Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 18 iun 2003 23:23 de sabba
De trebuit, chiar nu trebuie! Nu trebuie nici sa te speli dimineata cand te trezesti si de fapt nu trebuie niciodata! :lol::lol:
Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 18 iun 2003 23:17 de xander
cred ca e placut sa mai zabovesti putzin cu partenera in bratze,dar totushi.....igiena e igiena shi mersul la dus e necesar.Dar ia zi!:
DAca peste noapte ai iarashi chef???O trezesti si o trimitzi la baie?
Nu cred,asa ca cel mai normal shi ...
Re: intre doua varste! din 18 iun 2003 21:17 de anubis
Pai bine mai Casanova ajuns la "varsta experientei", ti-au picat tie doua fete in mana si tu tot nemultumit esti!
:D:DNu cumva tu saracutul ai venit aici ca sa te lauzi cu presupusele tale aventuri?:lol::lol::lol:
Acum tu sa nu te ...
Re: Re: Poate ca am pacatuit din 18 iun 2003 20:53 de OkiVerzi
Lavrentie nu te cunosc si nu am nimik cu tine dar sunt de acors ca sunt anumite pasaje in Biblie care au semnificatie universala dar altele trebuie sa recunoastem nu mai pot impune niste reguli in societatea de azi. Spre exemplu e pacat sa ...
sexul oral este o arta? din 18 iun 2003 20:50 de batranul
oare asa sa fie? multi sunt reticenti la asa ceva,dar trebuie discutat ! as vrea sa vad ce zice-ti voi!
am gasit un site important,pentru cei ce vor sa afle mai multe!
www.Go2Net.ro apoi dai clic pe "cele mai vizitate site-uri"si cauti ...
Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 18 iun 2003 19:52 de nemesis
De ce este importanta igiena?
Iata o intrebare inteleapta, care tine nu numai de sex ci si de educatie!
Poti sa stai foarte bine asa cum esti, dupa un raport sexual... problema este ca descompunerea fluidelor sexuale, de catre bacterii, ...
Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 18 iun 2003 18:59 de Gigliola
Niciodata nu am inteles de ce trebuie sa ne spalam dupa un act sexual. E mai placut sa adormi imediat, toropit de senzatiile traite. In filme vezi numai pe cei doi desprinzandu-se si adormind. Nu prea ni-i arata ducandu-se la baie. E chiar atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Laudati-va cu pozitii! din 18 iun 2003 15:55 de batranul
Re: Re: Eu mi-am spus parerea... din 18 iun 2003 13:56 de osiris1394
:D:D:D
esti destul de buna, de ce nu te inregistrezi ?
doar mai lasa din inversunare, ca nu foloseste la nimic :lol:
:ninja:
Re: Re: Re: La ce se refera exact "femeie bu din 18 iun 2003 09:36 de xander
BUNA?
TREbuie doar sa fie pe gustul meu!:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2003 07:12 de sabba
De data asta chiar trebuia sa taci!:lol::lol:
Re: Re: La ce se refera exact "femeie buna l din 18 iun 2003 02:17 de camelia
Este adevarat initiativa trebuie sa fie foarte bine dezvoltata!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INTIMI din 18 iun 2003 02:13 de camelia
Trebuie sa inveti o lectie : Aici se vorbeste despre ORICE!!
Re: Eu mi-am spus parerea... din 18 iun 2003 00:19 de copilita
:blink:
asha, ti-a reushit, shi ce crezi ca ai reusit?! Sa-ti "faci rost" de o "partida bana"...?! Sau ce dracu'? Viata nu se rezuma la atat. Conteaza relatia shi intelegerea dintre voi, shi nu se poate macar compara cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iun 2003 21:13 de camelia
Nu trebuie sa porti de grije la nimeni, trebuie doar sa scrii ceea ce simti!! Nimic mai mult!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal c din 17 iun 2003 21:02 de nemesis
In primul rand este: "m-am" si nu "mam", doamna "doctorita de specialitate"!
In al doi-lea rand nu stiu ce ai cu raspunsul meu... Eu nu am spus ca fecundarea are loc in uter!
Re: Eu mi-am spus parerea... din 17 iun 2003 20:54 de nemesis
Probabil ca tu, atunci cand faci "sex", rezolvi in minte ecuatii diferentiale de gradul patru... Oh! Stai! Am uitat ca tu esti inca la faza cu a,b,c,... :o
Eu mi-am spus parerea... din 17 iun 2003 20:49 de Camelia
Eu cred ca atunci cand este intr-o relatie cu un barbat, o femeie inteligenta stie ce vrea de la relatia aceea si de la barbatul acela. Si mi se pare normal sa se comporte adecvat situatiei. Daca stie de la inceput ca este o aventura, nu are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal ca sp din 17 iun 2003 18:30 de necunoscuta
Sunteti foarte rau primitori, la inceput am luat in serios acest sait, dar mam inselat. Stiti sa aruncati bine gunoi. Si daca sunt cu un cap mai sus trebuie sa sariti cu gura ca sint ca noaptea..., va inselati. Multa bafta expertilor.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani din 17 iun 2003 01:37 de nemesis
Ti-l explic eu: priveste in propriul buletin... trebuie sa fie scris chiar sub numele tau!:D
Pagina 1074 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |