi nu dau inapoi de la alte lucruri asta mi se pare deja putin cam prea injositor. Ce crede partenerul dupa ce ii ...

din 19 iun 2003 13:35 de nostriel

ai avut noroc de data asta. si sper ca ai facut delete, nu, recile bin, ca atunci omu si le scoate usor, si daca vrea cu adevarat, are toate sansele sa recupereze fiecare bit si sa te trezesti cu ele din nou. plus poate si-a facut copii. chestia cu ...

Re: sexul oral este o arta?

din 19 iun 2003 03:39 de OkiVerzi

Probabil vorbim despre arta intr-o acceptiune mai larga, pt ca nu cred ca putem vorbi de arta propriu zisa in modul in care o tipa suge burlanul sau in modul in care se linge o savarina :lol:. Cu toate astea daca vrei sa ti se spuna artist dupa, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1073 din 1098
«   1 ... 1070   1071   1072   1073   1074   1075   1076 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare