Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Wrestling din 19 mar 2011 18:43 de Bozgoru
cred ca trebuie sa fi prost de tot sa te uiti la wrestling.. dar prost dala sub orice critica care ii curge scuipat din gura... deci nu urmaresc bataia aia de joc..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2011 16:57 de ursaru
Hmm,eu unu sunt multumit de tragere.Vorba lui Mourinho:"nu trebuie sa fim obsedati de finala ,altfel o sa patim ce a patit Barcelona anul trecut".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2011 06:37 de dorinda
Posibil.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2011 03:30 de Rolando
Materialistele sunt intr-un numar foarte mare ,dar exista si exceptii.Singurul lucru de la care nu exista exceptie este urmatoarea vorba "femeia nu moare pana nu da de a-2a"(eu zic ca trebuie un update pt vremurile noastre,in loc de 2 sa punem 5).E ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2011 01:25 de DaNNY_DiViNO
Da, problema e ca la varsta ta accepti si auzi doar ce vrei. Dar tine cont si de critici, din ele inveti ce e bine si ce rau.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2011 00:03 de blondy_girl
pana nu ii prea tarziu...cu cat continui, cu atat o sa fie mai greu. AM APROAPE 17 ani, o sa treaca! MS DE SFATURI, problema ii ca uneori nu accept decat ceea ce vreau. Daca as asculta, m-as feri de multa suferita,dar sunt genul de caracter care ...
Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 22:53 de dorinda
Mai handicapatule, tu crezi ca vreo persoana sanatoasa la creier intra pe blogul tau sa-ti citeasca aberatiile? Cine te-a invatat sa scrii, vreo persoana care a suferit mai multe atacuri cerebrale?
Odihna vesnica tie si blogului tau.
Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 18 mar 2011 20:32 de DaNNY_DiViNO
la scrisu asta infect, cine vrei sa iti citeasca blogul de 2 lei copiat?
cica PUA.. Pick up Artist
:.
daca asa esti cu femeile ca si cu scrisul limbii romane, nu ai nici o sansa tinere, totul tine de propia educatie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de i din 18 mar 2011 19:33 de blondy_girl
nu cred tot ce imi spune dar mi-o si dem ca ma iubeste. pana mea, atat de proasta par?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de ingri din 18 mar 2011 19:28 de ThT
Asa si?:` e greu sa joci umpic de teatru?! Cunosc zeci de baieti care cauta genul tau de fata:
- Crede tot ce-i spui
-o poti face pe la spate cum vrei
-la orice ora din zi si din noapte e disponibila
-O mai poti insela cand cand se iveste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai poate fi impac din 18 mar 2011 16:58 de ThT
:lol: Cand citesc mor de ras.Cum poti spune ca la 16 ani tu cunosti tainele seductiei si vrei sa-i inveti pe altii despre asta?
Sunt 100% convins ca pana acum ai avut doar relatii pe messenger.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai poate fi impacare? din 18 mar 2011 09:01 de ThT
Tie trebuie sa-ti desenam pentru a intelege ca nu merita.
Re: Re: fetele astea.....cine sa le mai inteleaga? din 18 mar 2011 00:53 de Rolando
Decat colega mea stia multe despre rivala sa.Dupa cum am spus,parintii lui erau in Spana si colega mea mergea ca sa ii faca mancare si ii calca haine deci era normal sa o aprecieze mai mult pe ea.
In plus eram in clasa si cu verisoara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele astea.....cine sa l din 18 mar 2011 00:08 de stalon
Frate sa iti zic eu o treaba :
Fetele alea nu deaia o stat k alah k il iubeau , fetele alea numai pentru masina si bani au stat k el. Aici este o treaba , societatea ne pune in cam k trebe sa avem BMW sau o masina scumpa de tot si atunci avem femei. ...
Re: Re: Re: Re: DE CE TREBUIE SA PLATESCA O ALTA P din 17 mar 2011 23:39 de roxanel
eu cred ca daca te iubea la nebunie si isi dorea sa fie cu tine, lasa totul, indiferent ca era vorba de mama ei sau de altcineva sau altceva, nu o mai interesa nimic altceva in afara de tine si copiii vostri si facea tot posibilul sa fiti ...
Re: De 7 ani impreuna fara sex din 17 mar 2011 23:25 de stalon
Nu exista sa vree o fata asa ceva doar ca nu are incredere in tine chiar daca stai k ea de 7 ani sau nu o atragi , ii indeplinesti orice dorintza. Fa asha poartate mai rece k ea sau cand iesiti in oras laso fata de prietenele ele acol. Si at va ...
Re: Re: Re: DE CE TREBUIE SA PLATESCA O ALTA PERSO din 17 mar 2011 21:34 de IONUTZ85
MA AVETI PERFECTA DREPTATE SI INCA CEVA SUNT AL NAIBII DE PROST,EU MA GANDESC INTRUNA LA EA DAR SIMT CA MAI E CEVA,SINCER,CEVA MA TINE PE LOC SA NU INAINTEZ IN ORICE PAS AS VREA SA-L FAC PT A MA INDEPARTA DE EA,SINCER NU AM CREZUT IN TELENOVELE ...
Re: Re: Re: Re: Re: ...despre dragoste din 17 mar 2011 16:39 de Bozgoru
foarte frumos a zis-o baby...
Re: Re: Re: fetele astea.....cine sa le mai intele din 17 mar 2011 16:28 de baby
Pai nu-s.
Ca daca are proasta de langa ea ceva.....trebuie sa faca tot posibilul sa aiba acelasi lucru altfel...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2011 16:02 de baby
Asta chiar ma mira:o:o
Chiar....ma mira:mellow:
Pagina 112 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |