Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: fete..... din 10 oct 2011 21:23 de Guest
ma bucur ca mi-ai apreciat gluma, desi nu asta a fost scopul. Am fost cat se poate de serios cand am zis-o, si asta mi-ar putea-o confirma orice baiat.. bine , 80% .
Stim ca ne-am baga si in gaura de sarpe pentru o fata, suntem dispusi sa facem ...
Re: Romania si baietii duri din 10 oct 2011 20:05 de SebySeBitza
Se vede ca tu+muzica=paralel tu chiar nu stii cantareti care sa iti placa Enrique Iglesias de exemplu sunt multi cantareti dar cum tu nu prea asculti muzica normal ca nu ai de unde sa stii, si daca vrei sa te interesezi asculta pe Utv au toate ...
Re: Romania si baietii duri din 10 oct 2011 19:58 de Guest
Recomanda-mi tu ceva de calitate in ziua de azi in materie de muzica!Pe cine sa ascult:pe Lady gaga? :lol: ,pe Rihana?:lol: Armin van Buueren? :lol:
Re: Romania si baietii duri din 10 oct 2011 18:50 de dorinda
Permite-mi sa te intreb...
Si ce te fu*e pe tine despre ce canta aia? Daca nu-ti convine, nu asculta! Orienteaza-te spre ceea ce-ti place.
Re: Romania si baietii duri din 10 oct 2011 12:14 de Guest
Si mai sunt de parere ca nu te poti schimba asa usor.Respectivii se nasc acolo,cresc acolo,se apuca de muzica,dar nu produc imediat banii....probabil pe la 27-30 ajung sa faca bani "grupa mare" si atunci nu mai poti lasa asa usor locurile natale dupa ...
Re: Romania si baietii duri din 10 oct 2011 11:44 de Guest
Posibil.....dar atata timp cat si-au schimbat stilul de viata sa nu mai continue sa cante despre lucruri prin care au trecut/lucruri pe care le gandeau acum 10-20 de ani...sa cante despre ce gandesc si ce sunt in prezent.Ce atata falsitate?E plina ...
Re: Se poate sau nu se poate abtine? din 10 oct 2011 10:01 de Guest
Si tu de ce te amesteci unde nu-ti fierbe oala? Vrei si tu... o bucatica?:lol: Ai grija sa nu pici tu prost, daca te bagi...ca tipa aia probabil stie cum sa-l duca de nas pe bartu-su, daca n-a fost prinsa pana acum. Sau...exista posibilitatea ca nici ...
Se poate sau nu se poate abtine? din 10 oct 2011 01:26 de marianu
Orce persoana are o curiozitate innascuta in ea.Fiecare dintre noi insa, avem anumite puncte slabe ale curiozitatii,adica suntem mai curiosi pentru o chestie anume mai mult decat pentru orce altceva ce ne inconjoara,ce vedem zi de zi.
Cunosc o ...
Re: Forumul Sexfreak din 10 oct 2011 00:52 de tenshi
Pai eu nu cred ca e adevarat din mai multe motive.
1. Este scris prea corect gramatical pentru o persoana de 60 de ani.
2. Nu cred ca o persoana de varsta ei ar apela la forum-uri pentru ca persoanele batrane nu prea stiu ce e un forum. Pentru ...
Re: fete..... din 10 oct 2011 00:41 de tenshi
O.M.G.
Cat am putut sa rad cand am citit asta...cum sa te faci gay doar din cauza ca fetele is fitoase? Din ce am inteles de la uni prieteni, fetele sunt asa cum le inveti, pentru ca daca esti cu o fata si ii dai totul pe tava normal ca e fitoasa, ...
Re: Forumul Sexfreak din 10 oct 2011 00:37 de ExoticDream
De ce esti sigur ca nu poate fi adevarat? Mare este gradina...., stii tu!
:cat::cat::cat:
Re: Ficţiune din 9 oct 2011 16:43 de dorinda
Nu te astepta sa faca minuni, psihologul n-are cum sa-ti rezolve problemele, ci te ajuta sa le constientizezi si sa gasesti o solutie, dar munca iti apartine. Daca tu nu vrei sau nu te straduiesti sa-ti schimbi viata, normal ca nu da rezultat ...
Re: Romania si baietii duri din 9 oct 2011 16:26 de dorinda
Rapperii din afara chiar au trait in cartiere rau famate si "canta" in cunostinta de cauza. Dupa ce au facut avere din cantat, normal ca nu mai freaca menta prin cine stie ce locuri si stau in cluburi cu pitipoancele. Tu n-ai face la fel daca ...
Re: Romania si baietii duri din 9 oct 2011 13:46 de Zx805
ce-ai vrea sa faci?:))Traieste acolo in stilu` ala de viata daca-ti place..daca nu fa cumva si iesi din tara,fa-ti o viata in afara ^^
Re: Ficţiune din 9 oct 2011 08:48 de Why24
Ai inteles cat se poate de bine, multumesc pt. raspuns.
Daca pana acum mi-am ales numai tinte intangibile, cred ca de acum trebuie sa tintesc "ceva" mai jos.
Romania si baietii duri din 9 oct 2011 03:17 de Guest
Eu stiam ca BUG mafia canta muzica de cartier,in piesele lor fac pe durii,povestesc despre viata de periferie,din carteire rau famate etc.Si ei ce fac..? Isi petrec timpul in cluburi de fitze si labagii alaturi de 2 curve care reprezinta exact genul ...
Re: Ficţiune din 9 oct 2011 00:28 de Guest
ce fel de intrebare mai e asta? sa-nteleg ca traiesti degeaba? n-ai nici un scop in viata? daca ai ajuns la concluzia ca viata e absurda si fara sens incearca sa creezi tu unul.
Re: Sarcina sau nu ? din 8 oct 2011 13:36 de simosimina
Nu cred ca ai ramas insarcinata....mai e vorba si de "paranoia"... :)
dar pentru linistea ta sufleteasca, da un test de sarcina....ca sa dormi linistita:)
Re: intrebare despre anticonceptionale din 8 oct 2011 13:35 de simosimina
daca e pt prima data cand ia anticonceptionale, e bine sa-si pastreze 5 zile ..dupa care se poate face sex...
Am o prietena, care atunci cand a luat prima data anticonceptionale, a avut spotting primele 2 luni... asa ca depinde de fiecare ...
Forumul Sexfreak din 8 oct 2011 11:12 de Arayas
Daca n-o sa va angajati niste moderatori adevarati, forumul asta o sa ramana mereu cu cei 12 membri pe care ii are. O vreme au fost roboti. Au aparut "hormoneii" cu fanteziile lor porcoase. Mai avem si userul "guest" adica oricine de oriunde.
Si ...
Pagina 168 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |