Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Problema cu penisul

din 29 mar 2011 08:07 de EdiTEdiT

salut am 14 ani si am o problema cu penisu...ma rog nu stiu daca e o problema...ma rog. deci cand o am culcata ia mi se beleste de tot dar cand se scoala se beleste sa zic jumate sau 3 sferturi si nu sta belita. va rog sa nu faceti misto de mine ...

Re: Nu vreau sa fac avort

din 29 mar 2011 03:21 de Bozgoru

normal ca trebuie s afaci avort( na.. acuma poate e prea tarziu ca esti cam in 5 luni)... dar totusi de ce sa-ti stricii viitorul cu un copil nedorit de amandoi?va cam place la unii sa va faceti praf viata asa...

Re: Re: Re: singura si insarcinata

din 29 mar 2011 03:13 de Bozgoru

ma omule.. nu am zis ca trebuie sa te schimbi la 180 grade... un copil poate fi ceva chiar frumos intr-o relatie de lunga durata.. daca copilul este dorit de amandoi.. dar din mom ce vine o panarama dasta si zice ca ea vrea sa pastreze copilul.. ...

Re: Spuneti-mi ce sa fac? Incotro s-o iau?

din 28 mar 2011 17:11 de robert_adrian

Trimite-mi o poza cu tine,si eu sunt singur,stau singur intr-un apartament si o frec aiurea...sau mai bine zis mi-o frec aiurea toata ziua.Daca arati cat de cat ok te poti muta la mine.Dar sa sti ca nu sunt chiar asa de dotat,o am de 10,5 grosime ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in

din 28 mar 2011 14:18 de Gabrielx

:))nu fac jurnal , doar ca am scris data si ora ca sa va dati voi seama in ce zii si de cand pana cand se intampla :).... multumesc :) PS: De ieri dimineata o doare, si azi o doare si Burta zice ea "groaznic de rau" si ii vine sa se duca la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in vagi

din 27 mar 2011 23:54 de lara92

tu faci un fel de jurnal aici sau ce? :lol: auzi.. la 22:49.. nu la 22:50.. la 22:49.. NU MAI FI PARANOIC... durerile de sani sunt ori de la schimbarile hormonale ori de la faptul ca trebuie sa ii vina menstruatia faptul ca "o doare rau de ...

Re: Si durere si placere in sexul anal

din 27 mar 2011 23:35 de dorinda

Trebuie sa-ti relaxezi muschii si pune mai mult lubrifiant.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2011 22:48 de DaNNY_DiViNO

Pisi pai cateva calorii se consuma si dupa shopping, cand pitzi a cheltuit cateva sute de euro si trebuie sa dea socoteaza la bizon acasa nu? Si dupa ce da jos totul de pe ea ca sa se urce bizonu sa gafaie 5 minute pervers si sa guite ca porcu, ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu

din 27 mar 2011 22:33 de Rolando

Numai pentru faze de genul acesta trebuie sa iti placa fotbalul(sa il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu

din 27 mar 2011 22:19 de Rolando

Fotbalul se joaca deoarece este un sport foarte putin costisitor!Iti trebuie o minge si gata!Inainte de Cupa mondiala din Africa de Sud 2010 am vazut un reportaj in care se arata ca afrianii isi faceau mingea dintr-un prezervativ invelit cu ata! Am ...

Re: Re: Re: Re: Re: as dori si eu un sfat

din 27 mar 2011 22:08 de omu_negru

la prima vedere mesajul poate parea dur, dar daca stai sa te gandesti mai bine asta e realitatea. tu, giulianoit, tb sa iti impui anumite lucruri peste care trebuie sa treci neaparat. indiferent daca ai sau nu ajutor din partea cuiva (medici etc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina??De ce nu

din 27 mar 2011 20:41 de dido93

aha.. usor de spus.. greu de facut.. dupa 2 ani.. cam greu. dar oricum iti multumesc frumos pentru sfat O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina??De ce nu ma

din 27 mar 2011 20:37 de ThT

A-ti pierde virginitatea nu inseamna a curge neaparat sange.O data ce ai intretinut primul act sexual,nu mai esti.Nu trebuie sa mai repeti treaba de "n" ori.Daca nu te crede..pune-l sa se informeze.Daca o tine tot pe a lui...sa-si vada de drum.

Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina??De ce nu ma cred

din 27 mar 2011 20:34 de dido93

..Poi.. la noi e ceva cam.. sacru chestia asta..sa spunem asa.. si bine caci ce am facut eu nu ma judeca te rog.. dar imi fine.. doresc doar sa ma poata inteleaga el.. ceea ce nu cred ca va merge? si tot nu am inteles trebuie sa mai repet sau ...

Re: Mai sunt virgina??De ce nu ma crede??

din 27 mar 2011 20:01 de Randunik

Nu trebuie neaparat sa curga sange. Prietenul tau ar trebui sa aiba incredere in tine si in sentimentele tale. Daca el o tine tot asa il lasi in treaba lui si-ti vezi de viata ta

Re: Re: Re: Re: as dori si eu un sfat

din 27 mar 2011 18:46 de madagascar

Giulianoit fi atent la mine..dai draqu de psihologi..astea din romania sunt necalificati toti...eu dau sfaturi bune si pe gratis. IN PRIMUL RAND trebuie sa uiti trecutul tau...ce a fost a fost..how cares ? Iar dupa ce nu te mai gandesti la trecut ...

Re: Re: singura si insarcinata

din 27 mar 2011 13:34 de andr3

in primul rand chiar si o curva de pe centura(nu e cazul aici) poate fi o mama excelenta mai ales ca a zis ca a renuntat de un an la acel job de la salon. si in plus de asta nu vad de ce trebuie sa fii atat de idiot ca barbat incat sa jignesti o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curiozitate

din 27 mar 2011 10:48 de robert_adrian

Pai cred ca nici penisul de porc,care este exact ca un burghiuu(subtire si ondulat) nu ar intra in ureche,ar trebui mai intai sa se faca o incizie ceva.Cat despre nas...cred ca ar intra burghiu porcului,dar penisu omului nici o sansa.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 26 mar 2011 16:19 de mihaelacris

ce frumos inceputul :love::love: dar dupa cam tris acuma nah io stiu ce fel de cearta ati avut voi dar ceea ce stiu ca relatiile de "pustani" nu tine toata viatza tine cat suntem micuti si dupa cand ne maturizam si vedem viatza mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baie

din 26 mar 2011 15:48 de mihaelacris

;) lol :lol: e ceva normal daca vine o tipa din fatza sa te uiti dar sa ai limite nu sa intorci capul sa o vezi si din spate cum arata :ok::lol::lol::lol: :D

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 109 din 1098
«   1 ... 106   107   108   109   110   111   112 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare