Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Prezervativ!

din 27 ian 2011 20:43 de nebun

Salutare . A venit timpul sa imi incep viata sexuala cu prietena mea si nu stiu ce prezervative sa cer de la magazin/farmacie , nu am cumparat niciodata ca nu mia trebuit nici macar din curiozitate ( cum am auzit la unu ca era beat si si-a facut laba ...

Re: Re: Re: : @Rolando

din 27 ian 2011 08:57 de baby

:lol::lol::lol: Da!!! Eu nici la oral nu ma mai bag. [Dar asta e treaba mea] Sincer nu m-ar tenta pentru ca mi se pare cam "agitata" toata treaba aia:lol: In plus am ramas cu traume de cand eram mica si imi baga[cu ciuda] spatula din ...

Re: Re: : @Rolando

din 27 ian 2011 00:08 de Machiavelli

Nu trebuie sa aibe neaparat o pi*** sa isi dea seama...Ii ajunge o gura :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, ea stie, dar tin

din 26 ian 2011 19:30 de Aristocrata

Clar! Daca iti place o fata nu ii spui din prima ca o iubesti, nu exista iubire pentru cineva cu care nu ai stat luni bune, CLAR!O sa creada ca sunteti obsedati sau prostuti si sunt sanse mari sa nu se intample ceva in favoarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, ea stie, dar tine la

din 26 ian 2011 13:36 de nickname

In prmimul rand sunt curios cati ani ai? Nu cred ca e o iubire ci mai mult o obsesie si spun asta pentru ca am trecut si eu prin aceeasi situatie. In al 2-lea rand ca sfat general pentru toata lumea. Fratilor, nu le mai spuneti fetelor ca le ...

Re: Re: Doar o vorba sa-ti mai spun...

din 26 ian 2011 02:33 de ExoticDream

Era firesc sa te intrebe pentru ca si ea a participat la discutia pe topicul despre videochat/animatoare si oricum, urmarind ceea ce se scrie, isi formeaza o parere chiar daca nu a discutat direct cu tine. Nu cred ca o privesc viata si studiile ...

Re: Sarut in actiune

din 25 ian 2011 21:05 de Psyche

desi nu sunt foarte sigura ca am inteles ce vrei sa spui in lipsa punctuatiei,sugerez ca ar trebui sa ii dai ei mai multa mana libera sa faca ce ii place in timpul actului sexual. e normal sa aiba neplaceri la inceput,pana se lubrifiaza cum ...

sal

din 25 ian 2011 20:30 de Cristian83

interesant subiect de discutie ati ales si eu trebuie sa recunosc ca ma simt foarte excitat cand vad filme cu deepthroat,dar NU as vrea sa fac asta cu partenera mea,nu mi-ar place sa o vad pe ea in situatia asta....din ce am vazut in filme,fetele ...

Re: Deep-throat

din 25 ian 2011 18:50 de ador_fetele

ma gandesc ca trebuie sa ii faca si ei placere...degeaba se simte babratul bine daca ea nu are nici o placere,ba poate ii provoaca dezgust...nu cred ca o sa mai fie ea asa excitata in aceste conditii...si in plus cred ca femeia ar prefera sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il iub

din 25 ian 2011 17:08 de DaNNY_DiViNO

ma sti cum e, nu poti sti ce gandeste omu, daca nu ii dai nici un motiv bun sa stea langa tine, sigur fuge cand gaseste ceva mai bun :, asa ca.. poate fuge, poate nu, tu sti ce trebuie sa faci

Re: Sarut in actiune

din 25 ian 2011 15:12 de DaNNY_DiViNO

dooh.. de crezi ? tu ai instinctul sa o bagi toata si pana la capat, iar pe ea o doare si nu are orgasm.. mai trebuie explicatii ? e clar, iti cere sa acorzi mai mult timp preludiului :ok: acuma depinde si ce inseamna preludiu la voi..:,

Re: Doar o vorba sa-ti mai spun...

din 25 ian 2011 03:17 de J

Nu ai inteles,am trimis-o sa caute informatii in legatura cu mine pentru ca viata si studiile mele nu ar trebui sa o priveasca.Una e cand ma intrebi tu, cu care am discutat la tema data (si e ok sa-ti dau explicatii)si alta e cand ma intreaba DRE ...

Doar o vorba sa-ti mai spun...

din 25 ian 2011 02:10 de ExoticDream

Pe de o parte pe Dre o trimiti sa afle de una singura care este situatia in facultatile prestigioase la care ai studiat tu, pe de alta informatiile pe care le detin eu vis-a-vis de astfel de institutii nu sunt suficient de bune si trebuie sa te ...

Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln

din 24 ian 2011 22:36 de Psyche

uhm .. steve harvey isi expune foarte fain parere in "act like a lady,think like a man".

Re: Re: secretul penisului

din 24 ian 2011 13:29 de Psyche

ce nu inteleg multe femei e ca "satisfacerea" aia nu trebuie sa vina numai din partea barbatului. si ma refer la faptul ca femeia,prea bine isi poate spori placerea in multe situatii singura. articolul e foarte prost ca material informativ ...

Re: secretul penisului

din 23 ian 2011 19:13 de fluturash_drag

Problema este ca daca nu esti dotat bine,si nu o satisfaci,risti sa fii tradat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac ..

din 23 ian 2011 19:11 de fluturash_drag

Trebuie sa te vezi cu alte fete,in asa fel te vei gindi la mai multe,si incet incet nu o sa te mai gindesti la ea,dar deodata sa nu te mai gindesti,nui asa usor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 ian 2011 19:05 de ThT

De ce trebuie sa cunosc doar fete mincinoase de 2 bani?:ermm: parca toate sunt la fel.Poate exista in lumea asta si o fata care sa nu confirme regula.:pirate:... http://www.youtube.com/watch?v=uToo935Ye8M Maine la 6:30 ceasul iar suna'..ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia!

din 23 ian 2011 17:26 de Aristocrata

Nu exagereaza deloc, pe aici pe "lumea" asta sunt destui baietasi care fac orice pentru o fata, dar acea fata le da cu sutu` in ... si asa mai departe :` Nu trebuie sa fi gen Einstein ca sa iti dai seama ca unora baieti le lipseste bibilica, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pitiriazis

din 23 ian 2011 15:53 de Sunshine87

Pitiriazisul versicolor este o boala de piele foarte capricioasa, care recidiveaza sau daca faci un anume tratament fara pauze opune rezistenta la tratament. Cum ti s-a mai zis si mai sus, tine foarte mult de alimentatie si de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 129 din 1098
«   1 ... 126   127   128   129   130   131   132 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare