Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Preferati un virgin sau un experimenta din 13 mar 2011 00:49 de ExoticDream
Nici una, nici alta. De ce nu ne-am orienta catre calea de mijloc, adica un mix din cele doua variante! Cum? Simplu: un barbat care a castigat mult ravnita si cautata experienta in cadrul unor relatii serioase, de lunga durata (1-2, nu 100)! De ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mar 2011 16:58 de Bozgoru
nu e nimic neinregula cu rapid.. dar e trist sa tii cu oricine altcineva cand exista steaua..:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mar 2011 16:11 de Rolando
ca numar de locuri e un stadion bun,dar eu ma refer ca aspect,mie nu imi place deloc
nu sunt de aceeasi parere
E si normal,deoarece steaua este echipa cu cele mai multe trofee din tara(indiferent cum au fost castigate)
PS: Eu nu tin cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mar 2011 13:14 de anitaioana
stii mai ronaldo proasta gandire mai ai despre semenii tai :P vezi sa nu iti bata demnitatea la usa cand o sa mai spui ceva raud espre o persona pe care nu o cunosti. in primul rand ce te doar pe tine capul de curtea altuia :> ?:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Du din 12 mar 2011 12:55 de Rolando
Cand ai citit articolul acela cred ca ti-ai zis in gand "Cum?:blink: Eu am 14 ani si inca sunt virgina?:blink: Trebuie sa intru si eu in randul lumii"
PS:Eu am citit intr-un articol ca e la moda ca pana la varsta de 18 ani sa ai cel putin 10 ...
Re: Menstruatie anticipata din 11 mar 2011 09:55 de blondy_girl
dereglarea e din cauza anticonceptionalelor, ii trebuie timp organismului sa se curete de hormoni...si eu am renuntat la Ac si imi vine ciclul dupa 40 de zile. Inainte in venea la fix 32 de zile. Se mai poate sa ai ceva chisturi pe ovar
Re: Re: o mare problema.... din 10 mar 2011 20:15 de Alina90
am facut azi-dimineata inca un test si mi-a aratat doar o singura liniuta. dar in continuare sunt f stresata ca nu-mi vine menstruatia. o sa mai astept cateva zile si daca tot nu vine, imi voi face testul ala de sange.:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai poate fi impacare??? din 10 mar 2011 16:11 de DaNNY_DiViNO
unii barbati au uitat sa mai fie barbati... iar in momentul in care se injosesc mai mult decat trebuie, nu fac decat sa inrautateasca lucrurile..
Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc din 10 mar 2011 14:16 de blondy_girl
pai iti poti da seama daca mai tine la ea...daca de ex o aduce mereu in discutie, si iti spune cat de mult l-a ranit, mai tine la ea dar nu poate trece peste faptul ca ea i-a facut ceva ce probabil inca il doare. II o chestie de genul... te ...
Re: o mare problema.... din 10 mar 2011 10:27 de blondy_girl
buna, aici ii cam relativ. Teoretic daca ai un ciclu mestrual regulat, nu poti ramane insarcina inainte sa iti vina mestruatia...se ramane undeva la mijloc, inainte cu 2 saptamani de menstruatia. DAr asta nu ii o regula...testul de sarcina se ...
Re: Barbatii merita o zi a lor ! din 9 mar 2011 17:53 de dorinda
Tin sa mentionez ca 9 Martie nu este ziua barbatului. Cele 40 de pahare la care te referi tu se bea cu ocazia sarbatoririi celor 40 de Mucenici, cand se fac macinici/mucenici la cuptor cu nuca si miere sau fierti, cu zarah, nuca, cacao si ...
Re: Barbatii merita o zi a lor ! din 9 mar 2011 17:02 de anitaioana
mi se pare corect ca si barbatii sa aibe o zi a lor.. pacat ca nu prea este cunoscuta si respectata aceasta traditie de atat de multi dintre noi incat aceasta sarbatoare sa fie cel putin la fel de populara decat ziua femeii.
Barbatii merita o zi a lor ! din 9 mar 2011 16:58 de Victor_nastase
Dupa cumparaturile din prima si a opta zi a lunii, martisoare, martisoare, flori flori, cadouri, cadouri si multe zambete oferite, meritam si noi o zi a noastra.
9 Martie este considerate in traditia romaneasca, ziua barbatului! Traditia spune ...
Re: mai poate fi impacare??? din 9 mar 2011 16:54 de anitaioana
;);) cred ca pentru ca ai sufocat`o a avut nevoie de "ceva nou" dar stii..: ce nu stii , nu te afecteaza . pacat ca ai intrat in lucrurile ei personale.. dar e si bine ca ti`ai dat seama ce persoana e... eu zic sa cauti alta :) fete mai sunt. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema.... din 9 mar 2011 16:15 de ThT
Degeaba il faci si iti arata negativ.Cel mai bine e sa il faci dupa 2 saptamani.La tine a trecut o saptamana,deci trebuie macar facut dimineata..pentru ceva precizie.
Daca nu mai ai rabdare->programare la ginecolog si vei stii exact ce si ...
Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 9 mar 2011 14:59 de nickname
Are 11 ani, poate nu vrea un prieten in general, poate nu-i sta gandu la asa ceva, la asta te-ai gandit?
Si da, trebuie sa inveti ca trebuie sa stii cand sa renunti. Sa recunosti ca ai gresit undeva sa inveti ceva din greseala respectiva si sa ...
Re: Re: o mare problema.... din 9 mar 2011 14:20 de Alina90
a doua liniuta e de un roz pal... deci.....:(( asta inseammna ca sunt insarcinata? nici nu stiu ce sa mai cred,sunt speriata si nu ma pot concentra la nimic...:((
Re: o mare problema.... din 9 mar 2011 14:14 de ThT
Ai instructiunile in cutie.
Uite un fragment gasit pe net..
"dupa ce timpul a trecut, trebuie sa examineze “fereastra rezultatului”. Daca apare o linie sau un simbol (in plus fata de linia de control), rezultatul este pozitiv si femeia este ...
Re: Bubite penis din 9 mar 2011 10:20 de PeShTe
se numesc musculum contagiosum dute la doctor se trateaza o sa iti dea un antibiotic si la alea o sa faca o cauterizare nu e forever
sau daca nu vrei sa dai pe la doctor se trateaza cu clavusin (adica te cauterizezi singur fara anestezie) iar ...
Re: Re: Preferati un virgin sau un experimentat? ( din 9 mar 2011 09:17 de DaNNY_DiViNO
Ca sa fi un "experimentat" trebuie sa ai experienta. Ca sa ai experienta, trebuie sa ai multe relatii/aventuri. Cand ai multe relatii/aventuri esti considerat curvar/curva. Experienta nu se castiga din carti sau de la tv. Deci? Cum e mai bine? Un ...
Pagina 115 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |