Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Umflarea penisului din 28 iul 2010 18:12 de Helllsing
'
am patito azi si am intrat pe site sa vad ce se face :)) nu mio mai dau in cap de acuma
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu creasta, fara creas din 28 iul 2010 16:33 de MaRiaN96
Am aflat ce inseamna, nus asa stai linistita :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu creasta, fara creasta? din 28 iul 2010 11:01 de Nekunoskuta
Vezi de ce fetele trebuie sa fie pe ultimul loc la varsta ta? Pune scoala si invatatura pe primul loc, invata ceva cuvinte noi si apoi vei avea ce discuta cu o fata ;)
Urinez greu din 27 iul 2010 23:02 de exotic
De ce cand ma duc sa urinez , nu pot sa fac imediat , parca este blocat ceva akol , si cand fac putin si dupa aia peste cateva minute trebuie sa ma duc iar, am si o usturime ??Oare ce am?:((
Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga? din 27 iul 2010 21:45 de Lexy
e penibil ... daca nu ai nimic de ascuns nu inteleg de ce l-ai priva de anumite chestii .... inteleg nici sa intreaca masura insa daca mergi pe principiu pudicilor (lucru care ma indoiesc) e o porcarie iar daca nu il lasi si nu il lasi ori ai ...
Re: Re: Re: pff...flirtul din 27 iul 2010 19:28 de dorinda
Ai dreptate, chiar merg relatiile la distanta. Prietenul meu e plecat de un an, ne-am vazut cam rar, desi nu este chiar atat de departe, dar uite ca inca rezistam.
Oricum, iti trebuie multa, foarte multa rabdare si intelegere.
Re: Viata de doi bani din 26 iul 2010 23:58 de alexnico08
am trecut prin ce ai trecut tu...!
acu sunt si eu cu o fata...o cunosc aproape de cand am intrat pe forum,putin mai inainte,pentru ca aici am cautat prima data informatii si mau ajutat.Sa stii ca ma gandesc la cea cu care sunt acu si imi e ...
Re: Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 20:50 de Bozgoru
multumesc frumos:flowers:
Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 18:53 de dorinda
Mi-am adus aminte. Am o ruda care s-a vindecat de ulcer cu ceai de galbenele si tataneasa, iar doctorul ii spusese ca trebuie sa se opereze ca e prea grav. Ce-i drept a baut vreo doi ani ceaiuri, dar macar a scapat de durere si de operatie. Si ...
Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 26 iul 2010 17:35 de Bozgoru
mda le stiu si pe astea.. oricum.. eu m-am obisnuit cu gandut ca nu va trece prea usor.. dar totusi.. doctorii trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul.. vorba ta.. eu sunt un caz fericit ca inca n-am dat in ulcer sau draqu sa fii avut ceva mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2010 11:16 de SecretLove
Asa este...e viata ta ,tu faci ce vrei cu ea ;)..dar nu inteleg de ce ai intrat pe forum ca sa ne asculti parerile daca tu o ti pe a ta...degeaba ne`am da noi cu parerea tu oricum nu iti vei schimba parerea..:|..Eu una sunt de acord cu sexul ...
Re: Pff... flirtul din 26 iul 2010 02:53 de Bozgoru
prietenul tau e un cocalar..asa ca ai inteles ce trebuie sa faci cand aflii ca prietenul tau e un cocalar..
Re: Viata de doi bani din 26 iul 2010 02:45 de Bozgoru
doar niste clipe de moment.. pe care le traieste orice adolescent.. crezi ca toti te tradeaza.. ca toti sunt impotriva ta... etc si etc.. o s atreci tu peste asta cu timpul cu varsta... si ai sa gasesti o alta ,,EA,,... si apoi o alta ,,EA,,.. si ...
Viata de doi bani din 26 iul 2010 02:06 de zzzzzzzzz
Am 17 ani si in ultima perioada am dus o viata de 2 bani. Am inceput sa ma intreb de ce eu...? Am exact o saptamana de cand nu am iesit din casa decat pana la magazinul de peste strada. M-am interiorizat mai tare ca niciodata. Pierd 10h/zi in fata ...
Re: Re: pff...flirtul din 26 iul 2010 01:55 de ExoticDream
Relatiile la distanta merg daca si numai daca partenerii au caractere puternice, vointa si principii, si nu sunt certati cu morala. Nu oricine este capabil sa reziste intr-o relatie de acest fel. Dupa cum se vede, foarte multi baieti au... nevoi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2010 01:41 de ExoticDream
Nu te judeca nimeni, este alegerea ta ce faci in relatia pe care o ai. Singura problema in cuplu este ca acolo nu esti singura... trebuie sa te gandesti si la celalalt... cam tot timpul. Trebuie sa tii cont si de ceea ce isi doreste el si sa ...
Re: Re: Re: de ce nu mai am chef de sex? din 25 iul 2010 21:08 de dorinda
Pai daca dormi cu copilul, e si normal, nu stiu de ce te miri.
Imi pare rau sa-ti spun, dar nu mi se pare normal sa dormiti fiecare cu cate un copil,ci doar in cazul in care au sub 2 ani. In rest, ei pot dormi si singuri, nu este nevoie sa stea ...
Re: Re: Chestii intime ca intre fete din 25 iul 2010 17:09 de dorinda
O sa mori cu rusinea de gat. Tu chiar crezi ca mama ta nu are menstruatie? O sa vezi mai tarziu cum cer fetele absorbante prin clasa. Iar atunci cand vei fi plecata pe undeva pentru mai mult timp, ce o sa faci? O suni pe mama sa-ti puna la ...
Re: Chestii intime ca intre fete din 25 iul 2010 15:54 de kenzo
buna fetelor. am 13 ani si anul trecut in vara mi-a venit pt prima ora ciclu. logic ca am anuntat-o pe mama. de atunci imi luam singura tampoanele... acum sunt in vacanta iar luna viitoare trebuie sa-mi vina iar si eu am mai ramas doar cu un singur ...
Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 25 iul 2010 14:21 de Danny_DaBoss
il stiu :,
Pagina 218 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |