Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Insarcinata? din 24 dec 2010 16:35 de Bozgoru
sanse mari sa fii insarcinat.. si fara sa-si fii dat drumul.. sanse mari... luati bah prezervative sau anticonceptionale.. ca costa doar 350 d emii pe luna.. bolovanilor..
Re: Insarcinata? din 24 dec 2010 13:57 de Randunik
simptomele nu apar asa repede..un test de sarcina costa cam 10 lei..testul se face dupe 2 saptamani de la contactul sexual..data viitoare aveti grija
Insarcinata? din 24 dec 2010 12:01 de Loredanna
Nu stiu ce sa fac,sunt disperata! Acum o saptamana am facut sex cu prietenul meu... nu stiu daca am ramas insarcinata sau nu,el si-a varsat sperma pe burta mea dar pana sa o scoata si s-o puna pe burta am simtit ca mi-a intrat un lichid in vagin. El ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 dec 2010 02:56 de ExoticDream
Lowest cost (exemplu): o zi in Roma, de dimineata pana seara, avionul la circa 35-40 de euro dus-intors, autobuzul de la aeroport pana in oras dus-intors 10 euro, un muzeu 11 euro, iar in rest poate ceva de mancare la pranz (o pizza sau ceva ...
Re: Re: Porbleme cu fostul ei prieten. din 24 dec 2010 01:21 de Leroy
Si asta e adevarat, multi dau din gura ca sa nu adoarma, trebuie sa si poata, desi nu ar fi greu sa-ti faca rau, nu cred ca se avanta atat de tare, trebuie doar sa nu dai semne de slabiciune...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce par din 23 dec 2010 02:06 de ExoticDream
Se poate si mult mai rau de "el la Brasov, ea la Iasi"!
De ce ar conta atat de mult tipul de relatie atat timp cat sentimente exista in ambele cazuri? De fapt... ce intelegi tu prin "combinat"? Nu admiti faptul ca ea si el se pot "gasi" pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual din 23 dec 2010 00:41 de Leroy
Imi pare sincer rau ca trebuie sa postez dublu, triplu, imi cer scuze, e prima data cand o fac dar poate asa ma fac inteles...
Daca ati avut vreunul curiozitatea sa cititi cateva chestii, pe net si oriunde de fapt, probabil si in carti e relatat ...
Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 22 dec 2010 23:56 de SORIN28
Vai, ne uimesti...tu nu esti cpabil sa scrii corect in romana si o dai in engleza.
:lol: ...alt analfabet:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 dec 2010 23:25 de shmekheru
revin cu noi update-uri...am incercat chestia cu degetelu si a functionat...din ce mi-am dat eu seama chiar i-a placut...insa cand am incercat sa bag penisu am simtit o usturime puternica, cred probabil ca s-a incordat sau nu stiu ce s-a intamplat. ...
Re: Imi place o colega, dar sunt timid... din 22 dec 2010 23:16 de BBU
In primul rand renunta la timiditate, frica, emotie toate aceste lucrand impreuna si incearca sa mergi inainte. Este greu de facut crunt de greu dar trebuie sa te inveti cu faptul ca "cu rusinea mori de foame". Asadar trebuie sa dobandesti curaj ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina din 22 dec 2010 23:11 de valentine
Hai mai ca nu e asa greu... :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actu din 22 dec 2010 22:49 de Machiavelli
Pentru asta iti trebuie "experienta de viata" tata..nu imi spui mie ca unul de 20 de ani satisface o femeie mai bine ca unul de 30...bineinteles exceptiile isi au rostul dar e anormal sa facem astfel de comparatii...totusi 15 minute e putin chiar ...
Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 22 dec 2010 21:51 de andreiv
Din punctul meu de vedere nu exista fete rele si fete cuminti ! Doar ca unele fete stiu sa ascunda mai bine anumite chestii gen impulsul sexual iar altele nu ! Aici intervin , evident , mai multi facotori :) anturajul , familia , educatia etc etc ! ...
Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa f din 22 dec 2010 20:40 de simosimina
...anticonceptionalele nu ingrasa...anticonceptionalele (nu toate) dau pofta de mancare...
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 22 dec 2010 20:25 de dyna_4you
buna fetelor....am si eu o intrb la voi ...anticoncept novinette ingrasa??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere din 22 dec 2010 17:33 de Bozgoru
voi sunteti precum caii aia cu ochelari.. nu ganditi nici unu ideea pricipala.. adica tipul de relatie la distanta... adica una e sa stea el in brasov... ea in iasi sa se combine si sa se vada odata la 3 saptamani.. si alta e.. ca ei sa fie deja ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul se din 22 dec 2010 17:04 de SORIN28
Aici te contrazic, o femeie daca nu simte placere, daca nu este satisfacuta nu rezista, nu suporta, nu-i place. Ca sa faci o femeie sa reziste o ora mai tre' sa te duca si capu', mai tre' sa stii ce-i place unei femei, trebuie sa stii sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 dec 2010 11:39 de Leroy
Pai bineinteles, nu am nimic impotriva ca vinde cineva flori sau ca un "ciocolatiu" manuieste acordeonul pe alee, dar atunci cand acestia devin agasanti si te "indeamna" sa faci ceva contrar vointei tale, pai nu-mi mai convine si simt ca-mi este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de 3 ori pe luna d din 22 dec 2010 00:23 de simosimina
:) stim, stim:)
asa suntem si noi...e un "must" :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YOUTUBE din 22 dec 2010 00:17 de Machiavelli
http://www.youtube.com/watch?v=50txyyCYGi8&feature=related
Un video ce nu are "minunatii de tigani" ca scop marketing-ul...Adevarul trebuie sa ne doara...Cine stie cunoaste :ok:
P.S.Oricine este interesat sa discutam despre istoria romanilor si nu ...
Pagina 145 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |