Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sarutul de la prima intalnire

din 27 dec 2010 19:15 de DRE

Vezi mai intai cum decurge prima intalnire.Trebuie sa fi atent la gesturile ei, la atitudine...discuta despre cum vede ea relatia voastra, bate-i apropouri, mai in gluma mai in serios... Noi nu stim cum va intelegeti voi... Cel mai bine ar fi ...

Re: Re: O ora sa tina actul sexual

din 27 dec 2010 18:38 de SORIN28

Gandesti gresit, eu nu sunt retardat, eu sunt nebun. Retardat esti tu prin mesajele pe care le scrii. Nu merge pe vorba aia ca esti la fel de "mare" ca si mine...si tianad cont de faptul ca nu esti capabil sa intelegi nici macar faptul ca "ma ...

Re: Re: sarutul de la prima intalnire

din 27 dec 2010 16:20 de axmu

ok, ne-am cunoscut de hi5, dar ideea e ca am mai vorbit la telefon, pe mess etc...nu ne stim foarte bine, dar nici nu suntem ca 2 straini :) deci, sa inteleg ca nu e bine sa o sarut, avand in vedere ca ne-am cunoscut pe hi5....alte pareri :D ...

Re: Re: Heeelp!

din 27 dec 2010 13:16 de d0lla

pai am facut un test surecheck :) am citit ca sunt cele mai sigure teste.:-s

Re: Heeelp!

din 27 dec 2010 13:10 de Machiavelli

Ce test ai facut? Din timp ce e negativ nu ai de ce sa te ingrijorezi daca l-ai facut asa cum trebuie :ok:

Re: sarutul de la prima intalnire

din 27 dec 2010 13:05 de Machiavelli

Atat timp cat ai cunoscut-o pe hi5 spune multe lucruri :`...Nu e nimic batut in cuie...Intai trebuie sa va cunoasteti,sa va placeti si pe urma de ce nu...Nu e bine nici sa grabesti situatia...Si ei trebuie sa ii placa de tine...Una e pe internet si ...

Re: Medicina sau...?

din 27 dec 2010 10:51 de victoria_ok

Vreau si eu foarte mult la medicina (cu toate ca sunt abia a 9-a). Nu stiu cum e situatia in Romania dar aici in Rep. Moldova trebuie intr-adevar sa ai pe cineva care te va finanta. Ce pot sa-ti zic, alege si tu ceea ce-ti place pentru ca ...

Re: Re: Medicina sau...?

din 27 dec 2010 03:08 de BBU

Tin sa te anunt ca o sa aiba carti de peste 400 de pagini de citit in sesiune nemaivorbind in timpul anului. Carticica aia de biologie si chimie (2 carti parca) sunt ceva lejer.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 dec 2010 02:55 de Leroy

Sincer, sunt de parere ca "dau un ban dar stiu ca face", prefer peisajele tarilor nordice chit ca ma costa in plus, pur si simplu datorita faptului ca nu le vad tot timpul la tv sau pe internet, la fel cum vad fel de fel de lucruri despre Italia ...

Re: O ora sa tina actul sexual

din 27 dec 2010 02:43 de Leroy

Argumente ca sunt "retardat" ai ? Daca nu ai, s-ar putea sa iti insusesti caracterizarea... Ok, daca ai o parere ti-o respect dar tine-o in limitele civilizate, incearca sa o exprimi prin vorbe care sa se ridice la rangul varstei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina

din 27 dec 2010 02:33 de Leroy

Am alaturat linkurile celor mai citite articole aflate in legatura cu subiectul pe care-l dezbatem noi! Nu sunt nici de acord si nici nu contest cele spuse acolo, banuiesc ca nu le-a scris un pusti de clasa a 5-a, nu sunt in masura sa ii judec ...

Re: Re: Am 13 ani si prietena mea vrea sex!

din 27 dec 2010 02:16 de Leroy

Mie imi pare la caterinca :ok:

Re: Re: Medicina sau...?

din 27 dec 2010 01:45 de Leroy

De ce spui tu ca iese profit ? :huh: Si totusi tin sa te contrazic, multi au mers pe ideea ca nu tre sa stii multe si au ramas acasa, trebuie sa muncesti putin totusi, trebuie sa arati un oarecare interes ca sa ajungi acolo...

Re: Re: Epilare cu ceara... acasa

din 27 dec 2010 01:18 de Rolando

mergi la salon pentru epilare acolo "jos"?? :~* poate pare o intrebare prosteasca dar eu nu am mai auzit asa ceva si mi se pare greu de crezut O:) ....

Re: Medicina sau...?

din 27 dec 2010 00:35 de simosimina

...pai in primul rand esti in clasa a 12-a...iar pentru a intra la Medicina nu crezi ca e cam tarziu sa te hotarasti/ Medicina necesita meditatii solide + invatat ..cam de prin clasa a 11a...iar tu mai ai jumatate de an pana la Bac... Cat despre ...

Re: Epilare cu ceara... acasa

din 27 dec 2010 00:30 de simosimina

ceara rece nu este asa buna pentru epilarea inghinala...daca tot vrei sa folosesti ceara de ce nu mergi la un salon si te faci cu ceara calda...?!?!?! E mult mai bine asa! Am incercat si eu o singura data cu ceara rece acolo, tot acasa..si ...

Re: Re: Epilare cu ceara... acasa

din 27 dec 2010 00:14 de dorinda

Era vorba de ceara, nu de crema.

Re: Am 13 ani si prietena mea vrea sex!

din 27 dec 2010 00:13 de Bozgoru

ce aveti toti cu belirea asta nu inteleg.. de ce trebuie sa fie "belita"?

Re: Epilare cu ceara... acasa

din 27 dec 2010 00:10 de Bozgoru

da am incercat eu veetpt inghinal.. desi nu intru in categroia "fetele".. este foarte ok nu e bataie de cap.. mai nasol cu cele 5-10 minute in care trebuie sa stai cu crema acolo..

Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... acasa

din 27 dec 2010 00:09 de dorinda

Prefer epilatorul...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 143 din 1098
«   1 ... 140   141   142   143   144   145   146 ... 1098   »

loading...