Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 26 iun 2003 16:14 de TendrePoison

nu am spus ca nu trebuie sa se imbrace sexy... singura idee - si probabil nu m-am exprimat destul de clar, greseala mea - era ca atunci cand o face isi asuma un anumit risc... P.S.: oricum, eu imi cumpar pistol ):( :ninja:

Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 26 iun 2003 15:31 de NONAME000

Pai nu te opreste nimeni de la postludiu; puteti sa stati in brate pana a doua zi dimineata si sa adormiti asa. Dar cat itzi ia sa te speli? Sau iti place sa se scurga tot ce e inauntru si sa te simti murdara? Nici nu e sanatos; ca ce e ...

Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 26 iun 2003 14:13 de NONAME

Aici sunt de acord cu tine...Daca nu exista acea atractie si daca nu vin toate de la sine atunci....treci mai departe. Doar nu esti la targ ca sa stai sa duci tratative de conducere.

Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 26 iun 2003 12:45 de nostriel

Problema este ca intradevar nemesis e cam dur la discutiile voastre. si aici este din cauza ca, citind si analizant raspunsurile date de el, este intradevar mai elevat, (nu obligatoriu educat) decat voi. si mi se pare normal sa se puna pe site ...

Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 26 iun 2003 10:50 de Isis

Ba cred ca a fost o intrebare buna ! Doar ca la inceput a scris "deci" in loc de "desi". Omul a intrebat... ce vrei sa-i faci tu daca el nu stie ?! Nu asta-i scopul forum-ului... sa lamurim diverse probleme ? Pe de alta ...

Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 26 iun 2003 03:33 de camelia

Sint de acord cu tine, dar a fost o intrebare, cum sa ma explic, nu foarte buna!! si in al doilea rind tu nu esti nimeni, ca sa imi spui mie cum trebuie sa raspund intrebarilor!!

Re: Re: Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge

din 26 iun 2003 01:57 de camelia

Multzam pentru suport Camelia! Tb sa fim uniti in momente ca astea :) :) :)[/quot Este adevarat, cite o data trebuie sa fim uniti, pentru a da cit mai bune raspunsuri!! Raspunsuri pozitive!!

Re: am o intrebare

din 25 iun 2003 23:57 de XtremeCris

OK, o sa-ti rasund. Trebuie sa te gandesti la penis ca un balon care se umfla cu sange. Ocazional, atunci cand esti f. excitat poate ca ai observat ca poti sa-l umfli mai mult decat trebuie. Asta presupune presiune mai mare decat de obicei. Poate o ...

Re: Re: SEX ANAL

din 25 iun 2003 23:49 de nemesis

Nu inteleg exact cum faci sa atingi punctul G din anus... Fii amabil, mai explica o data! Din cate stiu eu punctul G se afla pe partea opusa a vaginului... Dar ma rog, poate nu stiu bine... :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 25 iun 2003 23:17 de adeline

Da,o veste proasta!:lol::lol::lol::lol: Poate ne faci cunoscute si conditiile in care o sa-ti pastrezi postul!:lol::lol::lol: Se transforma forumul intr-unul de filologie?:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 25 iun 2003 23:14 de adeline

Nu bai,raspunsul meu denota altceva,dar trebuie sa mai citesti multicel Freud ca sa intelegi ce!!!:lol::lol:

din 25 iun 2003 23:03 de adeline

:lol::lol::lol::lol::lol: Ce dobitoc!!!:lol::lol::lol: nemesis asta e incorigibil!:lol::lol::lol: Bai nemesis!!!Tu inca nu ai inteles,ca majoritatea se cam pisa cu bolta pe stelutele si pe titlurile tale de moderator?:lol::lol::lol: E ...

Re: virgina sau prostituata~

din 25 iun 2003 16:37 de osiris1394

...iar tu vei fi pestele ei, nu ? si daca nu aduce destui bani in casa , o vei stalci in bataie, nu ? :x:x:x:x ... bleah :ninja:

Re: virgina sau prostituata~

din 25 iun 2003 13:08 de noname

Mie mi se pare jenant argumentul asta cand vine vb de casatorie.Daca vrei sa obtii profit de pe urma unei prostituate fa-te peste. Si legat de ce s-a spus mai sus....intr-adevar, daca iubesti pe cineva lasi trecutul la o parte dar un ...

Re: Re: Re: virgina sau prostituata~

din 25 iun 2003 12:57 de noname

Nu cred ca exista educatie in pat; chestiile astea vin de la sine. si de asemeanea nu cred ca luarea initiativei ( si anume sa schimbi pozitia) este un efort extraordinar. Ca doar nu o inveti sa faca acrobatii sau mai stiu eu ce...:,

Re: Re: se pot schimba oamenii?

din 25 iun 2003 12:25 de TendrePoison

acord total... daca nici iubirea nu te schimba, atunci ce te mai poate schimba? nu asta inseamna iubire: sa te lepezi de tot ce ai fost si sa devii cu totul alt om?

Re: Re: Re: se pot schimba oamenii?

din 25 iun 2003 12:23 de TendrePoison

:love::love:

Re: SEX ANAL

din 25 iun 2003 12:11 de POTENTUS

AM FACUT DE CITEVA ORI DAR AM RUGAT-O PE EA SA SE EXCITE CU DEGETUL LA CLITORIS,SI AM FACUT MISCARI FFF FINE.PTR LUBRIFIERE POTI FOLOSI UNT DIN BELSUG (ESTE FFF BUN) ATIT PE PENIS CIT SI IN ANUS.FOLOSESTE PREZERVATIVUL.LA SEX ANAL NU ESTE NEVOIE ...

din 25 iun 2003 10:10 de xander

Shi uite ashea ..,parca spuneai ca pleci???? Asa cum am hotarat eu sa intru cat se poate de rar pe acest site,, ...asa altzii mai orgolioshi nu mai apar deloc!! Cum am spus ,personal n-am nimic cu tine dar,monopolizarea sitelui a devenit deja ...

Re: Cum se vindeca neancrederea?

din 25 iun 2003 10:09 de TendrePoison

It doesn't... ramane un (?)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1070 din 1098
«   1 ... 1067   1068   1069   1070   1071   1072   1073 ... 1098   »

loading...