Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajutor! din 26 mar 2011 15:27 de Bozgoru
sincer.. explicatiile sunt de prisos.. femeile sunt bolnave.. n-ai de unde sa stii niciodata ce draq gandesc..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu din 26 mar 2011 14:15 de Rolando
iDin cate stiu eu,in 1986,cand Steaua castiga Cupa Campionilor,jucatorii echipei am inteles ca au primit cate o dacie 1300.Chiar daca am auzit eu gresit,veau sa accentuez faptul ca nici atunci nu era prea bine platita performanta,ba in comparatie cu ...
#Sexul Oral: Placere sau Obligatie? din 26 mar 2011 09:40 de DaNNY_DiViNO
Relaţia unei femei cu sexul oral este bazată pe multe sentimente şi, poate, la fel de multe senzaţii. Sexul oral nu are cum să îţi fie indiferent, fie că te sperie, te repulsionează sau te face să te simţi puternică şi apreciată. Unele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu din 26 mar 2011 04:37 de ExoticDream
La sportul amator stam relativ prost: in scoala nu se mai face aproape nimic (din lene, de fite, din incapacitatea sistemului de invatamant de a face elevii sa inteleaga de ce macar sportul ala de jumatate de ora de doua ori pe saptamana este util), ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani din 25 mar 2011 22:08 de DRE
Hai sa nu discutam despre partea cu asa zisele vip-uri.Nu cred ca vrei sa stii parerea mea dsepre ei sau dsepre liceul in care invat :D
In poza care o aveam nu ma vedeam prea bine :)
Intr-o ora nu am timp sa fac si dus, sa ma si schimb, sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Sportul la romani din 25 mar 2011 21:49 de Rolando
ehhh..am incercat si eu :D
am auzit ca pe acolo sunt numai vip-uri....dewci in concluzie trebuie sa fie ceva conditii
pai faci si tu un dus mai rapid,doar asa de transpiratie,si cu schimbatul nu e problema,adica se realizeaza rapid
hai ca ...
Re: Re: Sportul la romani din 25 mar 2011 20:03 de Rolando
Tu banuiesc ca esti clasa a-11a.In clasa a-11a se fac 2 ore de sport din cate stiu eu!
Deci...la mine in liceu(un liceu oarecare,nu unul de fite) aveam dusuri la sala de sport,atat ca nu prea mergeau.Tu ai zis ca esti la Jean Monet.Acolo cred ca ...
Re: Singur cuc la 20 de ani... din 24 mar 2011 23:16 de omu_negru
incearca sa uiti trecutul, sa traiesti doar in prezent si sa te gandesti la viitor
zi-mi ceva... acum esti la facultate ? de exemplu ai putea de aici sa incepi sa iti creezi noi prietenii, la facultate altele sunt persoanele si caracterele lor. ...
Re: Spuneti-mi ce sa fac? Incotro s-o iau? din 24 mar 2011 23:04 de omu_negru
imi pare rau de tn...sincer nu stiu cum rezisti la varsta asta, daca ai asa mari probleme.
sfatul meu e sa stai de vorba, separat sau impreuna, cu parintii si sa le spui ceea ce simti, ca nu iti este bine alaturi de matusa ta. ori te muti langa ...
Re: Spuneti-mi ce sa fac? Incotro s-o iau? din 24 mar 2011 21:39 de oaoa
si ai mei s-au despartit cand aveam tot asa vreo 15 ani trebuie sa ai ambitie mare incearca sa mai rezisti pana ce inmplinesti 18 ani si dupa aceia gandestete bine ce ai sa faci...incerca sa vb cu mama ta ...nu te suna??nu o suni?
...Restart my heart... din 24 mar 2011 20:32 de baby
Am bagat de 2 ori haine la spalat, am facut curatenie...am invatat...am si muncit azi....
Si apoi am facut baie...sampon, gel de dus,Veet... sapun...creme etc etc
Prea multe chimicale.
Folosesc prea multe tampenii!
Inainte se spalau cu ...
Re: Re: Sportul la romani din 24 mar 2011 20:02 de Rolando
de cat la o ora de sport de "kkt" mai bine intr-un bmw sau mai bine fumezi 5 tigari.Nu?:-`
Re: Sportul la romani din 24 mar 2011 19:54 de DRE
Si cu o ora de sport pe saptamana ce rezolvam? O ora in care trebuie sa stau sa ma si schimb, apoi sa fiu si traspirata ca sa stau sa dau de 2 ori intr-o minge si sa fac podu' de sus.Care vrea sa faca sport, ok sa faca, dar nu intr-o ora de kkt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai neobis din 24 mar 2011 07:38 de ThT
Nu am precizat faptul ca nu trebuie sa se cunoasca dar trebuie sa-i arati de la inceput intentiile tale.
De exemplu,am un prieten,ii place de o persoana.S-a purtat cu ea exact ca un frate cateva luni de zile iar ea acum il considera cel mai bun ...
Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisu din 24 mar 2011 07:31 de ThT
:wacko:inteligent.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai neobisnuit din 24 mar 2011 02:28 de ExoticDream
Cum sa i le arati daca nu le stii nici tu la inceput?!? Ai intalnit o persoana noua, ti-a facut o prima impresie pozitiva (din punct de vedere fizic, in rest nu prea ai idee inca), ce faci? Ii spui ca vrei sa ai o relatie de cuplu cu ea? Sau ...
Sportul la romani din 23 mar 2011 22:54 de Rolando
Am ajuns la concluzia ca in Romania este o rusine sa faci sport.Dupa parerea mea,sportul ca miscare de masa,in Romania,practic nu mai exista.Spre exmplu,pe toata durata liceului,in special in ultimii 2 ani la orele de sport eram prezenti doar 4-5 ...
Re: Re: Re: Re: Puncte rosii pe penis din 23 mar 2011 21:09 de Andrew07
ai dreptate...totusi nu stiu cat costa sau daca este gratuit sau merge sa dau adeverinta de student ... aa am uitat sa precizez am avut contat sexual oral dar nu e din cauza asta sunt sigur ;))
Re: Re: Re: Puncte rosii pe penis din 23 mar 2011 21:07 de ThT
Pai nu trebuie neaparat sa fie grav dar e mai bine sa fii consultat de un doctor decat sa-ti dea cineva de pe forum un sfat aiurea.Nu avem de unde stii cu exactitate despre ce este vorba.Singurul tau detaliu este ca sunt niste puncte rosii.
Re: Re: Puncte rosii pe penis din 23 mar 2011 21:04 de Andrew07
cred ca ar treb dar totusi poate trebuie doar o crema ceva sigur nu e ceva grav tinand cont ca nu am avut contatct sexual ...:-`
Pagina 110 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |