Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejacul

din 22 iul 2010 15:01 de andrei_d

salut dragos as vrea sa stiu cat timp ai luat aceste pastile? trebuie sa iei intotdeauna inainte sa faci sex sau dragoste? caci si eu am aceiasi problema pe care o ai sau ai avuto...te rog ddami un raspuns!

Re: iti dau un sfat

din 22 iul 2010 14:40 de Danny_DaBoss

ce sfat de 2 lei.. il respinge din start... e f simplu, daca vrea sa fie cu el, poate sa fie. nu trebuie sa ii impuna lucrul asta "in numele prieteniei"

Oare se poate sa fi ramas insarcinata?

din 22 iul 2010 14:21 de Motorola

Buna ziua, am si eu o nedumerire. Eu si prietena mea suntem impreuna de aproape 3 ani, suntem virgini amandoi. Am decis sa trecem la pasul urmatorul si anume sexul.Prima data nu am reusit nu a rezistat durerii(este o fire mai fricoasa si mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 iul 2010 13:24 de Danny_DaBoss

daca faci sa se uite fetele dupa tine, peste tot ai sanse nu numai pe strand. numai sa nu fi tu disperat ca restul si sa te duci sa le agati cu texte ieftine.. poti initia o conversatie prin intrebari simple si placute fara intentia de a agata ...

Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o milisecu

din 22 iul 2010 02:22 de Bozgoru

mda studiu asta e facut ori de un prost.. ori de o feminista convinsa.... in primul rand... si femile aleg barbatul dupa cum arata.. niciodata nu o sa aleaga un prapadit de 1,65 in locu la unu mare si binefacut ( pentru ca instinctul lor animalic ...

: sex neprotejat

din 22 iul 2010 01:40 de alice

eu am 8 luni de cind o fac si la fel doar in prima luna mam protejat dar mai apoi am inceput neprotejat si sincer...e mult mai bine neprotejat...baiatul trebuie sa fie atent si atit.

Re: Re: Virgin

din 21 iul 2010 15:48 de EU

ca bn zici ....ca bn zici sincer nu ca as vrea sa ma laud dar eu am 14 ani si nu mai sunt virgin adevarul este ca am avut de unde suntem 6 baieti in clasa restu pana la 25 fete deci... am avut ajutor!!Spor la treaba restu!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma proteje

din 21 iul 2010 08:04 de Machiavelli

Bravo buey,sper sa fie sincera postarea ta. Ar fii o palma pentru toti cei ce nu cred in dragoste la distanta.Nu de alta dar eu chiar ma aflu intr-o situatie asemanatoare. Inca o data,felicitari pentru postare si sa fiti fericiti ca SE POATE ...

Re: Cum sa sarutzi o fata cu limbutza in gura?

din 21 iul 2010 01:00 de Machiavelli

Ce sfat vrei? La ce iti trebuie? Degeaba isi toceste pielea din varfurile degetelor fiecare utilizator spunandu-ti cand,ce si cum pana cand tu nu ii vei lua limba in gura unei fete :ok:

Re: Re: Re: am o problema:-s

din 21 iul 2010 00:57 de Machiavelli

Ei nah...Trebuie si tu sa incepi sa te inveti sa ii mai faci cateodata cate-un "gioco di mana" :, Sa spui mersi ca nu isi descarca hormonii cu alte fete si totusi vrea sa o faca decat cu tine. Daca e dispus sa te astepte e si mai bine :ok:

Re: sal

din 21 iul 2010 00:31 de costy21

costy21... la inceput o pupi...mult,mult,mult pana cand excitatia devine mai intensa. tnre-e timp tu iti faci de lucru cu degetelele pe la jucaria ei cam pe acolo unde incepe ea, unde u simti un fel de vena tare si umflata! atunci excitatia se va ...

Re: Re:

din 21 iul 2010 00:25 de costy21

la inceput o pupi...mult,mult,mult pana cand excitatia devine mai intensa. tnre-e timp tu iti faci de lucru cu degetelele pe la jucaria ei cam pe acolo unde incepe ea, unde u simti un fel de vena tare si umflata! atunci excitatia se va produce ...

Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 20 iul 2010 20:34 de mAlEfYk

pfoaaaaa e complicat...nju dak ai sa intelegi...acu serios trebuie sa te simti bine sa faci orice pentru a te simti bine si clit. are o importamta mare...poi,,,bafta!:ok::ok::D

Re: Solutie pentru a redeveni virgina!

din 20 iul 2010 19:29 de mAlEfYk

exista posibilitatea sa redevii virgina dar asta numai prin operatie care costa cel putin 600 de euro si pentru asta trebuie sa stie si parintii si nu cred ca ar plati...nju dak as fi parinte nu as plati sa iti recapeti virginitatea pentru ca ai ...

Re: Apropo de cazuri de viol

din 20 iul 2010 19:18 de mAlEfYk

nu cred ca mai poti face nimic acum...iti trebuie dovezi sau martori si stii ca dupa un an sau cateva luni cand ti se scoala tie sa-l denunti nu se mai poate face nimic...asa e legea asta mizerabila din romania:mellow::(:(asta e...oricum ...incearca ...

Re: Re: Re: Ejacularea precoce- solutii

din 20 iul 2010 13:57 de basturk

ok, ai 30 de ani si apui k asa ai fost dintotdeauna.partea cu alcoolul, ideea sugerata si mai sus, nu te aranjeaza.atunci de ce nu practici kegel, asa iti poti controla ejacularea.si la mine se mai poate intampla ca in 10-15 minute sa fiu "gata", ...

Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in rep

din 20 iul 2010 05:07 de Bogdan

Tocmai m-am uitat si il am de 6cm:P:~*atunci mi-am dat cu parerea si m-am uitat la toate mesajele:)))))dc naiba mint astia ca au 15 cm in repaus la 12 ani:)))eu am zis 10 ca atat am ce naiba vreau un raspuns adevarat nu minciunaO:) Si am o multime ...

Re: Lungime penis in erectie vs lungime in repaus

din 20 iul 2010 04:31 de Bogdan

Vreau sa zic ca am penisu' in repau de circa 3-4-5 cm si cand il am in erectie e de 10cm.As fii pregtit sa fac sex peste 1 an 1 an si jumate?Am 14 ani

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roaccutane

din 20 iul 2010 02:57 de Bozgoru

si tu zici o mmare idiotenie .. nu conteaza cat d ebine iti ingrijesti tenul.. daca e sa ai problema de acnee chistica sau conglobata.. poti sa te speli cu toate sapunurile si tonicele.. si solutiile din lume ca acneea tot se inrautateste.... nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parintii mei fac sex!

din 20 iul 2010 01:02 de Machiavelli

Trebuie intai sa o dea jos de pe net,transcrisa,inteleasa si intr-un final publicata pe forum... Prea multa munca :-`

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 220 din 1098
«   1 ... 217   218   219   220   221   222   223 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare