Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarci

din 9 sep 2010 22:59 de simosimina

stresul este cauza intarzierii....cat despre pata, sincer eu cred ca este de la tine...sperma de obicei dupa ce ramane pe ceva se face ca apa...iar tu ai spus ca era ceva branzos...si nu poate fi decat de la tine. Stai linistita ca o sa iti vina

Re: Re: Probleme cu viata sexuala

din 9 sep 2010 22:52 de Mannuu

m-am masturbat rar...dorinta sexuala nu prea simt..asta si e problema mea.. am avut 4 parteneri,dar nu a fost nimic de durata. o partida de sex include de toate...el se pricepe foarte bine,stie sa faca multe lucruri si incearca orice cu mine ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 sep 2010 22:49 de simosimina

pai...la salon ar fi recomandat sa-l pui...

Re: Cu sau fara?

din 9 sep 2010 22:27 de ubyalex

fara e cea mai reusita...dar ca sa nu iei vreo boala ceva si dupa sa vii pe forum sa ne intrebi ce trebuie sa faci....mai bine foloseste prezervativul:ok:

Re: Probleme cu viata sexuala

din 9 sep 2010 22:15 de Psyche

atunci poate ca intr-adevar problema e la tine. eu,personal,ca sa-mi dau seama daca nu e o chestie naturala trebuie sa primesc niste lamuriri. esti relativ in anonimat deci nu cred ca te deranjeaza si probabil asta o sa-i ajute si pe ceilalti ...

Re: Re: Stie cnva..kumva..kum sa..

din 9 sep 2010 21:29 de ThT

Pana invata toate forumulele de la excel si cum sa-l foloseasca mai bine invata cum sa rezolve exercitiile.:lol:

Re: Stie cnva..kumva..kum sa..

din 9 sep 2010 19:55 de the_gogu

daca-mi amintesc bine....faceam ceva de genu in liceu la info pe microsoft excel...bineinteles, trebuie sa stii sa folosesti excelu...sunt destule tutoriale pe net...ai putea sa incerci sa te documentezi, si mai inveti sa folosesti si excelu pe ...

din 9 sep 2010 17:30 de pierceeeeeee

dak imi facu pierce, ca sa il dezinfectez trebuie sa il scot sau sa nu il scot?? si unde e mai bine sa mi.l fac?? la un salon?

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 9 sep 2010 16:00 de Crackline

1.fata (nu trebuie sa fie cine stie ce frumusete) 2.corpul (prea multi muschi la vedere ma fac sa vars si nu-mi plac grasii) 3.personalitatea 4.fundul 5. B==D ; )

Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult

din 8 sep 2010 23:06 de vladbodan

nu sti niciodata ce job nasol are sau ce trebuie sa faca sau prin ce trebuie sa treaca in fiecare zi ca sa poata sa o faca uneori zilnic ... parerea mea, am trecut si eu prin chestii de genul

din 8 sep 2010 23:01 de femme

Eu nu incurajez pe nimeni! Intr-o relatie trebuie sa stai acolo si sa faci lucrurile sa mearga nu sa "fugi" in bratele altcuiva! Iar daca lucrurile nu mai merg, frumos e sa spui sincer, sa lasi loc de "buna ziua" si sa-ti vezi de viata ta! Se ...

Re: Tinem unul la altul, dar sunt timid!

din 8 sep 2010 21:50 de adriano

Pai ce iiti trebuie atata timp ca sa ii spui un simplu "tin la tn"????? nu te inteleg deloc,daka itradevar iti place de ea dc nu ai curaj sa iti exprimi ceea ce simti pt ea. ea nu va face primul pas daka nu il faci tu te asigur....SUCCES

din 8 sep 2010 21:06 de compot

Bine te-am regasit!:D Campania asta, cum am mai spus-o, trebuie sa evitam a ne face de ras, despre o calificare nu poate fi vorba... decat teoretic. Eu le tin pumnii de fiecare data, vizionez meciurile nationalei de cate ori pot si asist de ...

Re: ajutati-ma urgent va rog

din 8 sep 2010 17:08 de Ana

Imi pare rau nu vreau sa te sperii dar poate fi vorba de o sarcina cel mai bine fa maine dimineata un test de sarcina, se poate sa nu fie nimic si doar sa iti intarzie din cauza stresului..ai grija multa bafta!%%-:flowers: sa ne tii la curent.

Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata?

din 8 sep 2010 13:23 de maria

Inearca pe ro-mamma o sa gasesti acolo rasunsu pe care il cauti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti a

din 8 sep 2010 13:07 de McLove

Cand cineva citeste o carte, de placere, nu "culege" informatii. Pentru asta trebuie ceva mai mult... Dar, cititind o carte, iti maresti vocabularul, vezi cum era viata prin scrisul unei alte persoane, iti creezi o lume impreuna cu acea carte... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virg

din 8 sep 2010 12:55 de Dany

Cu tot respectu SORIN28 da esty dus bro. SCOALA SI SISTEMU EDUCATIONAL E LA PAMANT IN ROMANIA!!!! EU ERAM SOOPER TIMID DIN CAUZA LA UNII COLEGI SI PROFI SI ACU CA MIAM REVENIT II BAG UNDEVA PE TOTI!!! LA DRQ CU TOTI DIN MINISTERE!!!!x-( ...

Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarcina?

din 8 sep 2010 10:27 de bbm

Buna Sunt noua pe forum, dar inainte am tot citit raspunsurile voastre la anumite probleme, astfel incat m-am incumetat si eu sa vin cu o problema acum 2 saptamani am facut sex cu prietenul meu (protejat-prezervativ) dupa actul sexual am ...

Re: Sex adoloscenti

din 8 sep 2010 09:26 de yony

da'mi voie sa te contrazic un pic...nu trebuie sa iti incepi viata sexuala doar pt ca toti prietenii tai au facut-o... asta o face fiecare cand simte...;) fara sa se simta constrans de cineva sau ceva.. te inteleg ca esti la varsta, si perioada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!

din 8 sep 2010 04:27 de ExoticDream

Evident ca nici unul dintre cei de pe aici nu are suficienti ani in buletin pentru a fi experimentat iubiri de peste un sfert de secol, insa chiar daca las o marja semnificativa neprevazutului, tot nu vad ce anume m-ar putea determina sa alunec ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 189 din 1098
«   1 ... 186   187   188   189   190   191   192 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare