Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Fetelor le place sa faca sex?

din 3 oct 2011 18:16 de fiat_lux_mihi

"Ok". Scuza-ma daca te contrazic, dar daca ai de unde alege tu ti-ai pierde mai mult de 2 saptamani cu una care sta planta pe spate? Rabdarea e o virtute si nu toti o au.

Re: vreau un sfat....

din 3 oct 2011 18:09 de fiat_lux_mihi

Rautate mica!

din 3 oct 2011 17:31 de dorinda

Din ce pestera ai iesit? Chiar atat de putina imaginatie ai incat nu poti avea o convorbire normala si decenta cu cineva de ceri atatea sfaturi inutile? Esti prea mare pentru asa ceva! Descurca-te singur, nu este greu deloc. Una este sa fii un ...

din 3 oct 2011 16:11 de Zx805

frate ai 20 de ani,inca nu stii cum sa tii o fata ocupata pret de cateva minute/ore?Daca aveai 12-13 ani te intelegeam,dar las-o-ncolo de treaba..intrebari de-astea la 20 de ani?Cum ce sa vorbesti cu ea?Face-to-face ce vorbiti?Incearca sa discuti ...

din 2 oct 2011 22:27 de Guest

Revin cu o intrebare! De cand ma stiu am avut o fobie fata de vorbitul la telefon si pe messenger,mai ales cu persoane pe care nu le cunosc destul de bine!(tot timpul cand vorbeam la telefon imi imaginam ca cel/cea de la capatul firului sunt ...

Re: Merita vreunul?

din 2 oct 2011 19:11 de Vanessa24

May 'ingustule la minte', IQ-ul tie iti lispeste din moment ce nustii sa vorbesti frumos si nu intelegi vorba buna sau apricierea unora, sarind la jingniri pentru simplu fapt ca nu toata lumea e de accord cu pararea ta:). 1. Nu m-am ...

Re: Baie cu prietenul

din 2 oct 2011 17:34 de simosimina

:) stai linistita! Nu-i problema:D

Re: Viata sexuala in cuplu/familie

din 2 oct 2011 04:52 de Arayas

Cand o sa cresti mare o sa afli ca se numeste pi*da si ca nu musca si nici nu are cioc. Si da ai dreptate, n-am vazut niciodata o pasarica. Multumit? Acum ia-ti Multivitul, bea-ti lapticul si fuguta la nani. Daca nu esti cuminte iti dau cu ...

Razboiul sexelor. Day two

din 2 oct 2011 04:39 de Arayas

Suntem niste jucatori de tenis. Toti. In loc de minge folosim pisica moarta. O aruncam in terenul femeilor, ele o arunca inapoi.Nici o tabara nu accepta ideea ca dragostea unica, pe viata, este un accident, nu o obligatie. Barbatii pacalitii injura ...

din 2 oct 2011 03:34 de Arayas

Rog limbricii care intra pe forum anonim (guest) sa-si faca un pic de user pe forum si dupa aia sa emita bashini presupus intelectuale. Iar daca userii intra anonimi, doar ca sa latre putin la gardulet, atunci chiar sunt persoane patetice. Cat ...

Fetelor le place sa faca sex?

din 1 oct 2011 11:36 de Arayas

Fetele prefera sexul. In general. Din pacate, exista o fractiune feminina numita "grupul femeilor frigide si neinteresate de sex". Ele nu s-au nascut asa, au ajuns asa din cauza primului sau primilor parteneri. Daca in primele acte sexuale, ca ...

Re: Viata sexuala in cuplu/familie

din 1 oct 2011 11:01 de Arayas

Hai sa ma exprim ca tine: mi-am luat-o in bot aseara in timp ce si ea si-o lua in bot. Se numeste 69. Cat despre "barbatie" stiu ca tu ii spui "cuc" dar nu ti-a spus nimeni ca nu zboara? Iar daca ai vazut vreuna cu aripi, cred ca nu era naturala, ...

din 1 oct 2011 10:14 de biaa0202

Frumos spus!

din 1 oct 2011 09:01 de Guest

Te contrazic... Asta era pe vremuri... Acum toti barbatii spun ca vor femei cu experienta si stramba din nas cand dau de una care nu se prea pricepe...

din 1 oct 2011 00:39 de Melisa

De ce sa nu le placa? Ideea e ca nu le place sa faca ceea ce intalnim la barbati :"Ce buna e x,hai sa io... ", la ei e un "da" continuu,atat atunci cand li se fac avansuri cat si cand li se pune pata pe o tipa, in schimb la noi,femeile(unele) e cu ...

Re: Ma mai iubeste ?

din 1 oct 2011 00:25 de Melisa

Daca nu renunti la timp...e cam tarziu,trebuia sa renunt de mult

din 30 sep 2011 21:54 de SebySeBitza

Adica tu faci toata generatia 15-18 de fete curve? Pai cate din fetele cu varstele cuprinse mai sus mai sunt virgine?

din 30 sep 2011 21:51 de SebySeBitza

Pai afla la ce ora i se termina programul si atunci cand pleaca te duci la ea si ii dai o floare si o inviti la un suc, cafea,film etc.

Re: Insarcinataaa? :-ss

din 30 sep 2011 21:25 de sorinuxa

Mda este ceva normal.. peste vreo cativa ani o sa vedem fetite de 15-16 ani cu caruciorul :|..macar daca o faceti de la varsta asta folositi protectie mah mama dupa 18 incercati si fara:|

din 30 sep 2011 21:21 de sorinuxa

Este o senzatie super placuta pentru amun2...o intrebare cam stupida dupa parerea mea..De ce sa nu iti placa sa faci sex:-?Si de ce toata lumea crede ca baietii sunt mai disperati dupa sex si este ceva normal sa afli ca un baiat s-a culcat cu 50 ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 170 din 3731
«   1 ... 167   168   169   170   171   172   173 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare