Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: virgina sau prostituata~

din 25 iun 2003 08:26 de fade0nemesis

Daca se fac asa usor... de ce nu-i faci tu, in loc sa astepti sa vina 'femeia' acasa cu salariul sau cu ce 'a produs'? ...sau nu stii cum se fac? Iti spun eu: USOR! adica muncind!!!

Re: sexul oral este o arta?

din 25 iun 2003 08:11 de fade0nemesis

Chiar o "arta" ? :huh: NU! Dar este adevarat ca exista tot atatea moduri de a face acest lucru, cati oameni exista (sau mai exact: cati oameni fac asta)... B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudat

din 25 iun 2003 04:53 de camelia

Nemesis: Nu pot sa iti spun decit un lucru la intebarile mele, de acum incolo, vreu un raspuns si nu cearta, cred ca sa spus destul!!

Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 25 iun 2003 04:35 de nemesis

Hai sa ne lamurim caci eu unul sunt satul de 'chestia' asta cu "moderatorul si orgoliosii"!!! In primul rand moderarea este un lucru pe care il poate face oricine cu un pic de creier! Am ajuns pe acest site si mi-am spus parerea ...

Re: Re: Re: Pentru oamenii de incultura

din 25 iun 2003 04:14 de cristi

Mai inteligentule, tu nu trebuie sa te iei dupa mine sau dupa batrinul, dar nu esti bun cu mesajele astea de actiune, si iti spun ceva eu nu am venit aici sa ma cert cu un fraier ca tine, esti prea micut pentru mine, am venit sa comunic cu persoane ...

Re: Re: Re: virgina sau prostituata~

din 25 iun 2003 03:47 de cristi

Ba da stiu ce este dragoste, si o traiesc din plin, dar sint fel si fel de persoane , si nu am pus intrebarea, pentru ca eu, gindesc ca imi trebuie femeie care sa faca bani....bani se fac usor daca stii cum sa-i faci!!

Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 25 iun 2003 02:54 de nemesis

A-ti asuma acea sansa de 1/1.000.000, sansa care iti si reprezinta vointa, este un gest de maturitate... Sa vrei si sa lupti, chiar cu tine, chiar cu propria ta minte, MERITA; chiar daca finalul nu este intotdeauna fericit! Terbuie sa crezi in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iun 2003 02:21 de nemesis

Cu grija... Nu-i nevoie sa-mi amintesti de Principiul II al mecanicii (sau Legea a doua a lui Newton)... Eu stiu ce vorbesc, nu ma confunda, te rog, cu batranul... Degeaba ai tu reactune daca ea nu este constanta in timp. Daca impingi o bila ...

Re: virgina sau prostituata~

din 25 iun 2003 02:04 de fade0nemesis

Tu nu stii ce-i aia dragoste? N-ai auzit de asa ceva? Tu iti pui problema intr-un mod holistic...: ma casatoresc cu ea pt ca stie meserie si aduce bani in casa!!! Tu esti ingramadit de-a binelea ! :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va cu pozi

din 25 iun 2003 01:42 de 7

"un sfat important! cand vrei sa o penetrezi in stare de imponderabilitate incercati sa va sprijiniti reciproc iar forta de interactiune se va realiza strict intre trupurile voastre" Bai Einstein! Tu ai facut fizica cu cu ...

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 24 iun 2003 22:18 de OkiVerzi

Cami, Cami , invata-te mama sa speri si sa gandesti pozitiv. Poate ca sunt 1mil de sanse sa nu mearga si 1 sa mearga, trebuie sa crezi ca o sa mearga si sa fii multumita ca ai o sansa!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La

din 24 iun 2003 07:25 de OkiVerzi

Sunt de acord cu tine iar domnului "fizician" sa ii amintesc discret ca exista un principiu numit "actiune si reactiune" prin urmare iti trebuie doar un punct de sprijin. Cum crezi ca se deplaseaza un individ in ...

Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 24 iun 2003 07:04 de OkiVerzi

Weeeeee!!! Nemesis is back! Mah textul dupa cum am si spus nu este al meu, l-am primit si eu prin mail , iar la partea cu greselile gramaticale, ma scuzi dar nu cred ca in post-urile mele ai gasit chestii grosolane la adresa limbii materne :). ...

Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 24 iun 2003 03:57 de batranul

daca vreti sa face-ti lumina, aprinde-ti becul! nu e normal? am pretentia la dumneavoastra ca URMARITI interventiile in timp a-le moderatorului mai sus amintit! trebuie sa fi vazut ce-am vazut cu totii! asa e corect! pana la urma cei multi vor ...

Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 24 iun 2003 03:40 de nemesis

In primul rand, acest "comvinge" (care presupun ca este "convinge"), este un cuvant putin prea dur pentru un asemenea context. Eu, nu sunt de parere ca trebuie sa "convingi pe cineva"... De ce? Pai,... in primul rand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va cu pozitii!

din 24 iun 2003 02:54 de batranul

tin sa va raspund ! nu fiti asa ingusti in gandire ! ce v-am spus eu nu este publicat oficial ! dar a spus cineva despre astronauti ca au probat in spatiu ! asa e! sunt multe rapoarte despre asta ,dar nu s-au dat publicitatii! vezi ce greu e sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comv

din 23 iun 2003 23:42 de cristi

Eu consider ca daca ajungi in situatia in care trebuie sa-ti convingi partenerul sa ajungi la sfarsit e nasol rau de tot. Eu nu spun nimic ca la mine nu e cazul de convingere...e pur si simplu un lucru normal pt amandoi sa ajunegem la sfarsit cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comv

din 23 iun 2003 23:06 de nemesis

Trebuie sa-ti spun, ca nu am gasit pana acum nici o femeie ilogica, sau irationala... asa ca punctul 2 cade! Daca ai rabdarea necesara, totule este logic si are sens... dar cum in ziua de azi, baietilor (majoritatii lor) le lipseste rabdarea, e ...

Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 23 iun 2003 21:55 de OkiVerzi

Nici un drept rezervat (cu exceptia drepturilor omului). Varianta originala se gaseste la http://www.insultmonger.com/assorted/5_golden_rules.htm 1. Cere si nu ti se va da. Sexul este o nevoie fizica pentru barbati si una emotionala ...

Re: Re: virgina sau prostituata~

din 23 iun 2003 21:28 de OkiVerzi

Sunt si eu curios de ce oferi doar doua variante de raspuns. Pana la urma nici o coarda nu poti lua de nevasta, gandeste-te ca mergi cu ea pe strada si te trezesti cu replici de genul uite-l si pe asta care ma pupa in poola zi de zi, zic eu ca parca ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1071 din 1098
«   1 ... 1068   1069   1070   1071   1072   1073   1074 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare