Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Merita vreunul? din 28 sep 2011 21:02 de Vanessa24
da, intzeleg ce incerci tu sa-mi zici. Dar nu am zis ca tin la el ca la un prieten cel putin nu acuma, daca nu era el cred ca plangeam zi si noapte pentru ca m-am despartit de prietenul meu:D. dar am impresia ca felu lui de a fi, faptul ca ma face ...
Re: Merita vreunul? din 28 sep 2011 20:38 de ThT
Deobicei fetele care au un amic de mult timp iar acesta le marturiseste ca incep sa tina la persoana lor,nu se mai gandesc daca chiar il vor putea privi vreodata mai mult decat un prieten.Una e iubitul si alta e amicul,o data ajuns in sfera ...
Re: Merita vreunul? din 28 sep 2011 20:33 de Bockscar
Interesant topic deschis,pai barbat fiind ce sa iti zic,chestii de genul sa iti asculti inima,etc? Parerea mea e ca ar trebui sa fi cu tipul pe care il stii in urma cu vreo 5 ani,ala care ti-a ramas doar un simplu amic si care te vrea ...
Re: Vreau o prietena din 28 sep 2011 20:28 de Bockscar
Problema noastra a unora dintre barbati e ca stam ca blegii si nu prea facem nimic.Dar de fapt decat sa te pui cu una intr-un club si in cateva secunde apare un barosan cu grupul lui si te ia la bataie,ce faci atunci? Stiu multe cazuri de ...
Merita vreunul? din 28 sep 2011 20:06 de Vanessa24
Buna. :)
M-am gandit mult pana sa deschid acest subiect si sa vorbesc despre el.
Am fost cu un baiat aproape 4 ani d zile. L-am iubit enorm de mult, dar cam in ultimul timp totul a luat o intorsatura de 180grade.:( Nu s-a pus niciodata vorba de ...
Re: Sarcina? din 28 sep 2011 18:46 de Randunik
Daca contactul sexual a fost protejat eu zic sa nu iti faci griji.
Fa-ti un test de sarcina.
Re: microginol din 28 sep 2011 11:00 de Guest
daca vrei protectie de la prima pastila, le iei din prima zi de menstruatie, altfel ai nevoie sa te protejezi 7 zile
dar nu ai fost la vreun ginecolog sau macar cabinet de planning familial sa-ti explice toate lucrurile astea? sau macar sa ...
Re: Fetele timide si viziunea baietilor despre ele din 28 sep 2011 03:15 de Guest
Nu, e tratament egal. :lol:
Daca a fi nu fi timid, sau a nu fi nu stiu cum, este o conditie pentru a intra intr-o relatie, s-o aplicam la ambele sexe, nu doar la barbati.
Sarcina? din 27 sep 2011 23:17 de Mademoiselle
E (din nou) unul din cazurile cu lichidul alb de la baza penisului dupa sex , pe prezervativ.. ca ar fi de la mine.. ok.Menstruatia trebuia sa-mi vina la sfarsitul luni trecute, a intarziat destul de mult..in loc s avina pe 27 a venit pe 1.. dar a ...
Re: Par Mare din 27 sep 2011 20:47 de dorinda
Pai ramai in continuare incapatanat cu freza ta. N-are cum sa te oblige sa te tunzi. Chiar daca in regulamentul scolii ar scrie ca n-ai voie cu parul lung, tu inca nu te incadrezi in categoria asta. Inca esti la stadiul de "par scurt". Daca ...
Re: Fetele timide si viziunea baietilor despre ele din 27 sep 2011 19:41 de SebySeBitza
Propunerea ta este ''politically idiot''
Re: Vreau o prietena din 27 sep 2011 19:38 de Guest
Exceptia nu-mi spune mare lucru, tendinta e clara. Un barbat depune mai mult efort pentru o relatie.
N-am intalnit pana acum aproape nici o fata timida care n-are prieten din cauza asta. Chiar si daca ai o personalitate complet respingatoare si ...
Re: Baie cu prietenul din 27 sep 2011 19:12 de Randunik
Nu ai cum sa ramai insarcinata!
Re: Vreau o prietena din 27 sep 2011 17:38 de dorinda
Sper ca nu esti aceeasi persoana care a deschis topicul cu fetele timide. Nu stiu ce fel de persoane cunosti si care-ti este anturajul, dar sa afirmi ca o fata n-ar accepta niciodata un baiat timid, este o prostie imensa din partea ta. Sunt tot ...
Re: Baie cu prietenul din 27 sep 2011 17:33 de dorinda
E chiar atat de dificil sa fii rationala? Paranoia n-are legatura cu dezinformarea sau.....
Fetele timide si viziunea baietilor despre ele din 27 sep 2011 17:04 de Guest
Deci,
Mi se pare normal ca din moment ce majoritatea fetelor nu vor sa accepte un prieten "timid" sau "fara initiativa", (chiar si cand acestea sunt de felul lor "timide"), ca nici noi baietii sa nu mai acceptam prietene timide sau fara ...
Re: Vreau o prietena din 27 sep 2011 16:53 de Guest
Omule, cat castigi? Daca ai ceva bani, mai bine folosesti serviciile unei prostituate in continuare decat sa te chinui cu femeile "normale" din Romania. Numai pretentii pe capul lor, ar accepta un prieten infractor, dar NICIODATA n-ar accepta un ...
Re: Credeti ca ma place? din 27 sep 2011 16:25 de tenshi
Nu cred ca te place. Nu prea conteaza daca are id-ul tau in lista, pentru ca eu de exemplu am unele persoane in lista de messenger pe care nici nu le cunosc. Mai e si faptul ca nu e ceva neobisnuit daca a incercat sa te ia in brate, privind faptul ...
Re: opinii din 27 sep 2011 16:17 de tenshi
Pai ai putea in primul rand sa ii explici ca ai o prietena, si ca va intelegeti foarte bine, sa-i zici ca va iubiti unul pe altul, chestii destea.
Apoi o aduci, i-o prezinti mamei/tatalui(depinde cu care te intelegi mai bine), iar apoi poti intreba ...
Re: AVERTISMENT! din 27 sep 2011 12:18 de ionutzxxx
buna.Am 17 ani
Pagina 172 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |