Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 13 feb 2012 23:32 de dorinda
Las-o in pace. E problema ei. Orice decizie ar lua, ea suporta consecintele, nu noi.
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 13 feb 2012 23:22 de dorinda
Cu pastorul? Ce treaba are el cu viata voastra sexuala? Despre asta trebuie sa discuti cu sotul tau, cu el trebuie sa rezolvi problema, nu cu pastorul ca nu te-ai maritat cu el si nici nu faceti sex. Nu te astepta sa-ti dea el vreo solutie ...
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 13 feb 2012 20:32 de SebySeBitza
Asta am intrebat si eu de 2 ori...no answer...
Lipsa de ocupatie poate... 7 pagini de forum scrise aiurea:)
Cine stie, poate ca nu a mai insistat cu sexul oral ca isi face veacu' cu alta, n-ai de unde sa stii:-`
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 13 feb 2012 20:14 de BauBau1
De mere. Imi pare rau sa iti spun dar sotul tau are dreptate. Esti incuiata rau de tot incat dai prin gropi. Hai ca te iau eu acum: cu ce drept ne furi timpul cu subiectul tau de rahat daca tu vei face tot cum vrei tu? Attention whore?
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 13 feb 2012 19:00 de Psyche
ce masa ai? (kg)
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 13 feb 2012 18:45 de Mada_mary25
Dupa logica ta,doar cuplurile care fac sex oral sunt fericite? Cum poti sa spui ca nu-mi iubesc sotul daca nu-i fac sex oral? Cu ce drept iti permiti sa afirmi asta? Oricum,daca el nu renunta la a-mi cere chestia asta,ma voi vedea nevoita sa discut ...
Re: Gafele .. in pat. din 13 feb 2012 18:05 de Psyche
daca fetele au sub 16 ani, te cred. la fel, poate diferenta e ca cele de la oras folosesc mai putin termenii arhaici in denumirea practicilor sexuale. pana si bunica are o poza in care sedea dezgolita toata, acoperita doar cu pleata lunga in ...
Re: Gafele .. in pat. din 13 feb 2012 17:57 de Psyche
da, cele care se cred frigide ajung deseori la concluzia ca nu sunt prin diversitate cu alti barbati. poate unele femei, mai ales la inceput, au retineri in ceea ce priveste comportamentul sexual.. ca doar asa e toata lumea de la inceput. dai de ...
Re: Gafele .. in pat. din 13 feb 2012 17:18 de Arayas
In fine, imi pierd timpul cu infanti.
Re: Gafele .. in pat. din 13 feb 2012 14:26 de BauBau1
Nu e atat. cunosc o multime de fete care nu au avut in viata lor un iubit si doar daca aud de sarut se stramba si se schimonosesc. Nu zic ca toate fetele din oras sunt cum ai zis tu, daca tu crezi asta problema ta, dar in medi, fetele de la oras ...
Re: Gafele .. in pat. din 13 feb 2012 11:07 de Arayas
:o:o:o:o:o:o OMG!!
First, femeile NU se nasc frigide si sigur nu se impart in zone geografice.
Frigidele sunt fabricate de baieietei nepriceputi care nu sunt in stare sa "deschida" o femeie spre placerile senzoriale ale unui om normal. ...
Re: Cândva prieteni... din 13 feb 2012 10:54 de Arayas
Deci ai reusit sa nu raspunzi la nici o intrebare.
Mi-ai servit aceleasi argumente cu care voi femeile va pacaliti cand vine vorba de un prieten-barbat. Eu nu incerc sa conving pe nimeni de nimic.
Eu incerc sa va fac sa deschideti ochii ...
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 13 feb 2012 07:14 de BauBau1
cea mai tare propozitie. Femeia lui dumnezeu, ca altfel nu stiu cum sa iti spun. Toate cuplurile care le vezi prin parcuri, sunt fericite deoarece au o viata minunata, deoarece au o viata sexuala activa, si deoarece se bucura de sex oral. Tu ...
Re: help.pls. din 13 feb 2012 07:02 de BauBau1
Daca erai asa de interesat sa gasesti o fata dupa cum spui, ai fi avut deja una. Tu esti disperat, nu interesat
Re: Cândva prieteni... din 13 feb 2012 03:55 de ExoticDream
In primul rand, eu nu vad in femeie stapanul de sclavi si in barbat prapaditul pus la jug si obligat sa danseze dupa cum i se canta fara sa aiba ceva "de castigat", ci privesc lucrurile bijectiv, adica eu "il storc pe amarat" de sfaturi masculine ...
Re: Cândva prieteni... din 13 feb 2012 03:26 de ExoticDream
Stai sa inteleg bine: cum adica incercati sa simplificati lucrurile? Daca pe noi ne doare sufletul din cauza unui X, sa fiti oare voi atat de "simplisti" incat sa vedeti ca unica solutie translatia de la X la persoana voastra? Care ar fi ideea ...
Re: 1 Martie din 13 feb 2012 00:37 de dorinda
Dragut....desi nu prea sunt fan brose. Eu m-am axat pe bijuterii din alte materiale....
Zi-i sa-si faca un cont pe Breslo daca nu are, desi vanzarea nu e garantata.
Re: Gafele .. in pat. din 12 feb 2012 23:00 de BauBau1
De obicei, si din pacate, majoritatea fetelor din provincie/de la tara, sunt frigide fiindca asa le-au impus parintii educatia (cum e mai rau), cand s-a ajuns o data in clasa la o discutie despre cat de activa e o viata sexuala normala, numai aud ...
Re: Gafele .. in pat. din 12 feb 2012 22:49 de Arayas
Alte reteta de frigida:
Se ia una bucata baietel si una bucata fata. (da', bucata, nu gluma!)
Se dezbraca cei doi.
Ea ii amesteca ouale, el ejecteaza puisorii pe pereti si lustra.
Timp de preparare: 3 minute cu preludiu inclus.
Daca ...
Re: Cândva prieteni... din 12 feb 2012 22:47 de BauBau1
Domnule, ai respectul meu
Pagina 114 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |