Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Puncte rosii pe penis

din 23 mar 2011 20:56 de Andrew07

Sal la toata lumea povestea incepe asa...mi-a aparut de pe la varsta de 12/13 ani niste puncte rosii pe penis care ma framanta de multi ani chiar si cauza asta nici nu mi-am incept viata sexuala cu totul ca pot folosi prezervativ dar uite ca nici pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele

din 23 mar 2011 14:10 de dorinda

Imi pare rau, dar nu sunt rea si nici frustrata. Daca ii "tai craca" unuia, am motive bine intemeiate. Cand am scris ca "ti se pare", m-am referit ca nu toate fetele mint. Acelasi lucru as putea sa-l spun si eu despre barbati, dar viata a avut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele

din 23 mar 2011 13:55 de DIF

sa fii tu "the big si sa fii "REA"...rog sa imi scuzati erorile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele ast

din 23 mar 2011 13:43 de DIF

Doar o parere personala, dar fie ca sunt debutanti(asa ca mine) sau ca posteaza de ceva timp pe forumul asta, fie ca sunt mai inceti la minte sau poate au si ei putina dreptate trebuie sa fi tu "the big bad wolf" care le taie craca.Acum eu cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai neobisnuita! A

din 23 mar 2011 07:31 de ThT

Se refera ca trebuie sa-i arati intentiile tale de la inceput.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 mar 2011 19:09 de ubyalex

Si daca chiar nu sunt?trebuie sa recunoasca asta doar pentru ca tu tii cu tarie ca toate fetele ar fi? Am 1 an si jumatate cu prietenul meu si am primit cadou de la el un trandafir de ziua mea pe care il am si acum pastrat si un ursuletz ...

Investitie in Delta Dunarii 736 Ha

din 22 mar 2011 11:55 de delta_dunarii

DELTA DUNARII este declarata monument al naturii, cea mai mare si mai bine conservata dintre DELTELE EUROPEI, in anul 1991 intrand in patrimoniul mondial al UNESCO, ca rezervatie a biosferei. Delta Dunarii ofera turistilor mii de atractii. Este una ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervativ rupt

din 22 mar 2011 00:24 de bogdanb

aici tin sa te contrazic uite ce am citit pe net"Daca, dupa administrarea Postinor-2, in perioada de 7 zile de pauza ce urmeaza contraceptiei hormonale regulate, sangerarea menstruala nu apare, trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini. "

din 21 mar 2011 03:32 de ExoticDream

:blink::blink::blink: Precis asta s-a intamplat. :D:D:D Este vorba despre logica pentru ca a afirma ca nici o femeie nu moare fara sa aiba minimum 2 parteneri trebuie sa aiba la baza cel putin un numar mare de "esantioane". Imi ...

Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex

din 21 mar 2011 02:37 de Machiavelli

Tu nici nu stii sa scrii in romana:,...Nu stiu de ce dar imi este si teama sa dau click pe blog-ul tau. ;)

din 21 mar 2011 02:21 de Machiavelli

Mourinho a fost,este si va fii un geniu in tactica fotbalistica.Presimt ca va castiga tot ce are de castigat cu Realul si va merge in Anglia.E cel mai bine asa,pentru palmares ce e adevarat :ok: Bineinteles pentru astea ar trebuii ca Barcelona sa ...

din 21 mar 2011 01:57 de Machiavelli

FRATILOR aici este un forum ce are ca tema un lucru anume.Ma doare fix la 5 metrii in fata penisului de cearta voastra...Asta o puteti rezolva in privat.Eu nu sunt obligat sa va aud (citesc) pe voi cum va d-ati mari cocosi in fata pc-ului.Daca voi ...

Re: Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 21 mar 2011 01:39 de somebody13

Mi-am adus aminte. Am o ruda care s-a vindecat de ulcer cu ceai de galbenele si tataneasa, iar doctorul ii spusese ca trebuie sa se opereze ca e prea grav. cunosc o persoana care o trebuit sa se mai opereze din nou la stomach pt ca o ...

Re: Re: E gravida ?

din 20 mar 2011 23:55 de silfix

I-a curs putin nu foarte mult cateva minute si punea servetel ca si cand te*ai taia la deget curge curge pui un servetel si apoi se opreste ....... !Anticonceptionale nu ia ...... Nu m-am terminat in ea si nici nu am termina sa imi dau drumu ...

Re: Un sfat ...

din 20 mar 2011 21:35 de DRE

Daca vrei sa te tunzi, fa-o.Intr-adevar ai un par frumos si trebuie sa te gandseti bine inainte sa faci un asemenea pas.Posibil sa-ti stea bine tunsa si scurt pentru ca ai trasaturi frumoase.insa, gandeste-te cum va fi cand va incepe sa creasca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai po

din 20 mar 2011 10:14 de DaNNY_DiViNO

ai uitat "dac" = daca :p In google = pe google

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai po

din 20 mar 2011 09:55 de koolsavas

stalon.. mai taie din ele da-le dracu'! Cand despre subiect,eu zic ca sa o lasi pe ea sa faca primul pas cand o sa vina acasa:),mai exact,s-o tratezi cu putina indiferenta, daca vezi ca regreta ceea ce a facut,si se merita sa mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai poate

din 20 mar 2011 04:27 de ExoticDream

Sa incerc o traducere: tre = trebuie spihologie = psihologie seducerea = seductia pritena = prietena areti = arati sti = stii Offff..... :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Nu inteleg ce vrea defapt prietenul meu?

din 20 mar 2011 04:18 de ExoticDream

Nu este chiar "cretin si paranoic", a fi intr-o relatie de cuplu presupune un nivel de sinceritate ridicat. Asta nu inseamna nici sa dai raportul de spre tot ceea ce faci zilnic si nici sa-ti prezinti partenerului in detaliu trecutu-ti glorios, ...

din 20 mar 2011 03:44 de ExoticDream

Matematica pe care o stii tu spune ca patru sferturi sunt mai putin decat un intreg?!? Asta a fost extrem de profunda. Se pare ca nici logica nu te prea ajuta; daca vrei sa ma contrazici, demonstreaza-mi cu argumente valabile ca ceea ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 111 din 1098
«   1 ... 108   109   110   111   112   113   114 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare