Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Lucruri pe care nu le stiati despre vise

din 13 sep 2010 13:31 de absolutep0wer

1. Visele te pot ajuta sa înveti. Daca înveti pentru un examen sau ti se da o sarcina noua la slujba, ar fi bine sa ai grija sa dormi, sa te culci devreme. Când creierul se odihneste te ajuta sa înveti si sa rezolvi problemele, spun cercetatorii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 sep 2010 21:45 de Machiavelli

Hai ca Brandan a dat randament bun.Daca ar fii jucat pe stanga de la inceput ar fi fost super...In rest ceilalti de la Urziceni trebuiau lasati acasa; Ilie trebuie sa-si bage mintile in cap pentr ca daca va juca cu acelasi prim 11 ne-o vom lua ...

din 12 sep 2010 21:07 de pierceeee

pai da stiu, dar knd trebuie sa il dezinfectez si eu aks..kum fac??? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparen

din 12 sep 2010 20:33 de victoria_ok

Nu cred ca ai vreo problema. Acel lichid oricum trebuie putin sa miroase, ca na... e mirosul corpului. Acel lichid are o culoare cit de cit alba, nu e chiar ca apa. Despre clitoris nu stiu ce sa-ti zic, poate la-i traumat....nu ...

din 12 sep 2010 15:08 de ursaru

Hmmm...hai sa vedem... 1.Jucatorii adusi de la Unirea nu trebuiau sa joace ,nici macar rezerve. 2.De Bilasco nu prea aveam nevoie,mai bine jucam in atat cu Bogdan si Surdu pentru ca dau randament bun cei 2. 3.Nu avem nici o sansa pe Anfield daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre

din 12 sep 2010 13:20 de SORIN28

Vezi ca "partea turtita" se numeste floare. Nu incerca sa pari interesant ca dai in penibil. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iar

din 12 sep 2010 13:03 de Burebista

stati ca pt voi trebuie sa specific la ce m-am referit prin cuvantul "cui". Cuiul la care eu m-am referit exte chestia aceea de metal cu forma cilindrica,ascutita la un cap si turtita la celalalt care se bate de obicei in lemn :ok:

6 Pozitii sexuale care ii inebunesc pe barbati:)

din 12 sep 2010 11:56 de SorinExperT

[b]A ta Care E?[/b]:zorro::DB):-` Cu siguranta stii care este pozitia sexuala care iti place cel mai mult, care-ti asigura un orgasm de poveste... Caineste Clasica pozitie a cainelui este una dintre preferatele barbatilor, penetrarea pe la spate ...

Re: Re: Re: Cea mai indrazneata fantezie

din 12 sep 2010 11:24 de ubyalex

offfff.....ce vrei sunt om mai gresesc si eu cateodata...si cand am scris chiar nu imi statea gandul....ca:"vai trebuie sa pun cratima aici"

Re: Re: Re: Hardstyle !

din 12 sep 2010 02:42 de Machiavelli

Corect :ok: Pai pana e gata Lia Manoliu avem de asteptat si in ceea ce priveste interesul a ceva bun in materie de muzica trebuie sa-ti spun ca nu trebuie sa ne mire.75 % se stie ce asculta si asta in niciun caz nu va scadea ba dimpotriva.Asta ...

Re: Re: Re: NE INVADEAZA PITICII :))

din 12 sep 2010 01:17 de Alexutssa

Nu cred ca intr-o relatie este importanta inaltimea .. Daca partenerul de viata te iubeste , te accepta asa cum esti . Si eu am 1.65 si mi se pare ca sunt inalta .. Niciodata nu o sa fim perfect multumite de felul in care aratam . Chiar daca avem ...

Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat

din 11 sep 2010 22:57 de sweety16

Incercam sa spun si mai sus, daca are prietena nu inseamna ca trebuie sa-si caute neaparat pe altul.Daca el nu o place, asta e alta treaba.Lumea nu e roz, nu toti sunt buni, fiecare lupta pentru ce isi doreste si ceea ce crede ca poate obtine.

din 11 sep 2010 22:23 de sweety16

Plastilina am fumat...bine poate nu deaia care ai fumat tu, insa m-a rupt :)) dar n-am mai putut face rost :(

din 11 sep 2010 22:14 de sweety16

Atata timp cat stii cat sa fumezi! Crede-ma ca si iarba poate face mult rau...am prieteni prajiti bine care fara un gram pe zi minim nu se simt bine!

din 11 sep 2010 22:14 de McLove

Nu... e doar o chestie de viitor. (nu ma refer la faptul ca ar distruge viata) Cand doresti ceva, trebuie sa te abtii de la altele. Nu beau, nu fumez... doar injur. :, PS: si nu e nici din cauza religiei. :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iar

din 11 sep 2010 22:12 de Frag

Jur :)) McLove ti.am vazut avatarul si am crezut ca esti fumator :)) Dc nu ai voie , vreo boala de plamani ceva ... daca nu sunt indiscret ? Nu corup pe nimeni , dar e o chestie mai sanatoasa ca alcoolul si ca oricare alt drog ... :| E o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba

din 11 sep 2010 22:09 de sweety16

Am fumat si wild.ehh si cand mergi la munte trebuie sa ai la tine :)) Si dealerii mari nu sunt aia de 20 ani...cu siguranta avea si el pe cineva mai mare de la care lua si distribuia mai departe.

Re: Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

din 11 sep 2010 21:55 de victoria_ok

Vrea pentru ca peste tot se vorbeste despre sex, ala o bate la cap, o abureste, ea e curioasa, nu simte dorinta sau nevoie.[/quote Cunosc o fata (ea are acum 16 ani), si la 13 ani a facuto cu unul de 17 ani. Dupa ce a dezvirginat-o i-a dat ...

Re: Despre orgasmul intravaginal .

din 11 sep 2010 21:45 de femme

Eu zic sa nu-ti faci atatea griji! E bine ca aveti amandoi orgasm, chiar daca nu simultan! Pentru a avea orgasm simultan, trebuie sa fiti de ceva timp impreuna , sa va cunoasteti bine si sa incercati impreuna multe pozitii pentru a vedea care ...

Re: Re: Re: Despre iarba

din 11 sep 2010 21:29 de ursaru

Te provoaca nenorocita sa mananci de toate de la dulciuri pana la pizza si gratare :rolleyes:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 187 din 1098
«   1 ... 184   185   186   187   188   189   190 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare