Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexu din 3 mar 2011 22:44 de Rolando
Esti destept rau sorinele....bravo...poate realizezi si tu ca singura greseala(gramaticala) a fost la "fii"....:flowers:
Pentru cultura ta genrala trebuie sa mai precizez ca aici suntem pe un forum :ok:
Ce ai facut tu acum dovedeste faptul ca ...
Re: Re: Re: Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fa din 3 mar 2011 19:52 de robert_adrian
Ok,dar de unde stiu eu ca nu nimeresc una larga si sa ma fac de cacaoo?
Dupa ce criteri ar trebui sa ma bazez,adica cam cum trebuie sa arate fata?...slaba,grasa,gura mare,pitica,lata in fund(bazin),scoaba...etc?Ca sa ii zic in fata: ,,Auzi,tu esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis ingrozitor d din 3 mar 2011 18:39 de robert_adrian
Drept sa fiu si alea sunt cam mici,nu ca mi-ar folosi la ceva,dar daca ma vede o fata cu asa ceva zice naiba ca am fost castrat(scopit),adica par penibil cu asa ceva,adica ce fel de barbat sunt daca nici oo nu am asa cum trebuie.Cu grosimea actuala ...
Re: Intarziere Ciclu din 1 mar 2011 21:30 de dorinda
Daca tu crezi ca un amarat de prezervativ iti face gaura in buget, gandeste-te ce groapa iti poate face un avort sau un copil.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur cuc la 20 d din 1 mar 2011 21:28 de BBU
Ma tem ca la inceput sunt foarte putini care reusesc sa-si faca o prietena pe bune adica relatie sexuala si sa gandeasca cu organul reproducator.
Nu se strica prietenia pentru relatie, ba chiar daca nu treci la relatie s-ar putea sa-ti strici ...
Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc din 1 mar 2011 21:27 de dorinda
Nu stiu de ce te astepti sa-l iubesti dupa doar 3 luni de relatie. Pentru sentimente puternice trebuie sa treaca mai mult timp.
Fosta lui prietena cred ca a fost prima lui dragoste, dar din moment ce nu mai sunt impreuna, cred ca unul din ei a ...
Re: Eu Virgin , Ea Virgina din 1 mar 2011 21:10 de pink10
Nu cred ca ai avea dificultati ... Fi tandru cu ea si ajut-o sa se excite suficient ...Dupa incearca o penetrare usoara , nu dintr-o data daca nu vrei sa fuga ca de moarte :))
Sper sa fie bine :*
Sex neprotejat, intarziere menstruatie din 28 feb 2011 23:25 de adymaster
Problema e in felu urmator:
Am fost la prietena am facut-o fara balonas,cand am fost la ea mi-a spus ca peste cateva zile trebuie sa ii vina.Am vorbit cu ea si mi-a spus ca e a 6 zi care ii intarzie.E ceva in neregula?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:09 de Rolando
pai aici vorbim despre jmecheri si periculosi ....nu prea putem sa-l aducem in discute si pe Shakespeare :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:07 de USTUROI
In primul rand nu eu am adus vorba de el si shakespeare(sper ca am scris bine) nu are nevoie de publicitate ca il cunosc pana si copiii de 6 ani:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:05 de dorinda
Mai lasati-l in pace pe Bercea. Chiar trebuie sa-i faceti publicitate nenorocitului aluia? Mai bine vorbiti despre Shakespeare, ca el a realizat ceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca i din 28 feb 2011 19:22 de Rolando
trebuie sa sti cate ceva despre fiecare ca te ajuta....spre exemplu,cand il vezi pe bercea mondialu la volan sa te feresti ca are permis de la pitesti :lol:
Re: Eu Virgin , Ea Virgina din 28 feb 2011 18:54 de USTUROI
O sa simti si tu putina durere in primele sec dar trece repede,
P.S Folositi lubrifiant:ok:
Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa ma b din 28 feb 2011 18:44 de DRE
N-ai si tu prieteni mai "periculosi"?
Esti si din Berceni :)) La cati dastia sunt pe acolo si cate rivalitati sunte intre ei nu cred ca nu gasesti pe nimeni care sa-l potoleasca.
Pe langa asta, nu trebuie sa te lasi impresionata.Nicio "gasca" ...
Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc din 28 feb 2011 18:43 de USTUROI
Daca zici ca el e sufletist , pasator , ascultator,intelegator si am mai inteles ca ai incredere mai mult in el decat in parinti , ce vrei mai multe de la el? Poate la faza cu iubitul ai inteles tu gresit , poate vroia sa spuna ca a fost prima pe ...
Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc din 28 feb 2011 18:36 de Monyka
Sunt cu un baiat (de 3 luni) imi place de el , este un baiat bun sufletist,este intelegator tot timpul cand am probleme cu parintii sau la scoala ii spun lui,ba chiar mai mult ii spun lui absolut tot ce fac si tot ce am pe suflet,el este pentru mine ...
Re: Re: Re: Re: Cadou de 1 martie din 28 feb 2011 18:34 de USTUROI
Draga dorinda eu vorbeam cu Bozgoru mai sus nu cu tine:D Daca credeai asta imi cer scuze , dar am vorbit cu el deoarece cred ca ma cam ia la misto:mellow:
Re: Re: Re: Cadou de 1 martie din 28 feb 2011 18:03 de dorinda
Da ti-am scris. Cat de special trebuie sa fie martisorul ala ca sa fii multumit? Cumpara-i o masina, poate asa o sa fii satisfacut. Bineinteles ca si ea o sa fie la fel de fericita.
Eu Virgin , Ea Virgina din 28 feb 2011 11:36 de Rellik
Salutare , sunt Adrian am 17 ani si sunt virgin , am o relatie foarte apropiata din mai toate punctele de vedere cu o fata tot de 17 ani care este de asemenea virgina si dupa mai multe discutii am hotarat sa incercam sa facem dragoste , dar mai intai ...
Eu Virgin , Ea Virgina din 27 feb 2011 23:39 de Rellik
Salutare , sunt Adrian am 17 ani si sunt virgin , am o relatie foarte apropiata din mai toate punctele de vedere cu o fata tot de 17 ani care este de asemenea virgina si dupa mai multe discutii am hotarat sa incercam sa facem dragoste , dar mai intai ...
Pagina 117 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |