Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2011 16:57 de Rolando
Dovada ca usturoi e un retard.Se vede si la poza lui de la profil ca a sters cu negru in zona unde era poza inscriptionata. Cata minte iti trebuie sa furi de pe net niste poze si apoi sa te dai tu?Macar nu ai fost in stare sa furi niste poze la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 mar 2011 15:09 de dorinda
:lol::lol::lol:
Mai, tipa ta e o panarama de fata. Cum te iubeste da relatia nu merge? Ea oare a auzit ce a spus? Saraca! Las-o ma, tipa nu-si bate joc de tine, e doar proasta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 mar 2011 14:08 de toy
Si tu, ca un fraier o sa o cauti in continuare. Ma enerveaza la culme persoanele fara demnitate si tu, sincer, meriti sa isi bata joc de tine in toate felurile pentru ca din cate vad iti cam place.
Si ce daca esti virgin? Crezi ca ti se ofileste? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 7 mar 2011 21:19 de viorel89
ale naiba femei care le mai intelege acum imi zice ca nu mai poate maine dimineata ca a intervenit ceva ca poimane.iar spre final mi'a dat o bomba zicand:asculta bine eu te iubesc mai mult ca orice si mi'ai dovedit ca si tu ma iubesti,tu trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor.. din 7 mar 2011 20:27 de Randunik
Nu neaparat trebuie sa sangerezi,depinde de organism..dupa 2 saptamani de la contact ia un test de sarcina ca sa te linistesti
Re: mai poate fi impacare??? din 7 mar 2011 15:24 de dorinda
Daca esti prost si faci crize de gelozie, cred si eu ca fata s-a saturat. N-are rost s-o chinui, da-i papucii. Gaseste-ti una care sa nu plece ca sa nu mai faci crize tampite.
Re: Re: Re: Re: Sunt din 7 mar 2011 12:32 de nickname
Si las-o asa stiu ca poate iti e greu ca tu crezi ca simti nevoie sa vorbesti cu ea zilnic, dar las-o sa te caute numai ea.
Din cate am inteles, tu nu ai o relatie cu ea in momentul asta. Nu sunteti impreuna. Deci poti sa mai iesi si cu alte ...
Mai poate fi impacare??? din 7 mar 2011 10:48 de altfel123
am dat o in bara rau de tot cu prietena mea...sunt cu o tipa de 8 luni...si e plecata de 2 luni in alta tara si trebuie sa mai stea 3.... la inceput a fost ffoarte nasol...am fost un mare idiot....am sufocat o foarte mult am avut crize de gelozie... ...
Re: Re: Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 19:25 de Rolando
Cand le "mananca" tare,nu se mai gandesc la viitor,le intereseaza doar prezentul.Nu trebuie acuzat NEBUN ca s-a comportat ca un "animal",ca doar nu a luat-o cu forta.Cei doi au picat de comun acord sa o faca in masina!:-`
Re: Re: Help:(( din 6 mar 2011 18:49 de pink10
:rolleyes: nu o luati la mijto....
e speriata si ea ... doar a intrebat...
si eu am intrebat acum cateva saptamani :love: pana la urma am fost la un medic si ne-am lamurit cum sta treaba
nu ai cum sa ramai insarcinata :lol:
trebuie sa fie ...
Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 18:46 de pink10
hei hei :rolleyes:
nu trebuie sa curga sange neaparat
daca ea ti-a zis , ti-a si jurat ca e virgina de ce nu o crezi ?
totusi , un alt loc unde sa o faceti nu ati gasit ? :`
poate intr-un pat iesea mai bine :love:
Dezvirginare! din 6 mar 2011 17:57 de nebun
Buna tuturor. Aseara am incercat sa fac dragoste cu prietena mea dar nu mi-a iesit . Ea era destul de excitata am bagat prima oara un deget ca sa nu o doara ca ea zice cai virgina , a intrat sa zicem usor , apoi ca doua degete si spunea ca o doare , ...
Re: Dupa 7 ani impreuna, nu o mai inteleg! din 6 mar 2011 04:16 de ExoticDream
Poate ca ea avea anumite nemultumiri in legatura cu relatia voastra inca inainte de a pleca, dar nu a avut curaj sa ti le spuna. Poate ca, departe de tine fiind, a realizat ca nu-i lipsesti, ceea ce ar arata ca sentimentele ei s-au mai topit in ...
Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete!!! din 6 mar 2011 03:31 de Bozgoru
ai.. dar sa-ti dau un sfat.. un sfat din propria experienta.. si sa luam cazul tau..: uite tu iti faci griji.. ca prietena ta e mereu cu ala .. etc si etc.. din pct meu de vedere.. sunt sigur ca prietena ta in momentul de fatza il considera doar un ...
Re: S-a rupt prezervativul! Postinor... din 6 mar 2011 03:22 de Bozgoru
n-aic um.. unul din efectele secundare a postinorului e si dereglarea ciclului..(timp.. cantitate.. durata)
Re: Nu stiu ce sa Zic !?! din 5 mar 2011 20:47 de dorinda
Asteapta sa vezi ce decizie o sa ia. Un lucru stiu sigur: dragoste cu de-a sila nu se poate.
Dupa 7 ani impreuna, nu o mai inteleg! din 5 mar 2011 19:05 de mariu83
Buna Seara. Am si eu o problema foarte majora. prietena mea este plecata in afara si nu o mai inteleg. de o luna este plecata si mi-a zis ca ea se gandeste Bine daca vrem sa ne continuam relatia mai departe chiar sa ne si casatorim. sunt cu ea de 7 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex < Masturbare din 4 mar 2011 14:10 de mad182
Nu stiu ce sa zic. Poate ca nu se gandeste la ce trebuie. Intelesesem si o alta chestie.. cum ca penisul ar putea fi prea mare. Vaginul se muleaza dupa penis dar uneori poti simti placere, alteori nu. Nu stiu in ce masura e adevarat..
Alte pareri?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 00:21 de Bozgoru
ahaha azur nu canta manele.. nu stiu cine te-a mintit pe tine.. alea nu-s manele.. daca te-ar auzi aia de la azur ca-i faci manelisti te-ar scuipa-n ochi.. si nu-mi arata o melodie a lu albatros care suna a manea ca se vede clar ca nu-i manea... si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 4 mar 2011 00:11 de Rolando
Trebuie sa te contrazic.Nu toti manelistii sunt tigani.Exemplu,fosta trupa L.A.
http://www.youtube.com/watch?v=PoTZs7gT9sg
In plus se observa faptul ca nu se lauda cu nimic.Eu zic ca asta e o manea de bun gust si in plus am crescut pe aceasta ...
Pagina 116 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |