Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Viata sexuala in cuplu/familie din 30 sep 2011 15:00 de rar2112
asta e unul din motivele petru care avem nevoie de voi..;))
Re: Ma mai iubeste ? din 30 sep 2011 13:45 de Matrix19
E foarte corect raspunsul de mai sus (Dorinda): daca ai nenorocul sa iubesti o persoana nepotrivita (din nefericire si de obicei asa se intampla) si nu renunti la timp, ai numai de pierdut.
Re: Pe cine, pe cine??? din 30 sep 2011 13:21 de dorinda
Aparent va intelegeti bine si asta doar de ceva vreme. Dar pana acum cateva saptamani care era situatia?
Re: Ma mai iubeste ? din 30 sep 2011 13:15 de dorinda
Vezi ca la magazin se gasesc spray-uri pentru gandaci. Ia-tu un Raid si parfumeaza-l din belsug pe "prietenul" tau.
Nu-l mai baga in seama, el vrea doar sa fie sigur ca vei fi disponibila oricand are el chef, indiferent despre ce este vorba. ...
Re: vreau un sfat.... din 30 sep 2011 13:06 de dorinda
Intreab-o cand este libera si invit-o undeva, numai nu acolo unde lucreaza.
Fara flori sau alte chestii, ai tot timpul sa faci asta daca iese ceva din "agatatul" asta.
Re: Ma mai iubeste ? din 30 sep 2011 07:14 de Matrix19
Daca e asa, nu mai plange si lasa-l de tot.
Re: vreau un sfat.... din 30 sep 2011 01:58 de Melisa
Eu te sfatuiesc sa nu o mai sufoci la job si sa o inviti la o cafea/suc,acolo poti fi tu insuti,ii duci o floare,ceva de plus sau ce vrei tu,ce crezi ca i-ar place, asa nu o mai vede nimeni,sunteti doar voi 2..Asta cred eu,asta e parerea mea.Tu ...
Re: Ma mai iubeste ? din 30 sep 2011 01:53 de Melisa
Te contrazic putin,de ce si-ar pierde cineva serile,noptile,week-urile pe care le putea petrece in cluburi cu mine pe messenger? ca noi asa tineam mai mult legatura pe langa telefon si ma rog nu asta e important. Daca ar fi avut o alta acolo,de ce ...
Cum sa ma comport la a doua intalnire? din 29 sep 2011 21:30 de Guest
De cateva zile am cunoscut o fata foarte draguta.Ea lucreaza intr-un loc public(un loc in aer liber in centrul orasului unde este foarte aglomerat in marea parte a zilei,deci si ea este destul de ocupata).Am vizitat-o intr-o zi,am stat vreo 30 de ...
Re: Pe cine, pe cine??? din 29 sep 2011 19:33 de Arayas
Cu cea cu care comunici mai usor. Figurantele mai pot astepta.
Pe cine, pe cine??? din 29 sep 2011 19:24 de SebySeBitza
Bun, de cateva saptamani ma inteleg bine cu 2 fete una dintre ele este suuuuuper frumoasa:love::love: si mi-as dori foarte mult sa fiu cu ea, dar mai este o fata cu care ma inteleg foarte bine, imi este usor sa vorbesc cu ea si este si ea frumoasa. ...
Re: Viata sexuala in cuplu/familie din 29 sep 2011 19:11 de Arayas
Stiam cum gandesc femeile inca de cand eram la gradinita. Mereu obtineam jucaria cea mai frumoasa si fetele se bateau sa-mi incalzeasca lapticul.
In rest da, asa e, total de acord cu tine: barbatii oricum n-au nici cea mai vaga idee. Barbatii ...
Re: Sarcina? din 29 sep 2011 13:50 de Guest
Probabil ca s-a dereglat din cauza emotiei. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Ca sa nu mai stai cu frica in fiecare luna, n-ar fi mai bine sa te duci la un medic sa-ti prescrie anticonceptionale?
Re: Insarcinataaa? :-ss din 29 sep 2011 13:45 de Guest
Felicitari, vei fi tatic :flowers: Cat de inconstient poti fi frate? Tu nu stii ca sunt sanse mari sa ramana gravida, chiar daca nu-ti dai drumul? Va trebuie sex de la 15 ani, sa umpleti orfelinatele cu copii nedoriti... Sfatul meu este sa ...
Re: Viata sexuala in cuplu/familie din 29 sep 2011 10:25 de dorinda
In cazul in care n-ai observat, nu suntem frigide, altfel n-am avea conturi pe un forum despre sex.
Daca esti insurat, asta nu inseamna ca stii cum gandeste o femeie. Barbatii oricum n-au nici cea mai vaga idee....
Viata sexuala in cuplu/familie din 28 sep 2011 23:42 de Arayas
:lol::lol::lol::lol::lol:
Da, chiar asa? Cand te-ai insurat nu ti-a spus nimeni ca nu o sa mai faci sex? Cata indolenta....
Pe bune acum. Hai sa facem abstractie de posturile femeilor frigide.
Si femeia are nevoie de sex. Femeia ...
Merita vreunul? din 28 sep 2011 23:28 de Arayas
Boala lunga, moarte sigura. Deci prietenul vechi e history. Sunt sigur ca nu stiti de ce va certati. Aia cu nimicurile e vrajeala, in realitatea cearta din nimicuri acopera cearta care nu are loc pe chestii importante. Dupa 5 ani e logic sa ajungi sa ...
Sarcina sau nu?! din 28 sep 2011 23:25 de EuAnonim
Deci eu am fost cu o fata timp de 1 luna si jumate,cam asa...in timpul asta m`am culcat cu ea,odata cu prezervativ si o data fara...a2a oara cand m`am culcat fara nu mi`am dat drumu in ea dar nici scurgeri n`am vazut....faza e ca ei ii trebuie sa-i ...
Re: Viata sexuala in cuplu/familie din 28 sep 2011 21:16 de dorinda
Subiectul asta imi suna FOARTE cunoscut.
Normal ca tu ai chef de calarit mereu, tu nu te ocupi de copil atat de mult ca ea, nu speli, nu gatesti, nu faci curatenie (barbatii nu prea fac asa ceva, am generalizat). Este normal ca atunci cand este ...
Re: Merita vreunul? din 28 sep 2011 21:10 de dorinda
Nu stiu care cat merita, dar ca sa te hotarasti mai usor ar trebui sa faci o pauza cu amandoi. Cateva saptamani sa nu mai discutati deloc. Asa ai timp sa decizi ce vrei de la partener si de la viata ta.
Totusi, in ceea ce-l priveste pe fostul ...
Pagina 171 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |