Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... acasa

din 26 dec 2010 23:44 de DRE

Si daca doare ce? Este mult mai eficienta metoda asta, iar dupa ce te obisnuiesti, nu mai doare asa rau + ca se mai si rareste si nu trebuie sa te faci la cateva zile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina

din 26 dec 2010 17:07 de DaNNY_DiViNO

:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actu

din 26 dec 2010 13:18 de valentine

Subscriu. In 7 minute, nici nu apuci s-o inciti bine de tot pe femeie cu, uite o bag un pic, uite n-o mai bag, uite o bag mai mult, etc:lol: Sa nu mai zic de gasirea ritmului in care amandoi sa ajungeti la orgasm sau alte dracii... Opinie ...

Re: Re: Re: Medicina sau...?

din 26 dec 2010 12:11 de DRE

Daca intr-adevar iti place sa inveti si nu te sperie asta...mergi inainte. Este o meserie placuta, nu te plictisesti niciodata.La noi sunt platiti prost, dar se fac o gramada de bani din spagi.Nu e nevoie neaparat sa mergi in strainatate.Daca ...

25 decembrie - o zi "sfanta" a crimelor

din 26 dec 2010 05:18 de ExoticDream

Ce este mai simplu oare: sa construiesti clipa de clipa, ceas de ceas, an de an, un edificiu cu grad mare de seismicitate (crezi tu, conform proiectelor tale) sau sa fie ras de pe suprafata pamantului in a blink of an eye? Vina o poarta, evident, ...

Re: Re: Re: Medicina sau...?

din 26 dec 2010 01:05 de J

Eu am avut o situatie asemanatoare.Doream undeva,dar am dat cu totul in alta parte.De invatat am invatat mereu foarte bine,insa am regretat mult si inca mai regret faptul ca nu am putut face ceea ce-mi doresc. Nu te pot sfatui de medicina pentru ...

Re: Medicina sau...?

din 26 dec 2010 00:44 de BBU

Iti zic eu ca nu e chiar asa de greu la medicina (daca mergi la bucuresti, constanta sau craiova) poti lua examene si cu copiuta. Se invata dar pentru tine, vrei facultate calumea mergi la UMF Cluj za best are o cladire/disciplina. Biologia e ...

Re: Re: Medicina sau...?

din 26 dec 2010 00:21 de Firentze

De intrat zic eu ca as intra sigur ca am ajuns la jumatatea materiei cu invatatul si merge destul de bine. Cat despre licenta si ce mai trebuie si de asta mi-e frica. Plus ca in Romania medicii sunt platiti foarte, foarte prost. Singura posibilitate ...

Re: Medicina sau...?

din 26 dec 2010 00:16 de DRE

Problema e ca ai tai nici nu te sprijina financiar prea mult.Pentru medicina trebuie sa inveti foarte mult, stii si tu asta, iar sa imbini faclutatea de medicina cu un job iti va fi extrem de greu.Asta e partea cea mai naspa, pentru ca nu prea ...

Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

din 25 dec 2010 22:37 de fluturash_drag

trebuie sa arati si tu ca esti cuminte,un pic timid si sai faci si sa vorbesti cu ea despre ceia ceti place

Am 13 ani si prietena mea vrea sex!

din 25 dec 2010 22:07 de nevermore123

buna am 13 si ani si prietena mea vrea sa face sex ... ce sa fac am o probelema :( cand penisu "doarme" pot sa mil belesc cand nu doarme:)) nu pot sa mil belesc de multe ori incerc sa imi fac laba da nici pe jumate nu se belesete dau de multe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Femei mature

din 25 dec 2010 21:53 de J

Evident.Sunt de aceeasi parere,eu la fel prefer barbatii mai mari. Ma refeream la faptul ca o femeie matura care e si realizata in plan profesional stie ce vrea,e trecuta prin viata si trebuie sa corespunzi anumitor standarde ca sa-i fii alaturi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Atractie pentru femei

din 25 dec 2010 20:33 de SORIN28

Nu sunt un zeu dar spre deosebire de tine stiu ceea ce vorbesc. Tu insa esti prea prost sa recunosti ca habar nu ai nimic despre sex/dragoste. E normal sa nu intelegi atat timp cat nu te ajuta neuronii. Vrei cumva un desen? Da, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 dec 2010 05:17 de ExoticDream

Indiferent ce ti-ar spune unii si altii, Italia este o tara frumoasa, in care gasesti cam de toate: istorie, arta, peisaje... Merita vizitata in mai multe randuri, nu ai cum sa vezi totul o data. Ti-am recomandat Roma pentru ca orarul de zbor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 dec 2010 19:31 de Leroy

Suna extraordinar de bine, desi nu imi place ideea de "italia" pentru ca in ultima vreme am tot auzit numai oameni "umblati prin lume" si aici ma refer la cei care au lucrat in italia, care explica de zor cat de bine e acolo, ce infrastructura, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Femei mature

din 24 dec 2010 18:56 de Leroy

Clar ca nu poti, genul asta de femei te miros de la o posta iar daca ti se pare ca "prinde" vrajeala, "prinde" doar pentru ca vor ele... Ele sunt un fel de femele alfa, sunt dorite de toata lumea, trebuie sa faci ceva sa demonstrezi ca le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual

din 24 dec 2010 18:23 de Leroy

Sa inteleg ca nu ai facut destule clase ca sa intelegi semnificatia verbului "a considera" sau, mai rau, nu ai facut destule clase sa poti contesta o parere intr-un mod civilizat ? Mai am si alta ocupatie inafara de a ma certa cu tine, de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Atractie pentru femei matu

din 24 dec 2010 18:14 de Leroy

Bine Zeule, noroc de oameni ca tine pe forumul asta ca mai este la inaltime, noroc de tine ca nu stiu ce s-ar face lumea fara :lol: Apropo, daca am dat reply la postul domnului "Valentine", am dat pentru simplul fapt ca mi-a placut exlicatia ...

Re: Re: Re: Porbleme cu fostul ei prieten.

din 24 dec 2010 18:03 de Leroy

Daca nu te tine, iti recomand sa o rezolvi pe cale legala, trebuie sa fii tarisor totusi sa poti da cu parul ca sa te tina minte, sa il sperii, sa nu se razbune. Nu vad asta ca pe o alternativa, de vreme ce o sa umbli noaptea cu prietena pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!

din 24 dec 2010 17:39 de SORIN28

Daca m-as cobora la nivelul tau, ar trbuie sa stau intr-o pestera Prefer sa nu ma deranjez cu o panarama ca tine care sufera de ejaculare precoce si considera ca ce este peste 10 minute este degeaba. Esti prea prost ca sa intelegi ca o femeie, si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 144 din 1098
«   1 ... 141   142   143   144   145   146   147 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare