Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Vreau ban pentru... din 21 dec 2010 02:11 de ExoticDream
De acord cu rubrica (ea se practica si pe alte forumuri), asa cum este, adica vizibila pentru tot poporul, cu titlul [b]"Useri banati sau propusi pentru banare"[/b], astfel incat sa fie transparent si cine este pedepsit (cu nickname, motiv ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 01:08 de Rolando
in loc sa bag o ora de somn in plus am stat sa ma cert cu un intlectual,autointitulat......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 01:01 de Machiavelli
Cu cat mai multe edit-uri iti dai cu atat ne arati cat de stupid poti fii...Cred ca,cu MAICA'TA vorbesti la fel cum vorbesc eu cu porcii...Nu iti trebuie o scoala ca sa concluzionezi o persoana...esti praf...punct.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2010 00:21 de Rolando
si eu am auzit de paulo coelho...dar nu m-am gandit sa-mi pun nickul asta
ascult-o si pe asta http://www.youtube.com/watch?v=5X5gcitZWec
aici nu te contrazic...trebuie sa recunosc ca nu mi-a placut sa citesc
nu ascult taraf...manele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2010 23:32 de ThT
Dupa vreo 4 zile...:lol:
Trebuie sa faci rugaciuni pana intra cineva si ti-l aproba...
Re: Re: Re: Re: SEX TOTAL CU UNA DE 18 ani din 20 dec 2010 23:30 de Machiavelli
Fii mai explicit.Pai cum?Si nu,nu sunt din tiganii aia care vor cearceaful alb patat cu sange din noaptea nuntii ... Vrei sa zici ca ai "dezvirginat" vre-o fata fara sa ii iasa ketchup-ul afara?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 20 dec 2010 23:09 de Machiavelli
Hmm dorindo...acum iti dai seama ca baietilor (in afara lingailor ca unora de pe forumul asta le'ar place cu ditamai floacele sa isi ia parul de pe limba :, )...automat cand ma duc la prietena mea daca nu sunt cum trebuie sa fiu in zona pubiana mai ...
Re: Re: Re: SEX TOTAL CU UNA DE 18 ani din 20 dec 2010 17:32 de Leroy
Nu e o regula ca trebuie sa se rupa, cum nu e o regula ca la dezvirginare trebuie sa curga sange :lol::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 20 dec 2010 10:00 de Leroy
:ok:B)
http://www.libertatea.ro/stire/foto-antareanu-ignat-cu-stripteuse-315434.html
Sper ca astea nu-s dansatoare ziua iar noaptea cumparate de tipul asta :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de 3 ori pe luna dupa din 20 dec 2010 09:43 de DaNNY_DiViNO
Si eu locuiesc de 1 an impreuna cu a mea si nu am avut probleme de genul niciodata.. Chiar daca muncim de dimineata pana seara.. Daca nu o facem in fiecare zi, o data la 2 zile atunci..
Trebuie :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce par din 20 dec 2010 08:29 de ThT
Scuzati ca ma bag dar chaiar trebuie sa judecam persoanele dupa locul lor de munca?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere din 20 dec 2010 06:27 de J
Nu trebuie sa arzi si sa tai sanii nimanui,nu suntem in perioada Inchizitiei))
Foarte bine,dar de ce trebuie sa impui cuiva principiile tale?Fiecare traieste dupa cum crede ca este corect sau dupa cum poate.De ce trebuie tu sau X sa decideti ...
Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex neprotej din 19 dec 2010 23:30 de Leroy
In opinia mea nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca pastilele acelea sunt foarte puternice, avand in vedere ca totul s-a intamplat atata de repede...
Mai fa un calcul pe metoda calendarului ca sa stii daca trebuie sa incepi sa te ingrijorezi ...
Re: Prietenul meu vrea sex din 19 dec 2010 20:15 de Leroy
Aici nu inteleg deloc :wacko:
Adica nu o faci dupa 2 saptamani ca ti-e teama sa nu iei vreo boala, dar daca o faci dupa 2 luni e mai sanatos, nu mai are boala "x" de care sa te temi sau cum ?
Nici faza cu prezervativul nu o inteleg, daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce unii gandesc mai matur s din 19 dec 2010 20:11 de Leroy
Ca adaugire as avea sa mai spun ca si familia in care esti crescut pune amprenta pe maturitate la o varsta "x"
Cand spun asta ma refer ca intr-o familie de intelectuali sau de oameni inteligenti, nu prea ai cum sa fii un "zbenguit" la acea ...
Re: Re: Re: S-a terminat din 19 dec 2010 20:00 de valentine
Auzi, bagati mana in pantaloni in partea frontala si zi-ne si noua, te rog, ce-ai tu acolo? O crapatura sau ceva care creste in volum cand te exciti?
O bagi in pizda masii si atat! Sau crezi ca exista ritualuri magice pe care le poti ...
Re: Re: Re: Re: De ce unii gandesc mai matur si al din 19 dec 2010 19:49 de ThT
Viata te maturizeaza cel mai mult.Daca intampini de mic fel si fel de probleme,trebuie sa te descurci singur etc. Automat te vei maturiza..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Atractie pentr din 19 dec 2010 18:31 de Bozgoru
mda... saracii :)) :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Atractie pentru fe din 19 dec 2010 17:44 de valentine
Ai fi surprins sa aflii ce importanta are relatia cu mama in dezvoltarea barbatului...si ca tot veni vorba de scatofili, exista o teorie care zice ca nu li se schimbau scutecele cat de des trebuie cand erau bebei si de aici inclinatia catre asa ...
Re: Prietenul meu vrea sex din 19 dec 2010 17:19 de McLove
Dupa 2 saptamani... e clar ca nu trebuie sa ajungi la asa ceva! Oricum, cauta pe altul, asta vrea doar sa ti-o traga.
La partea cu prezervativul... si tu esti vreun zmeu? In fine, faceti cum doriti, e corpul vostru, sarcina ta. (nu a ...
Pagina 146 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |