Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: dragoste sau inselare

din 15 feb 2012 14:21 de Psyche

daca era telefonul de servici si el sofer,curier,sa lucreze pe teren, cum sa nu?

Re: O relatie ciudata...

din 15 feb 2012 14:12 de Psyche

eu zic ca daca nu e un strop de magie, o lungiti degeaba. cum iti dai seama ce vrea de la tine? habar n-am .. cam intuiesti ca femeie daca chiar e interesat(asta daca nu e un super actor) ce anume vrea cu tine. ca ne mintim pe noi si pe altele ca ...

Re: O relatie ciudata...

din 15 feb 2012 12:42 de onlyforgod

Daca esti mama omida s-ar putea sa-i citesti gandurile dar cel mai simplu mod sa-ti dai seama ce vrea de la tine este sa pui intrebari si sa continui cu intrebarile in functie de raspunsurile lui. Asculta-l cu atentie si incearca sa intelegi ce ...

Re: Rani intrare vagin

din 15 feb 2012 12:39 de ecauncod

da. Sunt cu 4 zile mai mare, ce sa spun. :)) N-am bagat brusc.

din 15 feb 2012 12:29 de onlyforgod

absurd

din 15 feb 2012 11:16 de ionutzxxx

se poate daca e diferenta mare de varsta intre voi si ea e ingusta si tie ti gros sa fi bagat primatata brusc si acum cand o bagi putin sa o doara

O relatie ciudata...

din 15 feb 2012 01:43 de nicole18

de aproximativ o luna jumate sunt cu un tip...recunosc ca l-a inceput nu prea m-am stresat (nu sunt genul care sa ma arunc cu capul inainte)..nu am avut genu de ralatie in care sa ne sunam de 10 ori pe zi...sau sa ne vedem zilnic...oricare putea iesi ...

Re: Pentru Weekend

din 15 feb 2012 01:21 de CA

Taxidermia http://www.imdb.com/title/tt0410730/ era o serie draguta "Masters of Horror" , un fel de serial unde fiecare episod e lucrat de un regizor diferit, evident celebrii in domeniu... John Carpenter, Takashi Miike etc ...

din 15 feb 2012 00:57 de Arayas

Si ce? Daca erau colegi sau prieten din copilarie scuza 120 de apeluri? Nu te mai iubeste. L-a iubit pe ala daca l-a "mancat" atat timp. Daca avea o alunecare de cateva zile, ok, o iertai, poate relatia devenea mai puternica pe viitor. Dar dupa 7 ...

Re: Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy?

din 14 feb 2012 21:10 de tenshi

Decat sa ma "inhaituiesc cu haimanalele de la colturile blocurilor" mai bine ma sinucid:D

din 14 feb 2012 20:01 de Psyche

parerea mea obiectiva este ca da. tre sa ai un interes special pentru cineva ca sa mentii 7 luni o legatura. problema se pune in felul urmator: de ce nu ai stiut de asta mai devreme, daca erau convorbiri amicale? asta nu e ceva ce ascunzi. sunt ...

Dragoste sau inselare

din 14 feb 2012 19:50 de vase25

ce credeti ca descoperiti pe telefonul sotiei un numar de aproape 120 de telefoane date unui barbat in decurs aproape de 7 luni. apoi totul s-a incheiat , dar sotia la mai cautat aproape 4 luni dar fara raspuns. La iubit daca la mai cautat. in cele 7 ...

Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral

din 14 feb 2012 19:42 de Mada_mary25

Vezi ca dai cu oistea in gard rau de tot: 1. La mine in familie,tata nu a batut-o niciodata pe mama,nici macar o palma nu i.a dat! Vorbe urate si jigniri n.am auzit niciodata la noi in familie( Asta e valabil si in casnicia mea,sunt ...

din 14 feb 2012 09:35 de jickiechan

hopa, hopa, penelopa:lol: d-na crestina, pai sexul oral e cam nepermis in ambele sensuri daca e sa discutam din perspectiva bisericeasca . inclusiv la "noi" la ortodocsi. unii au senzatia ca religia ortodoxa ar fi mai "permisiva", de fapt nu e ...

din 14 feb 2012 09:33 de SebySeBitza

Paranormal Activity am auzit si Shaun of the Dead am auzit si eu ca ar fi niste filme horror reusite, 1408 l-am vazut si mi s-a parut slabut, deci ori Paranormal Activity, Shaun of the Dead, Cannibal Holocoast, daca stie cineva care e cel mai bun ...

Re: Prezervativ rupt :(

din 14 feb 2012 00:46 de Machiavelli

Imi pare rau si nu-mi place sa ma contrazic...sunt milioane de videoclipuri despre cum se utilizeaza "caciulitele" :ok:

Re: Prezervativ rupt :(

din 14 feb 2012 00:46 de Machiavelli

Imi pare rau si nu-mi place sa ma contrazic...sunt milioane de videoclipuri despre cum se utilizeaza "caciulitele" :ok:

din 14 feb 2012 00:31 de Arayas

Trist. In 2012 inca ne uitam in sus asteptand un semn de la cineva care nu sta acolo. Pastorul este un om. Daca e un om care aduce intelepciune unei comunitati, foarte bine, e de apreciat. Daca e unul care te prosteste din greu cu doamne-doamne, ...

Re: Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy?

din 14 feb 2012 00:20 de Machiavelli

Vorbiti mult si fara sens...nu ai bani esti un nimeni...mai ales daca esti baiat... Daca pe deasupra mai esti si prost atunci nu iti ramane decat sa te inhaituiesti cu haimanalele de la colturile blocurilor...si... cam atat... Educatia parintilor ...

din 13 feb 2012 23:58 de Arayas

Paranormal Activity 1,2 si 3 (poti sa le vezi si 3,2,1 daca vrei) Faces in the Crowd 1408 Shaun of the Dead (mega horror-comedy) cateva care mi-au trecut prin cap. Grudge si The Ring sunt mama lor oricum. Variantele english de consum, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 113 din 3731
«   1 ... 110   111   112   113   114   115   116 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare