Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 sep 2010 23:56 de sgc

:ninja: insista tu, ca s-ar putea sa-ti zic. idiot e tac-tu. si da, , vadit frustratii sunt exotic si sorin28. nu ma intereseaza daca ma accepti tu, intrucat nu ti-am cerut parerea , iar chestiai reciproca. ca sa nu mai spun ca extrem de frustat imi ...

Re: Re: Re: Re: E grav ? intrazierea menstruatiei

din 7 sep 2010 23:18 de andreiutzza

mulrumesc :* .. azi mia venit , mam linistit .. nu ne-am protejat ultima oara ..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu

din 7 sep 2010 18:21 de the_gogu

Sunt curios...ce voiai sa-ti zica? ca vrea sa se culce cu tine? logic ca nici una n-ar spune asta de la prima intalnire...asa ca din moment ce-i face placere sa vorbeasca cu tine, sa iasa cu tine la o plimbare poti sa mergi mai departe fara sa te ...

Re: Test de sarcina putin pozitiv

din 7 sep 2010 16:55 de deea88

vezi k a 2-a liniuta nu trebuie sa fie la fel de colorata ca prima, care e pictata de ei, din fabrica! (ceea ce eu nu am stiut atunci)

din 7 sep 2010 14:07 de Firefox

doar cu ea sau si cu prietenii sau si cu catelu' ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 sep 2010 13:39 de McLove

Mie nu mi-a zis nimic, si nu o sa-mi zica. Dar, daca Sorin, sau Exotic, sunt frustrati pentru tine... sa vedem ce au de zis. Asta se intampla, cand oamenii idioti se baga in seama. :rolleyes: Pai, tinand cont ca in fiecare post injura pe nu ...

despre chestia asta

din 7 sep 2010 09:48 de esti beat

si eu am cam aceeasi problema... ejaculez prematur...primul numar ii praf, al 2lea 10 min si celalalte sunt din ce in ce mai bune... numai ca pauza dintre ele te omoara atat pe tine dar mai ales si pe ea, isi pierde cheful si devine foarte frustrant. ...

Re: Re: Re: Sunt insarcinata?

din 7 sep 2010 09:45 de Zyspar

Imi cer scuze ca pun intrebarea aici dar nu am gasit unde si sunt putin cam disperata. Am un ciclu destul de regulat, dar lua asta ar fi trebuit sa imi vina in primele zile ale lunii, adica maxim 3 septembrie. Si totusi nu mi-a venit nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu

din 7 sep 2010 06:57 de valentine

Niciodata nu te lua dupa ceea ce zice o femeie ci dupa ceea ce face!:cat:

Re: Re: Vorbe..

din 7 sep 2010 06:47 de clau25

in pat la toti ne place sa vb putin murdar :ok:trebuie sa fi mai salbatik putin trezestespiritul din tine:D

din 7 sep 2010 02:51 de Firefox

o sa inveti ca nimic din ce zic ele nu trebuie luat "Mot à mot"...

Re: Re: Re: O poveste reala.

din 7 sep 2010 01:26 de virgula

O poveste reala >>>> A fost odata ca niciodata un baiat cuminte,silitor,de care faceau misto toti colegii. La un moment dat s-a saturat sa fie luat la misto ca e un ratat cu 10 pe linie si a dat-o dracu de scoala apucandu-se de prostii.Cand a ...

Re: Incep sa cred ca am probleme!

din 7 sep 2010 00:09 de Diana

Am patit si eu asa ceva :rolleyes: Astea sunt momentele in care iti dai seama ca viata e de rahat :lol: Si chiar e si chiar avem toate motivele sa avem depresii :lol: Dar gandeste-te ca starea asta nu te ajuta cu nimic.Mai bine incearca sa te ...

Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani

din 7 sep 2010 00:07 de galushca18

[b]Absolut toti baietii isi doresc asta de la bun inceput decat ca trebuie sa aibe stiinta necesara de a "acoperii" acest lucru[/b] Ce bine ai zis-o! :D

Re: Re: Re: E grav ? intrazierea menstruatiei ..

din 6 sep 2010 23:55 de Vanessababy

Secretia curge in fiecare zi..pana iti vine menstruatia...apoi, iar...e ceva normal, dar daca spui ca au devenit abundente si ciudate la miros..trebuie sa vina ! asha mi s'a intamplat mie:rolleyes: Te-ai protejat intr'un fel atunci cand ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu

din 6 sep 2010 21:48 de Noob

Am iesit cu ea in oras la o plimbare si ne-am imprietenit destul de bine...problema e ca am intrebat-o daca are prieten si mi-a zis ca nu si ca nici nu-i trebuie momentan...oare mai are rost sa incerc ? :(

Re: Ciclu neregulat... sau altceva ?

din 6 sep 2010 16:51 de Psyche

daca iti venea si la mijlocul lunii si doar ai aproximat tu(prin nu stiu ce metode) ca trebuia sa-ti vina pe la sfarsit,inseamna ca nu trebuie sa-ti pui in calcul problema sarcinii,ci a faptului ca ai ciclul menstrual neregulat. si ma gandesc ca ...

Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu

din 6 sep 2010 16:03 de victoria_ok

Daca ti-a cautat singura idul, inseamna ca e interesata de tine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste mea

din 6 sep 2010 15:15 de McLove

Bine, ai 16, am inteles... Nu conteaza varsta mea. Deci, imi spui, sau povestim despre varsta fiecaruia? Ce un copil? Tinand cont ca si tu esti un copil, care a dat nastere altui copil. Ce o sa faci cand pleci la facultate? Ce faci cand ...

Re: E grav ? intrazierea menstruatiei ..

din 6 sep 2010 14:44 de Psyche

sa intelegem ca crezi ca daca ai doar 17 ani e inca devreme ca sa mergi la medic?:blink: draguto,noi nu suntem medici ca sa putem afirma ceva clar in privinta a ceea ce ne spui. da,suntem si femei pe forum care se poate sa ne fi confruntat cu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 190 din 1098
«   1 ... 187   188   189   190   191   192   193 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare