Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: fetele astea.....cine sa le mai inteleaga? din 17 mar 2011 15:54 de baby
Mda. Cunosc si eu fete de astea.
Dar trebuie sa fii constient ca amandoua stiau foarte multe lucruri una despre cealalata...ghici de undeeeeee:lol:
De la el!
Pentru ca le prostea pe amandoua.
Le facea pe amandoua sa creada ca sunt importante ...
Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 17 mar 2011 14:38 de AlexBadulescu
Am si eu o problema oarecum asemenatoare . Dar eu nu vreau sa ma operez ci as vrea sa aflu optiunile nonchirurgicale , creme etc. Concret am o fimoza partiala , pot trage inapoi fara probleme preputul in schimb la erectie trebuie sa fortez cu mana sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trebuie sa merg la din 17 mar 2011 10:12 de dorinda
:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psi din 17 mar 2011 07:27 de DaNNY_DiViNO
la tine nu s-a descoperit virgula? tre sa ma chinui eu sa iti citesc cacatul si sa-l inteleg?
Re: Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg cap din 17 mar 2011 05:43 de Armen
veziti de treaba ta!!scoala am mai multa k tine...si cit de literaruta..nu am invatat romana la scoala(pu k am invatat in scoala rusa)k s nu mai dai intrebari prostesti..si poti s nu raspunzi sa s incerci s sami spui ce sunt...veziti de treaba ...
Re: Re: Re: Mincarime,Pete rosii!pe intreg capul.. din 17 mar 2011 04:48 de dorinda
E grav! Iti trebuie transplant de creier. Daca aveai minte, aveai acte, iar acum erai la doctor. Ti-ai facut-o cu mana ta, asa ca taci si inghite.
Mai treci si tu pe la scoala, poate inveti sa scrii, ca asa nu te ia nimeni in seama.
Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme din 17 mar 2011 01:05 de Rolando
Cine ar putea-o iubi si s-ar simti in al 9lea cer langa ea?Tinand cont de trecut......:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 mar 2011 23:04 de dorinda
Pe-asta n-o stiam. Inca o data, orice este posibil.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholo din 16 mar 2011 21:28 de diabolix
u nu ai vazut ca in ziua de astazi asa este incerca sa acauti un baiat care chiar te place asta nu insemnand gata astazi ne-am cunoscut peste 3 zile te iubeste incerca sa undeva la tn la liceu sau unde esti pe cineva pe care il cunosti de mai mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? din 16 mar 2011 20:58 de dorinda
A, nu! Am vazut destule pe forum ca sa nu ma mai mire nimic.
Re: Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am p din 16 mar 2011 20:32 de ThT
Te mai mira ceva?:lol:
Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probl din 16 mar 2011 20:23 de dorinda
:lol::lol::lol:
Saracii! Ei isi dau seama ce idioti sunt si cum suna textele lor?
Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajutor! din 16 mar 2011 18:41 de baby
Asta e gen [b]FLIT[/b]:`
Si faza cu "suntem prieteni nu putem" e ca in bancu ala cu gaina....daca fuge e asa....daca se opreste e invers....mai bine se impiedica:lol:
Gen : daca mi-o trag cu el zice ca-s c**va....daca il refuz direct si ...
O prietenie mai neobisnuita! Ajutor! din 16 mar 2011 18:33 de KvlExodus
De ceva timp incoace m am afiliat la un grup de fete destul de modeste si socialbile(mai exat 5)...am iesit in cluburi cu ele la cafea,etc,cu gandul de a socializa si de a ne simti bine impreuna,totusi o fata din grup era mai interesanta si ma ...
Re: Re: Re: Re: ...despre dragoste din 16 mar 2011 18:26 de baby
Sunt din 2007 pe forum.
Si nu era asa:`
Are dreptate Bozgoru cand zice ca stateau 2-3 zile si apoi dispareau.
Acum SGC mi se pare amuzanta pe langa ce a aparut pe forum:`
In plus:ermm: Am intrat pe un forum destinat exclusiv femeilor ...
Re: Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probl din 16 mar 2011 18:06 de baby
Sunt singura care crede ca e o vrajeala mare?
De obicei iti cam sare parerea asta buna din cap dupa ce ajungi sa te simti tratata ca o carpa.
Mai exact....ajungi sa te simti ca o carpa...sa te desconsideri, sa te simti urata, proasta, ...
Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme din 16 mar 2011 17:41 de ThT
Eu sunt singurul care ii spune ca e narcisista?:lol: Cu atitudinea asta de "miss" cine crezi ca nu si-ar bate joc de tine?Ai 17 ani,nu deveni deja o carpa.Tu chiar crezi ca daca cineva iti spune la cateva zile/saptamani ca te iubeste..chiar ...
Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grav din 16 mar 2011 17:30 de Bozgoru
eu cunosc bine genul tau de fata... am genul tau de fata in anturaj.. e genul de fata usuratica care habar nu are ce vrea de la viata.. si normal ca ala care va fii langa ea si el stie ce fel de fata este... sunt sigur 100% ca tu nu te comporti ...
Re: Re: DE CE TREBUIE SA PLATESCA O ALTA PERSOANA? din 16 mar 2011 17:17 de girls2
Din ce spui mi se pare ca inca mai simti ceva pentru ea.Vezi cum te porti cu actuala!Nu merita sa o faci sa sufere vazand ca tu esti cu gandul la fosta.Ce-a fost a fost.Asta e,nu esti nici primul,nici ultimul care a trecut prin asta.Actuala e de ...
Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,dar ma tri din 16 mar 2011 15:22 de blondy_girl
imi cer scuze nu am postat tot comentariul....deci intr-o relatie ca a voastra, de lunga durata si cu planuri mari de viitor nu ar trebui sa existe jena sau retineri. Poate ca iubitul tau nu are incredere in el si are impresia ca ceva nu ii bine ...
Pagina 113 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |