Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,dar ma trimite din 16 mar 2011 14:21 de roxanel
ce ai vrut sa spui? :blink:
Re: Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitul din 16 mar 2011 14:16 de blondy_girl
cand omul nu are probleme...trebuie neaparat sa isi creeze una...ca doar asa e mintea omului..mnu?
Re: DE CE TREBUIE SA PLATESCA O ALTA PERSOANA? din 16 mar 2011 14:06 de roxanel
totul depinde numai de tine!
gandeste-te ca nu are rost sa mai stai cu gandul la fosta, nu merita sa te mai gandesti la ea dupa tot ce ti-a facut,nu merita ABSOLUT NIMIC din partea ta.
bucura-te de relatia cu actuala si nu te mai gandi la ce a ...
Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,dar ma trimite la din 16 mar 2011 14:04 de blondy_girl
Buna ziua tuturor!
Voi incepe prin a va povesti pe scurt despre mine si relatia mea, apoi va rog mult sa va spuneti parerea, ce credeti ca ar trebui sa fac sau sa nu fac. As prefera in mod special raspunsuri din partea barbatilor, indiferent de ...
Re: Re: Re: Re: Sangerari vagin din 16 mar 2011 11:38 de silfix
Nu , nu a avut iritari sau altceva .... Eu am o relatie cu ea de 1 an si 7 luni am facut pe la 11 luni de cand am cunoscuto in astea 8 luni am facuto de f multe ori si nu i-a curs niciodata sange !Acum 3 saptamanii dupa ce am facut a fost la ...
De ce trebuie sa plateasca o alta persoana? din 16 mar 2011 09:56 de IONUTZ85
Va salut,si da revin cu o alta problema,sper ca nu va deranjez dar aici pt mine unul e cel mai potrivit loc de a discuta despre orice problema:ok:mai oameni buni unii dintre voi da ma"cunoasteti"d p forum,ce dracu ar trebui sa fac ca nici eu nu mai ...
Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grav din 16 mar 2011 00:01 de simosimina
draga Visepierdute...sa stii ca frumusetea nu este totul in viata...
stii cum e vorba aia...frumusetea e trecatoare...
trecand peste asta, acele fete "urate" nu ar trebui invidiate...pur si simplu si-au gasit "dragostea"..
Tu te-ai gandit ...
Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme din 15 mar 2011 23:36 de DaNNY_DiViNO
Welcome to real life! Dupa cum spune si nickname-ul tau, visezi mult..
Acum, dupa atatea experiente, putem spune ca sti cu adevarat ce vrei, nu ? :ok:
Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grav din 15 mar 2011 21:31 de DRE
Din pacate un aspect fizic de invidiat si rasfatul peste masura al parintilor nu te vor ajuta mereu.Incearca sa fii tu cea care isi bate joc, sau cauta-ti un baiat cuminte, dala stii tu care e in al 9-lea cer doar pentru ca te tine de mana.Nu mai ...
Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme din 15 mar 2011 20:46 de valentine
Studiaza ce gusturi ai, ce baieti alegi si o sa-ti dai seama singura ce e de facut:ok: Tu ti-o faci singura, cu mana ta, ca nu-ti baga nimeni tipi care te trateaza ca o carpa pe gat.
Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grav din 15 mar 2011 20:12 de dorinda
In aventuri nu vei avea parte de dragoste. Este doar atractie sexuala. Faptul ca ai avut parte de atatea esecuri denota faptul ca n-ai prea multa minte, te-ai invatat rasfatata si ai iluzia ca toata lumea te iubeste, desi de multe ori nu este ...
Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grave? din 15 mar 2011 19:30 de Visepierdute
Cu toate ca imi este rusine va spun ce am ajuns sa fac din cauza baietilor o sa incep sa va povestec: Sunt o fata frumoasa desteapta la scoala am numai note mari dar pacat...
Prea multi si-au batut joc de mine .Primul baiat s-a culcat cu mine si ...
Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei din 15 mar 2011 00:58 de BBU
Aici iarasi o greseala majora, in general treaba cu antrenatul de seductie este o tzeapa comerciala, chit ca materialul ajuta. Din pacate ne putem antrena doar singuri deoarece trebuie sa ne luptam cu noi insine ca sa controlam momentele de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 16:13 de k
Subiectul era altul. Ca la varsta de 29 de ani dupa o relatie frumoasa , acum ii spui cuvinte dulci etc si apoi iti spune ca e insarcinata si incepe cu tot felul de injurii si ca dansul nu este pregatit. Asta inseamna ca barbatul respectiv nici macar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 14:17 de ThT
Nu mai tineti minte cazul acela de la bac cand toti elevii au scris acelasi nume pe subiect pentru ca li s-a parut prea greu sa judece ca trebuie sa-si scrie numele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitate din 14 mar 2011 07:43 de dorinda
Si a ta.
Re: Re: Re: Re: Virginitate din 14 mar 2011 04:55 de Bozgoru
adica trebuie sa fiu nesatisfacut.. pentru simplul fapt ca te contrazic..? urat din partea ta..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 02:35 de Bozgoru
ce cretinatati puteti sa aberati.. chimicalele din produse- isi au locul normal pt a prospera o afacere .. ecuatia afacerii pe baza de alimente este:
- productie mare.. cost de fabricare mic.... ce kkt veniti cu toate aberatiile astea aici..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 00:15 de dorinda
Are dreptate. N-ai vazut cutii de lapte fiert de 5 ori, mezeluri cu tot felul de chimicale, legume si fructe modificate genetic? Nu ti se pare ca in ultima vreme se cauta persoane cu ani buni de experienta si cu studii superioare pentru cele mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 00:01 de dorinda
Tu inca n-ai observat ca lumea e plina de idioti si de persoane dezinformate, care, desi au internet, le este lene sa caute. Cred ca daca ai trimite un pusti de 14-17 ani la biblioteca judeteana sa caute diverse informatii nici macar n-ar sti ...
Pagina 114 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |