Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cariera sau dragoste

din 16 sep 2010 15:35 de femme

Sincer, eu as pleca sa-mi urmez visul! Daca te desparti de el, poti ca peste 10 ani sa regreti ca nu ai facut ceea ce iti doresti. Trebuie sa faci ceea ce-ti place, mai ales la varsta asta! Eu, de exemplu, regret ca mi-am ascultat parintii in ...

Re: Re: Autobronzant

din 15 sep 2010 18:47 de maria1973

BRONZARE ORGANICA DHA, oferta luna Septembrie- 45 ron sedinta, puteti sa imi scrieti pe adresa de email: [b]FARA ADRESE DE EMAIL[/b], pupicei Maria:rolleyes::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebune

din 15 sep 2010 15:42 de femme

Aici ai dreptate!:lol::D O femeie trebuie sa stie sa le imbine pe toate, sa fie si o sotie loiala, si o amanta buna,si o gospodina perfectionista si o mama blanda...si cate si mai cate!!O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc l

din 15 sep 2010 15:37 de SORIN28

Daca femeia nu e "rea" in pat...este exact degeaba. Mai bine fac ceva manual, macar mana se misca.:ok: Daca nu se misca pot sa-mi cumpar o gonflabila ca nu ar fi nici o diferenta.:D

Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

din 15 sep 2010 03:19 de Bozgoru

se va vedea.. dar nu conteaza.. ce daca vede maicata... e viata ta.. si 14 ani e destul d emult.. esti matura esti dezvoltata.. si voi restu de ce o certati ca baiatu vrea doar sa se culce cu ea.. trebuie nu sa-l blamati.. ci sa-l respectati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 sep 2010 22:22 de femme

Ce fata normala vrea sa fie smechera?!:blink: Nu avem noi destui smecheri printre reprezentantii sexului tare! Cum e vorba mea: Prea multa smecherie pentr-o mica Romanie!! (TM; nu copiati)B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 sep 2010 22:20 de sweety16

http://www.youtube.com/watch?v=gixI2thU-8A

Re: problema asemanatoare

din 14 sep 2010 22:12 de femme

Eu cred ca tu nu esti cu toate tiglele pe casa, nu ai mansarda prea mobilata! Ea poate sa placa pe oricine, nu trebuie sa-ti dea explicatii tie!!:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 14 sep 2010 22:11 de sweety16

"Gadjicile" ar trebui sa fie mereu mai "descuiate" si sa nu mai faca pe moronositele cand aud cuvantul "p***".Nu doar atunci cand se imbata ca proastele si se fac de ras( stiu ca voua va place asta).Daca stiu ca nu rezista la bautura n-ar trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 14 sep 2010 21:42 de Frag

Praf.u e... . Trebuie sa iei cu cap daca iei si extrem de rar . NO COCA http://www.youtube.com/watch?v=xSl2n1djdXE . Am mai pus odata link.u :-` %%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI

din 14 sep 2010 20:51 de Frag

Ce probleme as putea avea cu el ? =))) Ma bate , imi sterge cont.u :)) . Bai sper , dar eu nu sunt orice copil rupt de la*a care intra pe un forum de gen.u . Eu chiar am crezut ca am vorbii aici , si chiar am cu cine , dar sunt si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI S

din 14 sep 2010 20:45 de ursaru

Asa e McLove.:flowers: Nu mai folositi si voi cuvinte gen "analfabet" si scrieti cum trebuie si nu o sa aveti probleme cu el.:ok:

Re: Re: Re: Cadou

din 14 sep 2010 16:54 de Pasaroi_Cuminte

Poate a intalnit un motan cu coada alba. :-`:-`

Re: Re: Cadou

din 14 sep 2010 16:31 de femme

Ce frumos!! Pisicuta mea a disparut de acasa de aproape 3 zile si e si bolnava, trebuie operata. Cred ca a si murit ca nu mai vine acasa.:((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc i

din 14 sep 2010 16:12 de femme

Si ce ai vrea tu? Eu nu vad nimic rau in a fi "rea" in pat!!! Trebuie sa stii sa le imbini pe toate in viata!! Moderatia e cheia...asta zic mereu!!:ok:

Re: Lucruri pe care nu le stiati despre vise

din 14 sep 2010 03:18 de Bozgoru

intr-adevar ceva interesant.. bun post

Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 13 sep 2010 23:19 de Firefox

bai.. ia gata.. fetele vor mai multe.. pe langa cele evident (nu intreba).. vor sa fie invidiate de celelalte fete.. in oarecare masura.. vor sa fie vazute cu "trofeul" la brat.. in mod inconstient.. de aici si cadourile.. daca oferi unul.. e mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita V

din 13 sep 2010 17:53 de Laurentiu

McLove are dreptate! Probabil ca a intepat-o putzin dar... pentru o asemenea intrebare merita si putin sarcasm....acum daca aud la prieteni "Am auzit ca daca iti faci masca din excrement scapi de cosir si devi mai potent"! nu trebuie sa pui botu ...

Re: Re: E posibil să rămână însărcinată

din 13 sep 2010 15:26 de stifflerr

Păi şi dacă Doamne fereşte e pozitiv ce mai fac? E prea târziu... Eu am 18 ani şi ceva, ea 17. Nu-mi permit greşeli. Cu toate că am mai vorbit cu prieteni, ei fac şi fără prezervativ şi n-au avut nimic. Iar ieri nici măcar n-am mai mers ...

Re: Lucruri pe care nu le stiati despre vise

din 13 sep 2010 13:54 de sgc

este un domeniu interesant, dar intr-o oarece masura si inspaimantator, cel putin pt. mine. in ultimii ani am avut cateva vise premonitorii, motiv pt. care daca am vreun cosmar, dimineata ce urmeaza pe langa starea de disconfort data de vis este ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 186 din 1098
«   1 ... 183   184   185   186   187   188   189 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare