Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Despre iarba

din 11 sep 2010 21:25 de Frag

Ahahahah Adevarat ... unde mai e panica si paranoia cand te vezi cu "omu`" :))) Sa fumezi e o placere nu e un viciu . Ca orice alt lucru trebuie facut bine . Nu fumezi un cui 2-3-4-5 si dupaia stai MORT , adica sa nu mai misti si sa dormi ...

Re: Minighid de cerere in logodna

din 11 sep 2010 18:17 de iAndreo

Eu am doar 18 ani ,nu sunt in masura sa dau sfaturi... Dar eu cred ca depinde fata, ii plac lucrurile iesite din comun ? sau simple ?

Re: Imi place un baiat, dar am refuzat o intalnire

din 11 sep 2010 18:14 de iAndreo

Il vrei inapoi ,dar sa nu fugi tu dupa el .Vrei sa fug eu ? poate sa ti-l aduc si pe tava .Vorbeste cu el,fa rost de numarul lui de telefon ,suna-l... spune-i ca vrei sa iesiti la un suc,nu e nimic rusinos sau gresit in asta. O sa se bucure ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 11 sep 2010 09:14 de baby

Prea multa agitatie. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa pot pleca la munte. Imi doresc enorm. Dupa atata bataie de cap trebuie si relaxare. :ermm: O parte din vis s-a indeplinit. A mai ramas putin. :love: Are dreptate tata cand spune ca prin ...

siu eu trebuie sal faci gelos cu un baiat si dupa

din 11 sep 2010 08:04 de cristina

[b]siu eu trebuie sal faci gelos cu un alt baiat si dupa aia sa intorce la tine ee buna voie ca asa am facut si eu cu fostu meu prieten si a mers si sa intorsa la mne si fa si tu asa si o sa vezi ce o sa se intample ca o sa se intoarca la ...

Re: Re: Re: Hardstyle !

din 11 sep 2010 03:48 de Machiavelli

Sa presupunem ca ei ar fii de acord sa vina,bani cum necum ne golim sa facem rost dar unde-i pui? Iti trebuie spatiu "de desfasurare" nu gluma..Si in plus nu prezinta un prea mare interes in Romania.Aici predomina manelistii si house-ul

Re: Re: Intarziere menstruatie

din 10 sep 2010 21:46 de yoan2a

..↲Tot eu sunt..dupa atatea zile de chin si rugaciuni cum nu m-am rugat tot anu,doamne doamne mi-a ascultat disperarea şi mi-a venit in seara asta...imi vine sa urlu d fericire...de acum inkolo prezervativul o sa fie cv sfant..nu o sa-mi mai ...

Re: Despre orgasmul intravaginal .

din 10 sep 2010 17:34 de Psyche

daca vrei sa faci pe modestul,ai postat unde trebuie. acum,si eu am intampinat aceiasi problema un timp. cred ca si chestia asta cu orgasmul e tare relativa la femei. si depinde si cat de mult conteaza pentru voi sincronizarea. adica,spre ...

Despre orgasmul intravaginal .

din 10 sep 2010 16:51 de Frag

Prietena mea are orgasm intravaginal , dar doar cand este ea deasupra , pe mine nu ma satisface si as prefera o pozitie mai "rapida" ( gen misionarul sau dogy style ) dar ea nu are orgasm si partida devine plictisitoare .... Acum intrebarea ... ...

Re: O poveste de dragoste....

din 10 sep 2010 15:35 de iAndreo

Incredibil... ai trecut de la " IL IUBESC NEBUBESTE" ,la colegul lui de clasa. Cum poti avea asa inima de piatra? Cum sa te combini cu acel coleg de clasa ? ...iti dai seama,cata durere este in sufletul lui, sa-l vada pe baiatu ala in fiecare ...

Re: Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarci

din 10 sep 2010 13:34 de metaforic

ce-ti mai trebuie ginecolog cand ai internet si destule fete gata sa-ti povesteasca tot ce-au auzit ele despre "insarcinari si desarcinari". modul... Adica miracolul vietii e ceva rau? (urate emoticoanele de pe forumul asta, acum voiam sa pun ...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 10 sep 2010 12:03 de ella82

o persoana o cunosti atat cat iti permite ea...se poate preface...te poate minti...fara ca tu sa iti dai seama(pe moment)...dar iubirea....nu cred ca poate fi demonstrata...trebuie sa fii atent...sa nu vrei sa fii cel de dinainte...trebuie sa fii cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inte

din 10 sep 2010 11:04 de mihai

Nu trebuie 10 kg de sperma sa ramana gravida ! Chiar daca ai impresia ca nu ai terminat in ea cateva picaturi tot i-ai facut "cadou".

Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 10 sep 2010 04:34 de Cristif92

La acesta intrebare vad decat doua solutii : fie iti iei un ionizator , pt a-ti stimula creierul , si al oxigena in acelasi timp , sa te mai gandesti si la altceva ; Fie donezi din hormoni , pt cazul in care ai prea multi (?)

Re: Re: Farmece si vraji

din 10 sep 2010 04:13 de Bozgoru

mda gajicatu un jeg.. mama ta saraca ghinionista( habar n-ai cati oameni se imbolnavesc grav zi de zi)... si restu coincidente si la fel intamplari care n-i se intampla tuturor.. chestii paranormale astea..? doar pt oamenii cu 2 neuroni.. dar nu ...

Re: Re: Stie cnva..kumva..kum sa..

din 10 sep 2010 00:41 de McLove

Are 14 ani... Mai bine vorbeste cu profesorul, il intreaba, se documenteaza la ceilalti colegi, si le rezolva.

Re: Re: Probleme cu viata sexuala

din 10 sep 2010 00:19 de Mannuu

tocmai de aici stiu ca ma iubeste mult,ca ma accepta asa cum sunt desi el ar putea si ar dori mai mult.

Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea m

din 9 sep 2010 23:43 de femme

Nu te-am mai "vazut" de mult pe forum!!:flowers::flowers: On topic: Asta asa e, dar nu poate sa o refuze in fiecare zi, ca nu e fiecare zi o zi nasoala! Barbatii...cine sa-i inteleaga!?:ermm:

Re: Probleme cu viata sexuala

din 9 sep 2010 23:27 de femme

Ai libidoul mai scazut decat el! Asta e! Nu intotdeauna sunteti pe aceeasi lungime de unda in pat si asta e normal, atata timp cat nu se prelungeste perioada! Poate ca exista si rutina, deja stii ce va face dupa ce te saruta pe gat, etc. Ar ...

Re: Farmece si vraji

din 9 sep 2010 23:24 de mariana

[b]Buna! si mie mi s-a intamplat multe dar trebuie sa mergi la o manastire ( eu merg la RADU VODA), acolo am duhovnicul nostru care se roaga ptr. noi.Ma rog si eu si cu ajutorul lui dumnezeu sper sa trec cu bine peste toate acestea. Dute si tu si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 188 din 1098
«   1 ... 185   186   187   188   189   190   191 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare