Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 4 sep 2010 21:14 de DonEmilliano

Call me papusico... O:) Iti ofer nopti de neuitat. 0721979695 :-*

Re: Re: Sex cu o prostituata

din 4 sep 2010 16:29 de onlyforgod

hmm daca vrei sa o faci prima data cu o prostituata trebuie sa ai o recomandare ceva. daca te duci/cauti singur de capu' tau s-ar putea sa iei taca..e bine ca fata sa stie,, ca sa aibe rabdare cu tine. daca e o fata intelegatoare s-ar putea sa ai ...

Re: Ce sa fac?

din 4 sep 2010 10:42 de ella0790

daca baiatul te place no sa stea sa asculte de varul lui.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 sep 2010 09:36 de ursaru

Hmm...e o emisiune pe sport.ro cu Banciu si Mironica facuta intr`un bar si pe o sticla scrie:capitane ,mai stam un rand(?) destul de sugestiv pentru nationala noastra de betivi.

Re: Re: Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca am f

din 4 sep 2010 04:44 de Machiavelli

Ma indoiesc ca o fata oricat ar fii de la tara sa nu stie unde sa se duca dupace a fost violata.Repet,daca a fost [b]violata[/b] ... Daca i-a mai si placut asta e altceva...sau ca fata ce a deschis topic-ul sa aibe astfel de fantezii:ok:

din 4 sep 2010 04:18 de Machiavelli

Din pacate trebuie sa ii dau dreptate lui Victor Berbecali care spunea ca am ajuns rau daca Florescu poarta tricoul lui Hagi.Se vede clar nivelul nostru.Nu i-am batut pe nemancatii aia acasa...ne-o vom lua in freza de pe la toti chiar daca Franta a ...

din 4 sep 2010 02:12 de Bozgoru

da e greu cu "dusmanii " astia.. ce sa faci.. prefa-te ca acel dusman nu exista... si in caz ca se vor scoate vorbe.. o sa explici baiatului cum sta treaba.. incepand cu inceputul:D.. adica de la bataia lu fractu cu ala..si cu asta basta..

Re: Chiar o raritate?

din 4 sep 2010 00:38 de Dante04

Pai tot ce trebuie sa faci e sa-mi dai o modalitate de contact, eu fiind tot din Iasi. :D

Re: Chiar o raritate?

din 4 sep 2010 00:38 de Dante04

Pai tot ce trebuie sa faci e sa-mi dai o modalitate de contact, eu fiind tot din Iasi. :D

Re: Re: Ce sa fac?

din 3 sep 2010 23:13 de fachiru

buna asta :ok:

Re: Cum sa-l uit?

din 3 sep 2010 22:30 de Lyddy

De uitat e clar ca nu o sal uiti,o sa-ti amintesti de el,mai ales fiind si primul.Dar tu ai incercat sa nu te mai gandesti la el? Poate e si din cauza asta k te gandesti la amintirile voastre si la ce s-a intamplat.Nu trebuie sa ii dai ...

Re: Cum sa-l uit?

din 3 sep 2010 22:30 de Lyddy

De uitat e clar ca nu o sal uiti,o sa-ti amintesti de el,mai ales fiind si primul.Dar tu ai incercat sa nu te mai gandesti la el? Poate e si din cauza asta k te gandesti la amintirile voastre si la ce s-a intamplat.Nu trebuie sa ii dai ...

din 3 sep 2010 22:03 de sgc

trebuie sa marturisesc ca n-am citit subiectul ei. spre deosebire de mine tu i-ai acordat atentie. mi-a atras atentia insa, continutul postarii legat de intransigenta, iar in momentul in care-am vazut username diana mi-a revenit in minte o chestie ...

din 3 sep 2010 20:19 de femme

In primul rand, cred ca "dusman" e un cuvant mare!! In al doilea rand, nu ne spui varsta ta si nici a baiatului de care-ti place! Si, in al treilea rand, sper ca baiatul acela sa aiba mai multa minte si sa astepte sa te cunoasca mai intai si ...

Re: Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost

din 3 sep 2010 20:14 de femme

Chiar daca e facut la misto sau nu, cred ca fetele trebuie sa stie ce sa faca dupa asemenea tragedii!!

Ce sa fac?

din 3 sep 2010 18:16 de Norra

Eram indragostita de un baiat si chiar aveam de gand sa fiu cu el,nu s-a oferit sa iasa cu mine dar sunt sigura ca daca il invit eu la un suc sigur nu va refuza! Dar partea proasta am aflat de la niste prieteni si chiar mi-a spus si el ca este ...

Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost viol

din 3 sep 2010 17:39 de McLove

Oricum, topicul e facut la misto... Ce sa le faci, cand parintii isi lasa odraslele de 12 ani la calculator?

Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost violata

din 3 sep 2010 17:29 de femme

Tu trebuie sa mergi la politie si sa vezi un psiholog! Iar cei pe care ii consideri "prieteni" da-i naibii! Astia nu sunt oameni sanatosi daca rad de tine! Nu mai incerca sa te scuzi in fata lor, nu-i baga in seama! Ocupa-te de tine si de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!

din 3 sep 2010 16:15 de Pasaroi_Cuminte

Carrie , eu am "privit situatii la rece", am "luat decizii la rece" am trecut prin astfel de situatii si sunt consecvent cu principiile in care cred. Din acest motiv exista o concordanta deplina intre ceea ce declar si ceea ce fac. Dar nu au cum ...

Re: Re: Re: Rana pe col si anticonceptionalele

din 2 sep 2010 22:45 de anabella

deja mi-am facut programare marti la un alt doctor...o sa va spun ce am facut merci pentru mesaje oricum

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 192 din 1098
«   1 ... 189   190   191   192   193   194   195 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare