Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Spuneti-mi ce sa fac? Incotro s-o iau?

din 7 oct 2011 19:13 de Matrix19

:D:D:lol::lol::lol:

din 7 oct 2011 18:29 de Bockscar

Wah,daca toti comenteaza,incep si eu : NASPA DE TINE,SINGURA SANSA NUMAI DACA ITI GASESTI UN FRAIER SA TE IA :D

Re: Sarcina sau nu ?

din 7 oct 2011 15:41 de Randunik

Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina si daca tot iti intarzie sa mergi la ginecolog.

din 6 oct 2011 22:15 de Matrix19

Laura94 - Ultima logare: 19 Feb 2011 deci mai mult ca sigur aproape ca am scris degeaba, dar nu se stie sigur daca e chiar asa. Oricum, cred ca mai exista cazuri asemanatoare.

Sex neprotejat, intarziere menstruatie...

din 6 oct 2011 20:39 de Melisa

Am avut contact sexual neprotejat(o sa imi ziceti ca nu gandesc,va dau dreptate) cu 4 zile inainte sa imi vina menstra,asta la inceputul lunii trecute,mi-a venit normal,iar luna asta vad ca nu imi mai vine si imi e rau,stari de voma,ameteli,mananc ...

din 6 oct 2011 07:46 de Matrix19

nu stiu cum stai cu scoala. daca ai avea rezultate cat de cat bune la scoala, ar fi foarte bine sa poti rezista inca un an doi sa termini liceul si chiar sa dai si bacul - ai avea poate mai multe sanse. Cand faci o alegere, alege cat mai bine ...

Re: Sarcina?

din 5 oct 2011 22:25 de Matrix19

eu daca as fi in locul tau as merge

Re: Sex cu prietenul iubitului

din 5 oct 2011 22:10 de Matrix19

daca primul barbat (7 ani) e "minunat", renunta macar la cel de-al II-lea (4ani) (nu de tot, macar la sex) aici cred ca ai vrut sa spui "il iubesc pe prietenul meu si NU doresc sa ma despart de el . Nu-i asa ? in concluzie, zic ca trebuie ...

Re: Sex cu prietenul iubitului

din 5 oct 2011 22:09 de Matrix19

daca primul barbat (7 ani) e "minunat", renunta macar la cel de-al II-lea (4ani) (nu de tot, macar la sex) aici cred ca ai vrut sa spui "il iubesc pe prietenul meu si NU doresc sa ma despart de el . Nu-i asa ? in concluzie, zic ca trebuie ...

Re: Sarcina?

din 5 oct 2011 21:49 de Mademoiselle

Am facut, iese perfect negativ. totusi, suntem in 5 si nu mi-a venit menstruatia.. Stiam ca nu e ea prea regulata dar nici chiar asa... Sunt destul de speriata ... Totusi lun atrecuta mi-a venit.. putin in prima zi dar apoi normal :blink: si nu ...

Re: Nu vreau sa-mi pierd familia!

din 5 oct 2011 21:46 de Matrix19

tu ai 60 de ani, ok ginerele cati ani are ? daca nu poti renunta nici la familie nici la el, tine-o tot asa si pastreaza "secretul". n-ai de ce sa te mai simti asa de vinovata daca povestea tine de 10 ani. 10 ani e destul de mult, se poate ...

Re: Nu vreau sa-mi pierd familia!

din 4 oct 2011 23:36 de marianu

Nu este inceputul de la tine si nici sfarsitul.Nu esti nici prima si nici ultima.Asemenea lucruri se intampla de multe ori fara sa ne asteptam si ar fi bine sa ai taria sa te opresti unde trebuie.O asemenea relatia nu poate duce la infinit si ca ...

Re: Viata sexuala in cuplu/familie

din 4 oct 2011 23:12 de marianu

Fiecare persoana are capriciile ei si este greu ca cel de langa ea/el sa i le descopere si sa i le complaca in totalitate.Daca unica problema in viata ar fi cum sa-i facem pe plac iubitului sau iubitei,nici atunci viata nu ar fi prea ...

Re: vreau un sfat....

din 4 oct 2011 19:47 de SebySeBitza

Cauta subiecte si vezi si tu de care e mai interesata sunt miliarde de subiecte in lumea asta si tu ne ceri noua sfaturi? Daca ea nu e asa vorbareata fa tu ceva in legatura cu asta deschide tu un subiect de care pare interesata si vorbeste ca si cum ...

Re: Baie cu prietenul

din 4 oct 2011 19:43 de SebySeBitza

Prea tare:lol::lol:

din 4 oct 2011 07:58 de Zx805

daca tu la 20 de ani nu esti in stare sa legi o conversatie,ce vrei mai mult?Asta mi se intampla cand aveam 11-12 ani si ma fastaceam cand vorbeam cu o fata draguta..dar fii serios omule,ai 20 de ani,maturizeaza-te si tu :/

din 4 oct 2011 00:33 de Guest

imi fac grij si din cauza ca fata nu e ca voi,ca majoritatea fetel si in plus nici ea nu e extrem de vorbareata

Re: #Femeile au o problema..

din 3 oct 2011 21:23 de Matrix19

Nu cred ca e asa de importanta problema cu usa. Daca lui nu-i place, poate sa-i spuna si se rezolva.

Re: Baie cu prietenul

din 3 oct 2011 20:04 de fiat_lux_mihi

Felicitari!! Daca e baiat sa-l cheme Gigi ca pe "unchi-meo" d-al 7-lea din partea strabunicii, Dumnezeu sa-l odihneasca, baiat bun dar i-a cam placut sa soarba din pahar(e). Cum sa ramai bre insarcinata, astea sunt cazuri 1 la un milion ...

Re: Merita vreunul?

din 3 oct 2011 18:30 de fiat_lux_mihi

Sincer, pe mine m-ar interesa o eventuala continuare. E prea epica discutia. P.S. Vezi ca in romana patetic inseamna pasional.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 169 din 3731
«   1 ... 166   167   168   169   170   171   172 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare